Erkeğin kadınınkinden fazlasıysa erkek her gün ya da haftada üç defa filan istediğinde kadın yorulur mu?
♥️🥰🙈
♥️🥰🙈

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şehvetli , arzulu , doyumsuz bir kadin ile libidosu yüksek erkeğin seksi mutlu kılar. Tam tersine yormaz daha iyi gelir. Libido düşük olursa kadın delirir
şöyle düşünelim:erkeğin libidosu her daim tavandır, önemli olan erkek kadınını yani partnerini hazırlama safhasına sabır gösterip gereğini gerçekleştirmesidir, kadın yorulurmu? abartmadığın sürece erkeğe ayak uyduracaktır
Biraz yorucu olur ama aynı keyfi sizde yaşayacağınız için size yorucu gelmez. Ama bazıları çık sert seven tipte kısa sürede oranın hışırını çıkarır. O tipleri sert ilişkiye alıştırmamak gerekir
Cevap
17Cevap
Kadin gerektiği yerde gecede üç defa ilişkiye girebilir ama erkek giremez kadının yorulma gibi bir durumu olamaz yani
Yani kadında istiyırsa yorulmazlar bence ama diğer türlü istemediğihalde yapıyorsa yorucu olur kadınında istemesşi lazım 😊
kadın seviyorsa yormaz aksine erkeği tüketebilir bile malum bizim libido max olsa bile üretim kadar icraat :D
Aha ha yoramaz ya bu bir gerçek. O dipsiz kuyuda ne cengaverler tükenmiştir 😹😹
Çok sevişen kadının yorulacağını kim söylemiş?
Bir taraf yuksekse diger taraf yorulur yerişemeyebilir.
nasıl yorulacak ya pompa işi bizde, boşalma işi bizde, naz ile başa çıkma işi bizde nasıl yorulacaaaaak?
Eğer uyumlu değillerse yorarlar birbirlerini.
Yani bu sadece erkek için geçerli değil kimin isteği daha fazlaysa o karşı tarafı yorar
Ben yoruyorum cok istekli oldumda cok sert oluyo benimki sertlestinde yoruyorum
Yorulur tabi ki, onu zapt etmek zor olur swnwksns
Libidosu olmayan erkek kadını yorar
tutkulu libidosu yuksek bir kadinsa yorulmaz.
Yorar genişletir kurutur 🙃
O yorulmayan kadını arıyorum 😎
Sergilenecek performansa bağlı
Sevişmeden insan yorulur mu
Ben yorarım
yorar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?