Cinsel Yaşam Erkekler oral yaparken ne düşünürsünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Bir kizin vajinasini yalarken ne düşünüyorsunuz? Erkekler oral yaparken ne düşünürsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yalamadan önce temiz olmasını ve güzel kokmasını düşünürüm. yalarken de zaten düşüncelerimiz inlemeleri duymak ile dağılır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bilmeni isterim ben o kadar zevk alırım ki arzularıma göre olan bi fizikle sevişmek oral yapmak seks yapmaktan dahada mükemmel bir zevk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boşaldıktan sonrasının ne kadar ateşli bir sevişmeye doğru gideceğini 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. vajinaya göre değişir 0 0 Yorumla
YANLIZADAMM001 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 38% +1 yıl Demir Çelik tadı gibi pil yalarım daha iyi aq 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O sırada düşünemiyorum. cennet gibi bişii 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Zevk suyu geldiği için mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hepsi bir arada sadece o değil, kıvranan inleyen bir kadın Yorumla Elıfsıla11 +1 yıl İşte erkek dediğin böyle severek yapmalı 😅 hiç yapmam diyen de kendine erkeğim demesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Elıfsıla11 cunnilingus candır elif. hele de pussy worship :) Yorumla
Elıfsıla11 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bende merak ettim:) 4 1 Yorumla Muscovite +1 yıl Detaylıca anlatabilirim ;) Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. hiç yapmadım knka bilmiyorum 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl kokmasaydı iyiydi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç yaladin mi kokuyor muydu Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl ıyyyyyyy temizlikten kalırız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yalamadan önce temiz olmasını ve güzel kokmasını düşünürüm. yalarken de zaten düşüncelerimiz inlemeleri duymak ile dağılır
bilmeni isterim ben o kadar zevk alırım ki arzularıma göre olan bi fizikle sevişmek oral yapmak seks yapmaktan dahada mükemmel bir zevk
denemedim ama anın tadını çıkarırım herhalde
Boşaldıktan sonrasının ne kadar ateşli bir sevişmeye doğru gideceğini
tuzlu bir tad geliyor ağıza
vajinaya göre değişir
Demir Çelik tadı gibi pil yalarım daha iyi aq
Hayatta yapmadım yapmam da
O sırada düşünemiyorum. cennet gibi bişii
Zevk suyu geldiği için mi
hepsi bir arada sadece o değil, kıvranan inleyen bir kadın
İşte erkek dediğin böyle severek yapmalı 😅 hiç yapmam diyen de kendine erkeğim demesin
@Elıfsıla11 cunnilingus candır elif. hele de pussy worship :)
Bende merak ettim:)
Detaylıca anlatabilirim ;)
Boşalsada bitse diyorum
hiç yapmadım knka bilmiyorum
kokmasaydı iyiydi
Hiç yaladin mi kokuyor muydu
ıyyyyyyy temizlikten kalırız
İyi şeyler düşünüyorum 😃
Ekşili tuzlu su
Onun alacağı zevki
gelecek kaygısını
Kendimden geçiyorum