Bir ihtiyaçtır tabiki biz erkekler kadınlar gibi değiliz mutlaka tatmin olmamız gerekir. Si kadınların nekahat dönemi yoktur bir kez boşaldıktan sonra hemen ikinciye devam edebilirsiniz ama bizim için öyle bir durum yok. Partnerinin 11 ke boşaldığını biliyorum ben ise 2
21 Yorumla- +1 yıl
El çek sen de o zaman. Cinsellik madem ihtiyaç kim cinsel yoksunluktan ölmüş?
En İyi Cevaplar
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde en altta temel ihtiyaçlar yer alır. Cinsellik de bir ihtiyaçtır ama şu da var. Her insan ihtiyaçlarının karşılanmasını ister. Cinsellikteki asıl amaç neslin devamını sağlamaktır. Yoksa kim niye o derdi çeksin?
10 Yorumla
Şimdi şöyle diyelim ki çok beğenerek sevdiğiniz eşiniz Allah göstermesin bir kazadan sonra sakat kaldı tekerlekli sandalyeye mahkûm oldu onu terk mi edeceksiniz ya da boşanıp yeni bir evlilik mi yapacaksınız cinsellik çok derin mevzudur.
11 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Cinsellik giderilmesi sırasında zevk alınan bir ihtiyaç. Hatta o kadar zevkli ki olayı ticarete çevirmiş esnaflar bile var. Fakat bu ihtiyaç yeme içme gibi bir ihtiyaç değil yıllarca bile yapılmasa kimseyi öldürmez
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
+1 yılİstekle yaşanması gerekir. İhtiyaç olarak görenler mastürbasyon yapsın.
144 Yorumla- +1 yıl
Abi bu kadar işte net 👌
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstekten doğan bir ihtiyaç. Yokluğu öldürmez
101 Yorumla İstekler zaten ihtiyaçlar sonucunda oluşmaz mi? Seçenekler birbirini tam da karşılamıyor gibi. Cinsellik bir ihtiyaçtır evet ama onu isteyip istememek de bizim irademize ve kararımıza kalmış. İnsan ömür boyu cinsellik yaşamadan durabilir evet ama bu öyle dışarıdan göründüğü gibi kolay olmaz. Cinselliğin eksik olduğu durumlarda bazı başka eksiklikler de görülür çünkü, insan tamamlanamıyor gibi bir şey oluyor. Nefis meselesi derken yani öyle şımarıklıktan dolayı doğan bir ihtiyaç değildir, yaradılıştan doğan bir ihtiyaçtır. Yaşanmalı evet ama uygun ahlaki sınırlar çerçevesinde. Başkalarının haklarına tecavüz etmeyerek. Kendi haklarımızı bilerek.
73 Yorumla- +1 yıl
çok güzel açıkladın teşekkür
- +1 yıl
@emircan2001 rica ederim
- +1 yıl
çok haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBen cinselliğin her iki sebepten de var olduğunu düşünüyorum hem duygusal hormonlarsan kaynaklı bir istek olduğunu hemde üreme ve fıtrat gereği ruhu ve vücudun hormonal yapısını koruması için gereklidir olan bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum çünkü bazen hiç istemediğimiz halde sebepsiz gelişen istek ihtiyaçtır mecburidir bunun yanı sıra duygusal düşününce ilgi isteği fe bizde bunu uyandırır ya da güzel bir bayanla yakışıklı bir beyle bakışma sırasında olan arzulu durumda bir istektir keyfidir
42 Yorumla- +1 yıl
İhtiyaçlarını karşılayarak bu durumu kontrolde tutarak korur
İhtiyaçtır elbette. Yaşamın bir parçası ve bana göre yemek yemek , nefes almak kadar normal bir şey.
101 YorumlaSusuzluk öldürür.
Cinselliksizlik düz Duvara tırmandırır.
