Yarın sevgilimin evine gideceğim, gerçekten ev planı yaptık. Ama bazı arkadaşlarım"hamile kalmadan gel"gibi saçma espriler yapıyor. Evr gidince illa seks yapacağımızı nereden çıkarıyorlar yahuu. Sevgiliyle evde normal vakit geçirilmez mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, sevgilinin evine gitmek cinsel ilişkiyi zorunlu kılmaz. İlişkilerde cinsel aktivite, her iki tarafın da rızası ve isteği doğrultusunda gerçekleşmelidir. İlişkinin her aşaması, partnerler arasında açık iletişim, saygı ve rızaya dayanmalıdır. Cinsel aktivite ile ilgili kararlar, partnerlerin kişisel sınırlarına ve hazır olma durumlarına bağlıdır. Cinsel aktiviteye hazır hissetmeyen bir taraf, bu konuda baskıya uğramamalı ve kendisini zorlamamalıdır. İlişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için iletişim ve rıza önemlidir. Sevgilinin evine gitmek, sadece birbirinizi daha yakından tanımak, zaman geçirmek veya birlikte keyifli bir vakit geçirmek amacıyla yapılabilir. Cinsel aktivite konusundaki kararları siz ve partneriniz birlikte vermeli ve rızanıza dayanmalıdır. Unutmayın ki cinsel aktivite, güvenli cinsel ilişki önlemlerini almayı da içerebilir, bu nedenle cinsel sağlık ve korunma hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. Her iki tarafın da cinsel ilişki konusundaki beklentilerini ve sınırlarını açıkça ifade etmesi, sağlıklı bir ilişkiyi teşvik edebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgiliyle evde neden normal oturulsun başbaşa hemde kim ki o aşık mısın adı sevgili işte sevginin 0 olduğu :D geziyorsunuz Ev diyorsun ev baş başa her erkek düşünür başbaşa kalırsa bir karşı cinsle erkeğin nefis azgındır senin ki gibi düşünemez :D kusura bakma sevgiliyi ayağına yığtıhıylan tıhtıhı bir olur yazmayım dedikçe şuralara saçma sapan sorular aklın kıt mı çalışmıyor mu kadın görünce harekete geçen düşününce setleşebilen bir organı var aç ve susuz daha nasıl anlatayım...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçer. Ama arada yüksek çekim varya eller uzak kalamaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHepsi sevgilisinin evine gidince seks yapıyor herhalde.
Sevgilinin evine gidince seks yapmadan da aktivite yapabilirsin. Örnek, yemek yapabilirsiniz. Bir şeyler izleyebilirsiniz. Oyun oynayabilirsiniz. Seks yapmak istiyorsan yapabilirsin tabii.
11 Yorumla- +1 yıl
Temel bir gün
+1 yılBaş başa da olsan dikkat etmen gerekiyor..
Ateşle barut… diye atasözü vardır🙂
İster istemez o an ateş vs gelebilir ki oluyor yani yaradılışta olan bir şey. Arkadaşlarında buna dayanarak diyor olabilir. Bence giderken arkaslarına söyleme. Keyfinize bakın 🐞00 YorumlaNeden illa eve gidilmesi lazım
Gitsene de seks yapmasan da bir kere herkesin kafasına giriyor yapmıştır büyük ihtimalle diye milletin azığına sakız olursun olmuşsun da zaten
Hiç bir erkek bir eve de boşa çağırmaz bunu bil38 Yorumla- +1 yıl
Helal be konuş kral
- +1 yıl
Çok Doğru söylediniz
- +1 yıl
Ağzıonıza sağlık
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeçirilir işte onu diyoruz. Seks yapmak ta olağan ve normal bir şey. Asıl baş başa kalıp seks yapmadan dönüp gelmektir, yalan ve anormal olan, can cazım...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilinin nasıl biri olduğuna da bağlı şu an kafasında büyük ihtimal sana nasıl yaklaşacağı dönüyodur ama tavsiyem güvenmeden bi şey yaşamaman tr erkeği genellikle cinsllik yasadıgı kadını kullanıyor
30 YorumlaYani seks için buluşmasak bile
Oraya gidiyor olay illahi erkeğin yapıcağı
Bişey yok gerçekten ben mesela güzel bir
Vakit geçirmek için çağırmıştım sevgilimi
Film izleriz işte nebilim beraber yemek yaparız
Diye hayal ediyorum film izlemeye başlıyoruz
5 dk sonra sevişmeye bsşlıyoruz sonrasıda
Belli işte 😂00 Yorumlaİlişkimizin çok güzel gittiği bı noktada eve çağırıp gitmediğim ve ayrılmıştım var. Bilmem anlatabildim mi.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle benim başıma da hiç farklısı gelmedi evime gelen her erkek taciz etti seks için ya da evine çağıranlar da gitmediğimde direk soğudu.
