Hoşlandığım biri var ve ilk adım atmak istedim. Sonradan paylaşımlarında 18+ şakalar olduğunu gördüm ve geri çekildim. Sizce doğru mu yaptım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel şakalar, bazı insanlar için eğlenceli ve kabul edilebilir olabilirken, diğerleri için rahatsız edici veya uygunsuz olabilir. Cinsel şakalar paylaşmak, kişinin kiminle, nerede ve nasıl paylaştığına bağlı olarak farklı tepkilere neden olabilir Cinsel şaka veya espri yaparken, karşınızdaki kişinin rahatlığını ve sınırlarını dikkate almalısınız. Eğer cinsel şakalar alıcı kişiyi rahatsız ediyorsa veya istemiyorsa, bu tür şakaları yapmak saygısızca olabilir. Cinsel şakaların paylaşıldığı ortam da önemlidir. Kamuya açık bir yerde veya uygun olmayan bir zaman diliminde bu tür şakalar yapmak hoş karşılanmayabilir. Daha yakın ve samimi ilişkilerde bazen cinsel şakaların paylaşılması daha kabul edilebilir olabilir. Ancak bu da her iki tarafın rahatlığına bağlıdır. Cinsel şakalar, kültürel ve toplumsal normlara göre değişebilir. Bir şakanın bir kültürde kabul edilebilir olduğu yerde, başka bir kültürde uygunsuz olabilir. Sonuç olarak, cinsel şakalar kişiden kişiye ve durumdan duruma değişebilir. Dikkatli olmak, karşınızdaki kişinin rahatlığına ve sınırlarına saygı göstermek her zaman önemlidir. Eğer cinsel şaka paylaşımı konusunda herhangi bir tereddütünüz varsa veya karşınızdaki kişinin rahatsız olduğunu düşünüyorsanız, daha uygun bir konu veya espri seçmek her zaman daha iyidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi ne seçmesi ben yapmıyorum bu gevşek yapıyor. Bi de saçma videolarla şakalar yapıp tt-de paylaşıyor
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Adam demek ki doğal davranıyor. Seni tavlamak için, olmadığı birisi gibi davranmıyor.
Bu espirilerin tonu, şekli, kalitesi.. vs şeyler kişinin kalitesi hakkında fikir vermesi açısından fark yaratır.
Ayrıca cinsellik, ilişkinin temel motivasyonudur. Cinsellikten hoslanmiyorsanız hiçbir erkekle flört etmeyin derim. Yok hoşlanıyor ama rol yapıp hoşlanmıyor gibi görünmek istiyorsanız da ikiyüzlü , korkak birisi olduğunuzu düşünür, bu tavırla çok şey kaybettiğinizi söylemek isterim.
01 Yorumla
Soran+1 yılCahil, her kes o yönümde istekte buluna bilir bu normal. Daha durup da, p**no videolarının bi kesitini koyup şaka yapmak sadece uzaktan seni abaza gösterir. Ha benim gibi tüm kızlar da kaçar. Edep ne güzel şey be
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
Genelde bu gibi kişiler abaza tipler oluyor, bir şey yapamayınca çenesine vuran cinsten. Eğer normalde de esprili biriyse misal Cem Yılmaz da cinsel içerikli espri yapıyor ama anca %1-2 kadarıdır ve tam yerinde ve tadında yapıyor, cinsel espri yapılabilir kısacası ama yerinde ve dozunda yapmak önemli. Rencide edici veya sulu cinsel espri yapan tipler genelde yanlış seçimlerdir.
13 Yorumla
Soran+1 yılAbi bak arkadaşıyla yapa bilir, erkekler kendi aralarında yapar genelde. Buna bi şey demem normal işte. Bu o şakalarla videolar yapıp tt-de her kesin önüne seriyor bu garip değil mi
Soran+1 yılDoğru öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yapmadın bence. Cem Yılmaz da öyle şakalar yapıyor. Biz de mi kötüyüz yani ona güldüğümüz için?
01 Yorumla
Soran+1 yılAlaka arıyorum
Seni deniyor tepkini ölçüyor. Ona göre hareket edecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi ne denemesi tt-de paylaşıyor
+1 yılNiye paylaşılır ki böyle şeyler sosyal medya da
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu bu salağa sormak lazım
En doğrusunu yapmışsın
04 Yorumla
Soran+1 yılKaçtım ya
Soran+1 yılYani adım atmak istedim ama atmadım
+1 yılBöyleleri ile muhattap olma
02 Yorumla
Soran+1 yılKaçim mi direkt
- +1 yıl
Aynen kac
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ee eeennnn doğrusunu yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol kardeşim
Yani zekice ise sorun olmaz bence
03 Yorumla
Soran+1 yılAbazaca yani hiç komik yanı yok
Soran+1 yılBaya ya bi de 0 iq şakalar
Gizli Üye(18-24)+1 yılİçin rahat olsun doğru yoldasın
02 Yorumla
Soran+1 yılKes ya
Cevap sahibi+1 yılNe kes i ne dememi bekliyorsun aq?
Gizli Üye(18-24)+1 yılAmacını belli etmiş işte
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥲🥲
Ne olur mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgili
Soran+1 yılGz
+1 yılerkeğe ilk adımı atarsan kaybedersin
01 Yorumla
Soran+1 yılBu da doğru
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılDemi
- +1 yıl
Namuslu adam bulun.
Soran+1 yılBulacam İnşAllah
+1 yılKismet
00 YorumlaOlmaz tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılDemi
+1 yılSeks istiyorsan yanlış yaptın
00 Yorumla
+1 yılÇocukça oluyor
22 Yorumla
Soran+1 yılÇoluk gibi şakalar değil
- +1 yıl
@Mandolarian cidden o profil sen misinz?
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz ag
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle harbi
Cevap sahibi+1 yılYas kaç
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem