Kesinlikle senin atman lazım heyecan yapma şayet eşin bakireyse canı çok acir korkusu varsa sadece bekaretini alıp o geceyi sonlandira bilirsin karinkica olduktan sonra geri zaten malum demeye gerek yok
Umarım :) Sakin olun yeter.. Eşinize çok onur verici cümleler kurabilirsiniz başlamadan önce. Mesela, sen benim hayatımda gördüğüm en cool ve seksi kadınsın. Seninle olmak hayatımda yaşayacağım en güzel şey olacak... Bunun gibi ve hatta daha erotik şeyler.. O zaman canı acısa bile gurur yapıp yansıtmamaya çalışacaktır
Bak herşeyin bir oluru var sen ona güzel yaklaş gerisi kendiliğinden gelecektir zaten onun karın olacağını benimsemelisin nişanlınla konuşmadın mi hiç?
Hayır neden zorluyorsun yorgundur gelinliği taşımak düğün stresi felan bile zor sarılır uyursunuz zaten bundan sonra sizin olacak ama istemeyeceğini sanmıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kesinlikle senin atman lazım heyecan yapma şayet eşin bakireyse canı çok acir korkusu varsa sadece bekaretini alıp o geceyi sonlandira bilirsin karinkica olduktan sonra geri zaten malum demeye gerek yok
Karşılıklı sevgiyle ve naziklikle öyle başlatan taraf olmasına gerek yok.. Sadece kadın çok zorlanmamalı bazı şeylere karşılıklı anlaşarak ilerlenmeli
Anladım istemzse zorlamamaliyim yani
Canı acırsa vs.. sadece sevişin bırakın ilk gece. Kendisi zaten deli gibi isteyecektir ertesi gün
Anladım yani ben çok istekliyim onu bilmiyorum umarım dediginiz gibi olur
Umarım :) Sakin olun yeter.. Eşinize çok onur verici cümleler kurabilirsiniz başlamadan önce. Mesela, sen benim hayatımda gördüğüm en cool ve seksi kadınsın. Seninle olmak hayatımda yaşayacağım en güzel şey olacak... Bunun gibi ve hatta daha erotik şeyler.. O zaman canı acısa bile gurur yapıp yansıtmamaya çalışacaktır
Başarılar... :)
Sagolun belime kuvvet o zaman 😅
Hayırlısı :D
Sperm bile yumırtalığa doğru gidiyor. Bu neyin kafası? Tabiki sen başlayacaksın
Oylemi
Gerdek gecesinde kadının endişeleri olur. Erkeğin bunu sorması ilk adımı kim atacak diye soruyor🤦🏻♀️
Yani saldırıya kim gelececek onu soruyorum
Ne saldırısı mal mısın? Dövüşecek misiniz
Yani ben böyle saçından tuttuğum gibi yatağa atmayi düşündüm yanlış mi düşündüm
Kız eğer korkuyorsa erkeğe çok iş düşüyor. Dikkatli olmazsan kızı ilişkiden soğutursun.
Abi ilk adımı kim atacak diyede sorulmaz ama yaa.
Nasil sorulur eve geldik ilk kim saldırıya gececek
Taarruz ateşini bekle abi 🤦🏻♀️
Öylemi sen herhalde tecurben var
Bak herşeyin bir oluru var sen ona güzel yaklaş gerisi kendiliğinden gelecektir zaten onun karın olacağını benimsemelisin nişanlınla konuşmadın mi hiç?
Peki istmezse zorlamalimiyim hiç birlikte olmadık bu arada
Hayır neden zorluyorsun yorgundur gelinliği taşımak düğün stresi felan bile zor sarılır uyursunuz zaten bundan sonra sizin olacak ama istemeyeceğini sanmıyorum.
Anladim peki kaç günde Bir cinsellik olunur ben sabah akşam istiyorum
Bu eşinizle yakınlaşmanıza bağlı evlendikten sonra sen ona o sana yakınlaşır illaki. Benimde hiç tecrübem yok. Peki şimdi aranız nasıl ?
Gayet iyi birbirimize çok aşığız ama hiç cinsellik yaşamadık
Konuşmadınız da mı?
Yani bir kaç kere konuştuk öyle çok üstüne gitmedik evleneceğim kadın muhafazar bir kadin
Ee ne güzel sıkıntı yapmayın birbirinizle birçok şeyi konuşabiliyorsanız evlenince de devamı gelecektir .
Öyle benim çok gizli yanlarım da var umarım acabilirim ona
al karsina duvara vura vura erkekligini göster.
Oylemi
Pompacı
Sus zafen azginim
sen atacaksın
Pompa mi
aynen