Öyle işte sjsjs
911 YorumlaBiriyle birlikte olmazsam bir yakınlık yasamasam en azından footjop bile yapmasam kendim uyurken gece rüyalaniyorum oyle boşalıyorum yani bunu ne kadar sık yaşamaya alışırsa insan o kadar çok yoğun olarak isteyebiliyor dolayısıyla da ihtiyac oluyor yani
00 Yorumla
+1 yılİstektir Zorunluluk değildir. Doğru yönlendirebilirse insanı bir çok alanda gelişime gösterebilir. Bunu en iyi açıklamasını Dücane CÜNDİOĞLU yapıyor.
https://www.youtube.com/embed/WHevxcAUfq400 Yorumla
+1 yılistek, tercih ve irade meselesidir diyenler yemeklerinde tuz yerine şap mı kullanıyor?
61 Yorumla- +1 yıl
çok dogru yanıt
+1 yılInsan hormonal ve duygusal olarak isteği mutlaka oluyor. Hayatın bir normali
40 YorumlaSonuç olarak seks, insanın düşünsel ve görsel olgular üzerine ihtiyaç duyduğu bir şeydir. Beynine hükmeden her insan kadın/erkek farketmeksizin seks olmadan yaşayabilir.
32 Yorumla
+1 yılAsla normallestiremeyecegim ve yasayamayacagim seydir
cinsellik cinsel istek degildir. Cinsellik istemek insani vasif ve birey olma ozelliklerinden birini tasimaktir.
Ben hic bi zaman birey ve insan olamadim olamiycamda
12 Yorumla- +1 yıl
neden peki
- +1 yıl
Bu nasıl bir karamsarlıktır? Yeme bizi kadın.
İnanmayacaksın ama uzun zamanda yapılmazsa ihtiyaç açık saçık şeylere yükselip libido artınca istektir kajshsowsjbzhssksjsbsbdbshsnsb
10 Yorumla
+1 yılİhtiyaç, olmadan olmaz olan.. Kim cinselsizlikten ölmüş..
20 Yorumla
+1 yılİhtiyaçtır
Insan dedigimiz varlığın var olmasi türünü devam ettirmesi çoğalması cinsellik olgusu üzerine kurulmuştur
Bu nedenle istek değildir
İhtiyaçtır
Hayat döngüsü içinde olmazsa olmazdir12 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar abazan varsa hepsi de 40 yaş ve üstü oluyor. Yaşlandıkça libido mu artar?
Cinselllik bir ihtiyaçtir yaratılışta olan birsey bu gayet normal ve doğal maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisine göreve fiziksel ihtiyaçlar içinde yer alır
20 Yorumla
+1 yılİhtiyaç çünkü şifa gibi geliyor yapmayınca agresif oluyorum.
21 YorumlaSürekli olan ihtiyaç değil ama bazen ihtiyaç derecesine geliyor. Yani kısmen ihtiyaçtır.
20 Yorumla
+1 yılCinsellik bir ihtiyaçtır sadece bedenin değil ruhun doymasıdır. İnsanın sevdiği kadını arzulaması onu istemesi kadar daha doğal ne olabilir? Cinsellik ihtiyaçtır hem de çok önemli bir ihtiyaçtır.
