Cinsel Yaşam Cinsellik yaşadığınız biri ile evlendiniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evlenmeden önce cinsellik yaşayıp sonra evlendiniz mi? Cinsellik yaşadığınız biri ile evlendiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Rivenss Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Heh güzel soru. Şimdi aşağıdaki yorumlara bak. Sonra haram bir ilişki yaşarsansan o adamın seni alma ihtimali kaç anlarsın. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet şu an kocam Kurban olurum onu verene çocukluk aşkım 3 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay düşünün şu an yanimda o kızım ben herkese nasip olsun Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Erkekler çoğunlukla evlenmez yattığı kızla. Kadınlar da evleneceğiz diye beklerler ama havasını alırlar. 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evli değilim ama ilki olduğum biri de olmadı, daha önce yaptığı için ayrıldığım da olmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl eşimle ilk yattıgımızda gördüğüm performans ve kabiliyet karsısında ilahi söyledim ve aha benim evlenmem gereken hatun dedim 0 0 Yorumla
Loşçokoloş Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl evlendik. şimdi de yemek yiyo mutfakta. 1 1 Yorumla esprhvv +1 yıl Gotte mutfakta bi yiyiisn Yorumla
SeyyarAvukat Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Evet ama sonra boşandım 1 8 Yorumla SeyyarAvukat +1 yıl Evlenir mi seninle diye mi merak ediyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Evet jsdjjd Yorumla SeyyarAvukat +1 yıl Fb ilişkiniz mi var? Yorumla Soran +1 yıl Yok sexting yapıyoruz Yorumla SeyyarAvukat +1 yıl Sanal sadece yani? Reel görüşmediniz di mi? Yorumla Soran +1 yıl Hayr ama istiyoruz Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla SeyyarAvukat +1 yıl Olayını merak ettiğimden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Direkten döndü 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenicektik olmadii anlasamadik Yorumla Soran +1 yıl Anladım kötü olmuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin olay ne? Yorumla Soran +1 yıl Ben yapmak istiyorumda ama yani yapanın çoğu sadık mıdır ona bakıyorum o yüzden sordum ama bunu tabii onu tanıyarak anlıcam hdjrdhjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakire misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm tam cekistirmelik konu Yorumla Soran +1 yıl Hm evt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cekistirelim mi? Yorumla Soran +1 yıl Hı peki ama gizlidesiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman buyur Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır yasadiklarimla olmadı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır patlatıp attım 0 13 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenecez zaten diye ikna etmem zor oldu Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 e gircem Yorumla Soran +1 yıl O kaç yaşındaydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an 21 Yorumla Soran +1 yıl Ozmn kaç yaşındaydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yine 21 Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman yaptın aq Yorumla Soran +1 yıl Kaç ay sevgili oldunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oluyor 6 ay falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne çok soru sordun be Yorumla Soran +1 yıl Yav kıza yazık hemen güvenmiş sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belkide gün senin durabileceğini sanmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Heh güzel soru. Şimdi aşağıdaki yorumlara bak. Sonra haram bir ilişki yaşarsansan o adamın seni alma ihtimali kaç anlarsın.
Evet şu an kocam Kurban olurum onu verene çocukluk aşkım
Ay düşünün şu an yanimda o kızım ben herkese nasip olsun
Erkekler çoğunlukla evlenmez yattığı kızla. Kadınlar da evleneceğiz diye beklerler ama havasını alırlar.
Evli değilim ama ilki olduğum biri de olmadı, daha önce yaptığı için ayrıldığım da olmadı
eşimle ilk yattıgımızda gördüğüm performans ve kabiliyet karsısında ilahi söyledim ve aha benim evlenmem gereken hatun dedim
Evlenmedim seks te yapmadım zaten sadece sevişiyorum ben
evlendik. şimdi de yemek yiyo mutfakta.
Gotte mutfakta bi yiyiisn
Evet ama sonra boşandım
Evlenir mi seninle diye mi merak ediyorsun?
Evet jsdjjd
Fb ilişkiniz mi var?
Yok sexting yapıyoruz
Sanal sadece yani? Reel görüşmediniz di mi?
Hayr ama istiyoruz
Neden
Olayını merak ettiğimden
Evlendikten sonra yaşadık 😂
Direkten döndü
Nasıl yani
Evlenicektik olmadii anlasamadik
Anladım kötü olmuş
Senin olay ne?
Ben yapmak istiyorumda ama yani yapanın çoğu sadık mıdır ona bakıyorum o yüzden sordum ama bunu tabii onu tanıyarak anlıcam hdjrdhjd
Bakire misin?
Evet
Hmm tam cekistirmelik konu
Hm evt
Cekistirelim mi?
Hı peki ama gizlidesiniz
Ozaman buyur
Hayır yasadiklarimla olmadı
Hayır evlenmedim
Direkten döndüm
Hayır patlatıp attım
Evlenecez zaten diye ikna etmem zor oldu