Cinsel Yaşam Yüksek libidolu kadınlar erkekleri bezdirir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Daha çok erkek talep eder gibi düşünüyor insan ama kadının yükseği de zor Güncellemeler+1 yıl Yani merak ettiğim şu, ne kadar sürüyor. Ya da neden erkekler beziyor. Yüksek libidolu kadınlar erkekleri bezdirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
İblisPerisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. İkiside yüksek ise problem değil. Ama biri yüksek diğeri az ise problem oluyor 3 0 Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yüksek kadını doyurmak binde bir erkeğin bile harcı değildir. Boş konuşanlar cahilliginden konuşuyor. Birkerelik düşünüyor. Bir kaç ay takıl o kadınla bak kaçacak delik aramiyormusun 0 1 Yorumla mediocre_shakespeare +1 yıl Ooo olur mu hocam burdakiler çıkarmadan 5 atıyor. Hepsi 20cm + 8 saat non-stop. 😀 Yorumla
yagızdelıkanlııı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Her dakka isteyen kadınada ne deyim makine değil ya erkek sonuçta dinlenmesi lazım jsjssj 0 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Buna evet/hayır şeklinde genelle yaparak cevap verilemez. Kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
olgundad Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 71% +1 yıl zor tabi ya insan arada sohbet edelim bi sakin olalım istiyor ahah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet eşim her gece istiyor neredeyse yoruluyorum dayanamıyorum , bide yetememe hissiyatı oluşuyor o en kötüsü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben yükseğim. Yetti gari diyorlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yüksekten kasıt ne oluyor. Yani kaç saat 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bizi anlayın diye yapılır çoğu zaman o maçlar 2 13 Yorumla Soran +1 yıl Valla ben en fazla 1,5 saat sürüyorum. 30 dk mola desen en fazla 2 kere yaparım 😅 3 saati geçemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmaya çalış bazen uzatmaları severiz Yorumla Soran +1 yıl Hahaah sohbeti sever misinz Yorumla Soran +1 yıl Bu kadsr sürede kurumaz mısınız ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çeşme açık hep Yorumla Soran +1 yıl O halde sınırları zorlarım ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakın olsak olurdu sanal zor Yorumla Soran +1 yıl Nerdesiniz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Almanya Yorumla Soran +1 yıl Yok artık 😅😅 Türkiyeye gel deneyelim sınırımızı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Isterdim ama izin yok her zaman akrabalar var geliyorum ben her sene Yorumla Soran +1 yıl Özelden çıksana bir yazayım? Yorumla Soran +1 yıl İlla ki gelirsin işte uzun uzun bir denerşz Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. aslaaa bayılırım... zaten bulmak çok zor 0 0 Yorumla
Alfaaa0 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl maalesef yaşadım yaşıyorum zor şeyler yaşadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Akrebim ben. Duyan yaklaşır deneyen kaçar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç denemedim ama duydum fena 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İkiside yüksek ise problem değil. Ama biri yüksek diğeri az ise problem oluyor
Yüksek kadını doyurmak binde bir erkeğin bile harcı değildir. Boş konuşanlar cahilliginden konuşuyor. Birkerelik düşünüyor. Bir kaç ay takıl o kadınla bak kaçacak delik aramiyormusun
Ooo olur mu hocam burdakiler çıkarmadan 5 atıyor. Hepsi 20cm + 8 saat non-stop. 😀
Her dakka isteyen kadınada ne deyim makine değil ya erkek sonuçta dinlenmesi lazım jsjssj
Buna evet/hayır şeklinde genelle yaparak cevap verilemez. Kişiye göre değişir
zor tabi ya insan arada sohbet edelim bi sakin olalım istiyor ahah
Evet eşim her gece istiyor neredeyse yoruluyorum dayanamıyorum , bide yetememe hissiyatı oluşuyor o en kötüsü
Ben yükseğim. Yetti gari diyorlar
Yüksekten kasıt ne oluyor. Yani kaç saat 😂
Erkek kadın fark etmez bezer insan
Bizi anlayın diye yapılır çoğu zaman o maçlar
Valla ben en fazla 1,5 saat sürüyorum. 30 dk mola desen en fazla 2 kere yaparım 😅 3 saati geçemem
Yapmaya çalış bazen uzatmaları severiz
Hahaah sohbeti sever misinz
Bu kadsr sürede kurumaz mısınız ya
Çeşme açık hep
O halde sınırları zorlarım ben
Yakın olsak olurdu sanal zor
Nerdesiniz ki
Almanya
Yok artık 😅😅 Türkiyeye gel deneyelim sınırımızı
Isterdim ama izin yok her zaman akrabalar var geliyorum ben her sene
Özelden çıksana bir yazayım?
İlla ki gelirsin işte uzun uzun bir denerşz