014 Yorumla- +1 yıl
hayir prenss dbdbdnd
- +1 yıl
Ne demek hayır kendal hanım sjsjsjs
- +1 yıl
jsjsjs ya evet olmasi gereken bisi ama siz erkeklerin daha cok ihtiyaci varr
- +1 yıl
Sizin için istek bizim için ihtiyaç mı yani sjsjsj
- +1 yıl
ya kadinlar daha secici bu konuda her ekrege tahrik olmazlar begeni şart ama erkek icin ihtiyac cunku bosalmadiklarinda sorun oluyor o yuzden her kadina hallenebiliyo bi cogu ertesi gunde tanimiyolar dogal oalraktan kadin icin istek faktoru kadin heveslendiginde isteklenir karsiisindakine
- +1 yıl
Boşalma konusuna katılıyorum belli bir sürede bi boşalmak lazım şart ama her kadına da hallenmiyoruz en azından hepimiz hallenmiyoruz sjsjsjsj
- +1 yıl
ya geneliniz yüz erkegin yetmişi sekseni boyle cok nadir egoist kendine deger veren erkek avr
- +1 yıl
Bu yönden de haklısın ya bu kadınlar niye hep haklı çıkıyor sjsjsjsj
- +1 yıl
evet oyle canım biliyoruum bunu ama biz kadinlar ince ruhluyuz yuzde yrtmis seksenimiz secici diger kalamlarda afedersin hayat kadini oluyo ya gurursuz ya doyumsuz ama cogusu intihar ediyo ya da kotu yollara dusuyolae kadin bedeni narin cunku ruhen uzuntu oluyo
- +1 yıl
Kadın bedeni hassas evet ve böylr şeyler de kadının psikolojisi bozulabiliyor, gerçekten çok iyi seçmeli bu şeyler hayatını etkiliyor kadının
- +1 yıl
kesimlikle cunku bedenen kadin kullanilmis , kirlenmis hissediyor ruhunu bu yüzden cok daha naif varliklariz size gore bu yuzden kadin her erkege tahrik olmaz onun ruhundan anlayan ona karsi duygulari olan karsiindakinden etkilenen bi erkek ister erkekse daha düz mantik fizikten etkilenir cilveden etkilenir onun icin duygunun etkilenmenin bi onemi yoktur ama biz daha duygusal detayciyiz
- +1 yıl
Kadın bedenen değil de daha çok ruhuna hitap edeni arar katılıyorum ve datycısınız biz yüzeyseliz size göre kendalcım
- +1 yıl
evet anladin umariim
- +1 yıl
Umarım kendalcım ☺️
Seks olmadan yaşanmaz ki insan Kadınsız duramazya. insanın canı çok istiyor kadına dokunmak öpmek yalamak onun inlemelerini duymak istiyor
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç diyenler abartıyor. Su ihtiyaçtır, onsuz yaşanmaz. Cinsellik değildir. Onsuz da yaşarsın yani ölmezsin. Tercih, iradeden ibaret.
30 Yorumla
+1 yılIhtiyac yani sevilme Ihtiyaci gibi yoksa olmasa olcek tarzdan degil kimse öyle olmemis psikolojik Ihtiyac biraz da
30 Yorumla
+1 yılBence ikiside ayırt etmek biraz yanlıs olabilir örneğin açken yemek ihtiyacın olur tokken atıştırmalık olur nasıl bir benzetme yaptım bilmiyorum ama bence hem ihtiyaç hem de istek bilemiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Duruma bağlı ikiside o yüzden
İçgüdüsel ve fiziksel bir ihtiyaç. Fiziksel kısmını manuel halledebilir elbette ama içgüdü tatmin edilmediği için küçük veya büyük psikolojik problemlere yol açar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. yani düşününce istek gibi hem millet cinsellik yaşamadan da mastürbasyon yapar gene rahatlar
40 Yorumla
+1 yılKim ne düşünüyor ve hissediyor bilmiyorum ama bizim ev çöker ya olmazsa. İyi bir cinsel yaşam insanın mutluluğunu katlıyor.
20 Yorumla
+1 yılAsil ve kaliteli insanlar için bir ithiyaç iken (çocuk yapmak için) uçkur düşkünleri ve objeler için bir istektir
20 Yorumla
+1 yılYani ben nişanlıyım mesela nişanlıma dayanamıyorum evlenmeden bişeyleri yapmaktan korkuyorum oda beni arzuluyor ve biliyoruz
22 Yorumla- +1 yıl
onun içinde bence az ve kararında yaşayın düğün olmadan
- +1 yıl
Ne zaman evleniyorsun
Bence ikiside. Ömür boyu da sekssiz geçmez ya. Seks olmasa bile isteğini yerine getirmek için mastürbasyon yapıyorsun 😃 insan dayanamaz, ihtiyacını karşılaması lazım
00 Yorumlaİki cinsiyet de birbirini tamalamak zorundayız aksi takdirde varlığımız yok olur eş cinsellleri saymazsak erkek kadınsız yaşayamaz kadın da erkeğin kollarında güvenli olmak ister
00 Yorumla
+1 yılir ihtiyaçtır yalnız her önümüze gelenle yaşanmayacak kadar özelde bir şeydir bence düzgün bize saygı göstern insanlarla yaşamalıyız.
