Cinsel Yaşam Erkek oral yapılırken ne düşünür? saksoyapıyom Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Kadin erkege oral yaparken erkek ne düşünür Erkek oral yapılırken ne düşünür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bişey düşünürse sıkıntı. Konsantre değil demek iş olsun diye yapıyor. 1 1 Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl O andaki tek düşünce biraz daha kafasını zorlamak oluyor 😄 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bir şeyler düşünebilecek durumdaysa, orada bir eksiklik vardır zaten.. Düşünememeli.. 0 0 Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Tek taraflı zevk olduğu için karşımdakini o an köle gibi görüyorum bazen bu da zevki arttırıyor. Mümkünse elimle kafasını bastırırım ya da tokatlarım ki bu dürtü daha da artsın. 0 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu ve bunun gibi bütün sorular için yeni bir projeye başladım yardımcı olmayı çok isterim 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Valla ben bsy düşünmüyorum ne kdr gzl bi oralsa gözümü kapatip rahatıma bakiyorum 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Nereye bosalsam diye düşünür ve o an ki zevki yaşarım. Çok bir şey düşünmeyiz o sıra:') 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Istekli arzu yaparsa erkek o an dunyanin en mutlusu olur 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Kadını beğeniyorsa kadını beğenmiyorsa hoşuna giden kadını 😂 0 0 Yorumla
Sensizasla34 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bulut ustunde hissediyo yptinmi hic 1 1 Yorumla güçlüyüm83 +1 yıl Ahaha süper gözlemlemişsin 😄Bir de kafasını hafifçe zorlamak için en uygun zamanı düşünüyoruz sjsjsj Siz ne düşünüyorsunuz peki? Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Agzına mı yüzüne mi diye düşünür 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç bir şey, anı yaşar. 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Profildemi addan belli Ekonmiyi düşünür 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Pek düşünmez, o anın tadını çıkarmaya bakar😅 0 0 Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Dün akşamki kupon ne oldu diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ben arkama yaslanıp tadını çıkarıyorum 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ağzına daha fazla çakmalıyım diye düşünür 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Benim yaptığım oralin bende ki etkisi büyük 0 0 Yorumla
ÇıtırNişanlı Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl nasıl akıtacağını 2 1 Yorumla CaptainVenture +1 yıl Zevkine bakio Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Seni 😅 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anı yaşar 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İyi şeyler tabii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bişey düşünürse sıkıntı. Konsantre değil demek iş olsun diye yapıyor.
O andaki tek düşünce biraz daha kafasını zorlamak oluyor 😄
Bir şeyler düşünebilecek durumdaysa, orada bir eksiklik vardır zaten.. Düşünememeli..
Tek taraflı zevk olduğu için karşımdakini o an köle gibi görüyorum bazen bu da zevki arttırıyor. Mümkünse elimle kafasını bastırırım ya da tokatlarım ki bu dürtü daha da artsın.
Bu ve bunun gibi bütün sorular için yeni bir projeye başladım yardımcı olmayı çok isterim
Valla ben bsy düşünmüyorum ne kdr gzl bi oralsa gözümü kapatip rahatıma bakiyorum
Nereye bosalsam diye düşünür ve o an ki zevki yaşarım. Çok bir şey düşünmeyiz o sıra:')
Istekli arzu yaparsa erkek o an dunyanin en mutlusu olur
Kadını beğeniyorsa kadını beğenmiyorsa hoşuna giden kadını 😂
Oralın bir an önce bitirmeyi ve içine girmeyi
Bulut ustunde hissediyo yptinmi hic
Ahaha süper gözlemlemişsin 😄
Bir de kafasını hafifçe zorlamak için en uygun zamanı düşünüyoruz sjsjsj
Siz ne düşünüyorsunuz peki?
Agzına mı yüzüne mi diye düşünür
Hiç bir şey, anı yaşar.
Profildemi addan belli
Ekonmiyi düşünür
Alacağı zevki ve seni