Bunu yapmak doğru değil. Yani sinema izlerken, yemek yerken, ister istemez yakınlaşıyorsun ve dudaklar buluşuyor. Eğer aklında cinsellik yoksa bunu doğru bulmuyorum. Bakın yanlış anlaşılmasın. Erkeğin kötü niyetinden bahsetmiyorum. Durumlar ve ortam bazen bizi cinselliğe çekebiliyor. <3
Cinsel ilişkiyi kabul etmek sadece dile getirilmiş bir rızayla olur. Bir kadın bir dekolte giyinebilir, erkekle dışarı çıkabilir, bu erkekle içki içip eğlenebilir ve geceyi evde tamamlamak isteyebilir. Ancak bunların hiçbiri cinselliği kabul ettiği anlamına gelmez. Kafamıza balyozla “Cinsel ilişki rızası sadece açık bir şekilde sözle verilir.” diye vurmamız gerektiğine inanıyorum.
NAsıl saçma bir varsayım bu? HEr eve giden ilişki mi yaşıyor? Oldu kabul ettim gittim, bu istemediğim bir şey yapmasına rıza göstermiş olduğum anlamına mı geliyor? SEks önemlidir ama her başbaşa kalınan anda seks olacak anlamına gelmez.
Sevgilinin evine gitmek illa cinsellik olacak demek değildir yemek yenir film dizi izlenir sohbet edilir ve geri dönülür veya yatıya kalınıyorsa başka yerde yatılır. Ama iki tarafta cinsel ilişkiyi istiyorsa yapabilirler.
Genelde evde buluşmalar cinsellik ile başlar. Sıradışı olan sadece kızın erkek arkadaşının evine gitmesidir. o eve girdikten sonra hep aynı şeyler olur.
Her zaman aynı anlama gelmez.. Ortamın buna uygun olması, baş başa olunması bunu kolaylaştırabilir tabii ki ancak bazen mecburiyetten de olduğu oluyor..
Özellikle şu pandemi döneminde.. Nasıl düşünüyorsak ona yorumluyoruz biz kısacası..
kabul etmek değil bence birazda erkeğin niyetine bağlı kız bu niyeti bile bile gidiyorsa onu göze almış demektir çünkü az çok sevgilisini tanır ama bence kız erkek farketmes evlenmeden bunun yapılmaması gerek benim sevgilim olsa ben eve çağırsam yani en fazla yakınlaşacagım film falan izlerken dizime yatırır saçlarını severim ilerisi olmaz
Doğrudan bunu anlayan adam, cinsel obje olarak bakıyordur sana. Evine gitmeyi kabul de edebilirsin, çok seksi giyinip de gidebilirsin, beraber film de izleyebilirsin, yemek yiyip alkol de alabilirsin hatta gece kalabilirsin bile. Senden cinsel ilişki istediğine dair somut bir adım yoksa bu konuda hamle yapma hakkı da beklentiye girme hakkı da yoktur bence erkeğin. İlişki denen şey sadece cinsellikten ibaret değildir.
Hayir tabiki, sevgilimin evine gittiğimde ya da o benim evime geldiginde gayet cinsellik dışında aktiviteler yapabiliyoruz. O beni evine çağırdığında cinsellik düşüncesiyle gitmiyorum kısacası.