20 YorumlaHayatın olmazsa olmazıdırrr...🔥
32 Yorumla- +1 yıl
sert ve küfürlü dahada zevklidir ;;)
+1 yılCinsellik bir ihtiyaçtır. İhtiyaçlar hiyerarşisinin en temel özelliklerindendir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKöpüksüz biranın dumansız sigaranın sekssiz bir hayatın taaaaaaa çiçeğine koyayım
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yıl2side. ihtiyac oldugu icin istersin ama her istedigin sey ihtiyac degildr. fakat her ihtiyacin olanı istersin.
00 Yorumla
+1 yılSitede amma abazan varmış :) sanırım bu arkadaşların anne babaları da böyle düşünerek onları meydana getirmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Avrupada karşılıklı ihtiyaç olarak görülen seks bizim ülkemizde çok farklı neden ordakiler uzaydanmı geldi
00 Yorumla
+1 yılKimse sevgisizlikten de ölmez lakin sevgi nasıl insan ruhu ve psikolojisi için bir ihtiyaç ise cinsellik de aynı kategoride.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir yaşa kadar gereksizdir fakat bir yaştan sonra ihtiyaç ve gene belli dönemlerde istek olur. Yani kişiye ve duruma göre değişir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatı boyunca sevişmeden durur ama eksik insan olur. Zamanla ruh hali bozulur. Bedensel yaşam için ihtiyaç olmasa da ruhen ihtiyaçtır
00 Yorumla
+1 yılNormal de istek olan bişey insanlığın çoğunun doyumsuz olmasından dolayı ihtiyaç olarak görülmeye başlandı
00 YorumlaBunu deneyeceğim. Eger bu site açık olursa yıllar sonra size anlatırım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Cinsellik bir ihtiyaçtır hava gibi su gibi giderilmesi gerekir
00 Yorumla
+1 yıl12 yaşından sonra giderek artan bir şey cinsellik
00 Yorumla
+1 yılHem ihtiyaç hemde istektir, fakat ne istediğini bilmek daha önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılbu bir seçenek değil erkek için, zorunluluk...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz tuhaf bir soru.. Doğa gereği insanlar ihtiyaçlarını isterler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılUzun yıllar durdum bosaymis yaş ilerleyinc Abu durum farklı oluyor
00 Yorumla
+1 yılKimisi ihtiyaç der kimisi ihtiyaç değil der ihtiyaç değilse neden millet kuduruyor istiyor 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın olmazsa olmazıdır o duyguyu tadı tadmak her insanın doğal hakkı
00 Yorumla Yaşanmalı, hem istek hem ihtiyaçtır. Bence dünyanın en güzel şeyi ayrıca…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşkı bulamadık, cinsellik bize Öcü! Gibi anlatıldı.. Özet : Açılmadan iade!
00 Yorumla
+1 yıltabii ki ihtiyaçtır, hayatın olmazsa olmazıdır.
00 Yorumla
+1 yılkadınlar için istek , erkekler için ihtiyaç.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılihtiyaçtır doğurganlığın devamlılığı için ;)
00 Yorumla
+1 yılYaşayabilir ama nasıl diyim her gece eline sarılmalı 🤭
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstektir eksikliğinde ölmediğin için sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılçok abartıyorsunuz yok öyle mi yok böyle mi, yapın gitsin ya keyif almaya bakın
00 Yorumla
+1 yılPiskolojik ve sağlık anlamında bir ihtiyaç bence.
00 Yorumla
+1 yılBence ihtiyaçtır çünkü hem ruhunu hemde bedenini iyileştiren bir anomalidir
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar