- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılLibido, bir kişinin cinsel dürtü ve isteğini ifade eder. Libidosu yüksek olan kişiler, cinsellikle ilgili daha fazla düşünme eğiliminde olabilirler ve cinsel aktiviteye daha fazla eğilim gösterebilirler. Ancak libidosu yüksek olan kişilerin bu durumu dışa vurması veya kendini belli etmesi kişisel tercihlere ve kişinin sosyal normlara uygun davranma biçimine bağlı olarak değişebilir. Libidosu yüksek olan kişiler, flört sırasında daha açık bir şekilde cinsel çekimlerini ifade edebilirler. Daha açık konuşma veya jestlerle partnerlerine cinsellikle ilgilendiklerini belli edebilirler. Cinsellikle ilgili daha açık ve samimi konuşabilirler. Cinsel terimleri veya ifadeleri daha sık kullanabilirler. Cinsel çekimlerini artırmak için kıyafetlerini veya makyajlarını daha çekici hale getirebilirler. Ancak unutulmaması gereken önemli bir nokta, herkesin libidosu farklıdır ve bu konuda kişisel tercihlere saygı göstermek önemlidir. Libidosu yüksek bir kişi, libidosu daha düşük olan bir kişiyle bir ilişki içinde olabilir ve bu tür farklılıkların iletişim ve anlayışla ele alınması gerekebilir. Her iki tarafın da rahat hissettiği ve mutlu olduğu bir dengeyi bulmak önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Libidosu yüksek hanımlar giyilmesi kusamlari verdikleri dekolteleri, yürüyüşleri, bakışları, mimikleri, vücut dilleriyle onunla konusuyorsak aşka davet eder gibi konuşmalarıyla aşk kadını olduğunu belirtirler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılHer ikisiylede ediyorum. Duruma göre değişiklik gösteriyor bu
70 Yorumla
+1 yılHer an isteklidir sana alıcı gözle bakar seni süzer sonra senin basit şeylerinden bile tahrik olur gibi
06 Yorumla- +1 yıl
En çok neyden tahrik olursun
- +1 yıl
İnan bilmiyorum. Örnek veriyorum bir gün avm de yemek yicem kasiyer kız kartın üzerindeki isimden instagramdan yazıyor hiç gözüme hitap etmedi ama deli gibi çabalıyor naparsa yapsın gözüme hitap etmediği için her şeyi itici geldi. Başka bir olayda gözüme hitap eden bir kızın elindeki oje bile etkiledi yani bu aura meselesi. Gözüme hitap ettiği gibi aurasıyla da etkilemeli. Yoksa dünyanın en güzel kızı da olsa itici geliyor bana.
- +1 yıl
Tamamıyla kişi odaklı sanırım
- +1 yıl
Aynen öyle. O kişiyi beğenecek etkileneceksin o zaman. Örnek vereyim pınar altuğ şuanki eşiyle eski eşini kıyasla eski karizmatik yakışıklı ama iyi anlaşma uyum aura yok şimdiki çocuk gibi ama bunlar var. Mesela ben çok güzel ama sesi kötü birisini görsem etkilenmezken sesi tatlı cıvıl cıvıl kişiler etkiliyor.
- +1 yıl
Evet enerji ve konuşma beni de etkiler
- +1 yıl
Beni birde sahiplenen insan etkiler örnek veriyorum sinemaya gittik 2 yabancı gibi oturmak istemem sarılmak öpmek ya da yürürken elini tutmak koluma girmesi birisi baktığında çirkefce ne bakıyorsunlar yerine elimi daha sıkı tutup anca bakarsın mesajı vermek felan gibi elit bir biçimde sahiplenmesi de hoşuma gider.
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Biraz konussam anlarim sesinden tonundan bakislarindan oturusundan bakisindan
Yazisarak falansa az daha uzun surer ama anlarim01 Yorumla
+1 yılDişil enerjisinden anlarım bana yakın duruşundan, sözlerinden, bakışlarından aramızdaki uyumdan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılher kısı farklı sekılde bellı eder kızaran var seksı ve sehvetlı bakan var terleyen var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğunlukla konuşmayı sevmeyenler oluyor bu konulardan. Cinselliğin C'si gelince sinirlenen kızlar oluyor.
00 Yorumla
+1 yılMesela sen şu an çok belli ediyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani belli ediyorum
- +1 yıl
Şu anda libidonun yüksek olduğu çok belli oluyoo
+1 yılBakışları giyimi. harekerleri. enerjisi. ile
13 Yorumla- +1 yıl
Bakışları tatlı simarikliklari dudak ısırması
- +1 yıl
Dm. de. detayli konuşalım. mi.
- +1 yıl
Senin ateşini sehvetini merak ettim
+1 yılNefes alışverişleriyle
00 YorumlaFazla temas halinde oluyor
00 YorumlaYüzü kızarır gözenekleri büyür ağzı sulanir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen nasıl belli ediyorsun
03 Yorumla- +1 yıl
Dişil enerjim
- +1 yıl
Seninle olan yaşadı, adamın her istediğini yaparsın sen
- +1 yıl
Yok yapmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bıcırıklık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sözleriyle ve hareketleri
00 Yorumla
+1 yılHer yerinden anlarım ben
02 Yorumla- +1 yıl