Evet, farkını hissediyorum
Hayır, hep aynı
Hiç farkı yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cinsel birliktelik, kadınlar ve erkekler üzerinde farklı fizyolojik ve duygusal etkilere sahip olabilir. Bu etkiler kişisel deneyimlere, sağlık durumuna ve duygusal bağlantılara da bağlı olarak değişebilir. Erkekler ve kadınlar arasında cinsel birliktelik sırasında yaşanan fizyolojik tepkiler farklılık gösterebilir. Örneğin, erkeklerde ereksiyon ve ejakülasyon gibi fizyolojik tepkiler daha belirgin olabilir. Unutulmaması gereken önemli bir nokta, her bireyin cinsel deneyimleri kişiseldir ve farklılık gösterebilir. Cinsel birliktelik, sağlıklı bir ilişkinin bir parçası olabilirken, duygusal bağlantı ve rıza her iki taraf için de önemlidir. Partnerler arasında açık iletişim ve anlayış, olumlu bir cinsel deneyimin temelini oluşturabilir. Cinsel sağlık ve memnuniyet, her iki tarafın da ihtiyaçlarına ve isteklerine saygı duyarak oluşturulan bir deneyimle artırılabilir.
Tabi ki de hayır çünkü kadının duruma yaklaşımı ve erkeğin duruma yaklaşımı birbirinden farklı aynı şekilde kadın ve erkeğin yapısı da birbirine denk değil bu nedenle kadında cinsel birliktelikler daha özel duygular yaratabilir çünkü kadın duygusal yaklaşır erkekte daha sıradan basit hier yaratabilir çünkü doğası gereği erkek cinselliği daha on olanda duygudan uzak yaşamaya bakar o yüzden iki cinste aynı etkiyi yaratmaz maalesef canım arkadaşım 😂👍
Yine duyguyu karıştırdı bak 😀
Cevap
1Cevap
Bunu bilmek için iki cinsin yerine de geçmek gerek. Ama bence kadın yapısal olarak da, tepkisel olarak da daha çok etkileniyordur
Hayır arasındaki farkı yaşayan bilir 🙄
Anlamamışko
Uyku saatin ya ondan
Olabilebilir 😄 iyi geceler
Hiç hem cinsini s. kmedim o yüzden karşılaştırma yapamiyorum
Kadın bilimsel olarak daha çok zevk alır
Bilimsel olarak nasıl
Biz sizden daha çok zevk alıyoruz seksten
Türkçe yazdım
İngliccede yazsan anlardım 😂
Teşekkür ederim tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?