ee tabi yani olmuyorsa zorlamanın anlamı yok çözemiyorsunuz demek ki aranızdaki ilişki sorunu bitirmek en güzelidir cinsel ilişki oldu diye de onunla evlenmek zorunda da değilsin tabi bazı aile yöreleri var onlar zorunda kılıyor
Kadın cinsel ilişkiye girdiği zaman psikolojik olarak rahat değilse veya yeteri kadar ıslanmadıysa erkek de ilk girişinde kuru kuru giriyorsa bu zamanda kan gelir kadından ama kadının psikolojik olarak rahatsa ve yeteri kadar ıslandıysa kadından kan gelmez eğer ki ilişkide kan geliyorsa o zaman o ilişkide bir sorun var demektir ilişkide kan gelmiyorsa o dünyanın en sağlıklı ilişkisi demektir.
Benim bir arkadaş var kızlık zarı bozuldu diye oğlanla evlenmek istiyor ben diyorum kızlık zarı diye bir şey yok annesi demiş senin namusunu aldılar falan demişler oğlan da kuzeniyle evlenecek sence bu oğlan kıza döner mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evlenmeden ilişkiye karşıyım ama yaşasaydım da muhakkak evlenirdim.
Yaşamadım evliliğe de karşıyım ama yaşamakta isterim 😂
ewlendik
sonra ilişki oldu..
Daha kız arkadaşım yok evlenemedim ki 😂
hergğn niye aynı soruyu soruyosun
Hayır evlenmedim
Peşine düştün mü?
Hayır
Yaşadığınız ilişki kaç dakika sürmüştü?
İlişkim baya uzun surdu. Sevgiliydik. On sevisme falan 45 dakika
ayrılma nedeniniz neydi?
Anlasamadik
Anladım hayırlısı olsun bazı kızlar cinsel ilişkiye girdiği için evleneceğim diye peşinden koşuyor o yüzden sodum bir arkadaşım bu durumda
Uğraşmam
En güzeli
Olan oldu artik
Aynen olmuş bitmiş evlense bir şey değişecek sanki
Anlasamiyorsan ayrılmak en güzeli
ee tabi yani olmuyorsa zorlamanın anlamı yok çözemiyorsunuz demek ki aranızdaki ilişki sorunu bitirmek en güzelidir cinsel ilişki oldu diye de onunla evlenmek zorunda da değilsin tabi bazı aile yöreleri var onlar zorunda kılıyor
Orası da öyle. Artık bakire kavramının önemi yok
Aynen zaten kızlık zarı diye bir şey yok
Zar var da. Çok takiyorsan cinsel ilişki yaşamayacakssin
Hayır zar yok küçük yaşta erkeklerle oynaşmayalım diye bizim gözümüzü korkutuyorlar
Nasıl yok
Kadın cinsel ilişkiye girdiği zaman psikolojik olarak rahat değilse veya yeteri kadar ıslanmadıysa erkek de ilk girişinde kuru kuru giriyorsa bu zamanda kan gelir kadından ama kadının psikolojik olarak rahatsa ve yeteri kadar ıslandıysa kadından kan gelmez eğer ki ilişkide kan geliyorsa o zaman o ilişkide bir sorun var demektir ilişkide kan gelmiyorsa o dünyanın en sağlıklı ilişkisi demektir.
Ne alaka :D
Ne ne alaka?
Hayır.
ne oldu o kişiye?
Başka biriyle evli şu an.
peşinden koştun mu?
Hayır tabi ki sırf cinsellik yaşadım diye niye peşinden koşayım.
Benim bir arkadaş var kızlık zarı bozuldu diye oğlanla evlenmek istiyor ben diyorum kızlık zarı diye bir şey yok annesi demiş senin namusunu aldılar falan demişler oğlan da kuzeniyle evlenecek sence bu oğlan kıza döner mi?
Dönmez
doğru
sence bu adamla nasıl sevişilir https://www.hizliresim.com/i1pii0s baskı kurar mı bu adam?
Evlenicek dim kısmet olmadi evlenmeye
Evet
Maalesef
hayir ne gerek var
4. cusuyle
Yaşamadım
Yok, vurup geçtik