Evliyim vajinismus olduğum için eşimle bir aydır ilişkiye giremedik, ne yapacağım?

Severek evlendik bir yıl çıktık sevgiliyken el ele tutuşuyorduk ileri gitmedik hiçbir zaman ama gerdekte anladım vajinismus olduğumu korktum anlayışlı davrandı çünkü ilk kez olacak korkmamı normal karşıladı beni ikna etmeye çalıştı ben istemez miyim sevdiğim adama ait olmayı onunla seks yapmayı ama olmuyor sevişiyoruz sonrası olmuyor sabrediyor ama nereye kadar sıkılacak benden vazgeçecek bırakacak beni nereye kadar dayanır

Bugün yemekten sonra beni kucağına oturttu öptü sarıldı saçlarımı okşadı istiyor beni bende onu istiyorum sevdiğim aşık olduğum adamla evliyim ama korkuyorum canım yanacak diye korkuyorum korktuğum için de olmuyor odaklanamıyorum ona regl olduğumda sadece seviştiğimiz zaman güzel ama birlikte olamıyorum çok korkuyorum canım yanacak diye korkuyorum halbuki beni incitmemek için kibar davranıyor tir tir titredim yine korktum beni öptü kucağından indirdi balkona gitti sigara içti benden gidecek vazgeçecek benden ne yapacağım bir yol gösterin ne olur 😓

Evliyim vajinismus olduğum için eşimle bir aydır ilişkiye giremedik, ne yapacağım?