+1 yılYuzde yuz degil ama yuzde doksan bes falan evet bence. İlla ileriye gidilmese de illa bişeyler yasanacaktir
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yoooo, yemek yapılir, yenilir içilir, film izlenir vs. Onu diyenler abazalardir, net.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa ne alaka bir birlikte okuyoruz ve hafta sonları onu ziyaret ediyorum liseden beri birlikteyiz hiçbir şekilde bir cinselliğe girmedik ve gayet de mutluyuz film izliyoruz sarılıyoruz sevgi cinsel ilişki ile ölçülmez ve gerçek adam gibi adam da evlenmeden sevdiği kız ile öyle şeyler düşünmez
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa kendisi öyle diyor
Cevap sahibi+1 yılAkşam da durulur
Cevap sahibi+1 yıl😂😂tamam tamam
Cevap sahibi+1 yılSana da
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yoo yapılmasına gerek yok. yaptığımızda oluyodu ama kahve, film kahvaltı vs.. de yapıyoduk
10 YorumlaHayır mesela film izle yemek yap romantik sofralar hazirla
10 Yorumla
+1 yılseks yapmadan geri gelmen Bülent ERSOY’un çocuk yapmasıdır.
10 YorumlaNormal vakit geçirilir ama seks ihtimali de var tabi ki de.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEve gidince aranızda bir şeyler geçebilir. Bence gitmeyin.
10 Yorumla Genel de sevgiliyle evdeysen
sonu cinsellikle bitiyor.
10 Yorumla
+1 yılgit gel lütfen neler oldu anlat bekliyorum oturup tavla falan mı oynayacaksınız
00 YorumlaYakar top oynayın, el yakmaca oynayın. Öyle iyi gecer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ateş ve barut yakınlaştıkça patlama ihtimali artar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Empati yap bunu sana başka bir ark söylese sen ne düşünürdün
00 YorumlaGeçirilir ama abaza olup şey görmeyenler öyle sanar ksjshshssnsjs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşların illa bir şey diyecekler kafanı takma
00 Yorumla Tabii bu evrenin, yerçekimi ya da enerjinin korunumuna benzer bi' kanun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Yok canım çekirdek çitleyip karpuz da kesebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaç o zaten. Şimdi sözleşir sadece film izlemek ya da başka bir aktive sözü veriyorum derseniz dediğiniz olur. Diğer türlü amaç basmak manitaya.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin emin ol, şu an nasıl etkili sevişirim, iz bırakırım diye sürekli araştırmalar içerisinde.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmak zorunda değil. Bana gelen 10 kızdan en fazla 4ü bilemedin 5i ile seks yapmışımdır.
00 Yorumla
+1 yılAteşle barut yanyana dururmu. Ordan öpeyim burdan öpeym derken seks başlar
32 Yorumla- +1 yıl
@__howm_ sanmıyorum
+1 yılNeden ev hiç düşündün mü neden dışarıda değil aktivite... evde rahat rahat sevişmek için zevkini çıkarın saatlerce öpüşün sevişin
10 YorumlaGayette geçirilir
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtam bunu hazırlıyor. Ateşle Barut yanyana geliyor. Ve bum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBisey sorucam ya sevgili asırı muhafazakarsa, umreye falan gitti mesela. O zaman ne olur
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKSKSJSJJSJDKZKSKSKKDJSJSJSJ ANIRDIM LAN
Cevap sahibi+1 yılDogru dedin. Aklı oyle seylere calısmaz onun di mi
Cevap sahibi+1 yılHayır ev muhabbeti oluyor ama gidince ya yemek yapıyoruz ya da film izliyoruz
Cevap sahibi+1 yılİkimizde muhafazakar insanlarız
Cevap sahibi+1 yılAy bilmiyorum valla
Evet il oraya gidiyor ister istemez
12 YorumlaSevişmek sevilmekten gelir , yapılmalıdır bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılGeçirilir tabi ki, neden geçirilmesin
10 Yorumla
+1 yılDikkat et yine de demirden pantolon giy
10 Yorumla
+1 yıldokunmadan durabiliyorsanız helal olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoook o neden olsun seks sonraki iş
00 Yorumla
+1 yılEvet seks yapmayacağım birini eve neden alayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka ne var seçenekler de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçer iyi geçer zevkine bak sen
00 Yorumla
+1 yılGol atmadan dönmek/göndermek olmaz
00 Yorumlailla seks yapılmaz, ama o ihtimal hep vardır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ne yani fıkra mı anlatacaklar
00 YorumlaCeviz kırmaca oynarsınız
00 YorumlaSeks oluyor ya bir şekilde
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki de
00 Yorumla
+1 yılÇay kahve servisi yapılır
00 YorumlaGeçirilir de ufak bi sevişme olur illa ki 😂
00 Yorumla
+1 yılİsteğe bağlı. İster yap ister yapma.
00 YorumlaGeçirilir ben çok geçirdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılAteş ile barut zor durur 😉
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlla yapılmaz tabi ama muhtemelen olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır, oral da yapılabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanmıyorum geciricegini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır ama illa bir yakınlaşma olur
00 YorumlaHayır
10 Yorumla
+1 yılGeçirilir
00 Yorumla
+1 yılGeçirilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri