Geçmişte hata yapıp sevgilileriyle seks yapmış ama pişman olup tövbe etmiş , bidaha yapmamak için Allah'a yönelmiş biriyle ciddi evlilik düşünür müydünüz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani tabii ki geçmişi kötü diye bir kızla ilişki yapmayacak değiliz ama hani ne kadar kötü olduğunu atıyorum bir iki tane hata olmuştur eyvallah da hani bunu meslek haline getirmiş gibi 15-20 kişi geçtiyse üstünden Hani o kızla da evlenilmez yani kaç kişi olduğu önemli yani Zaten bu devirde yapmayansız kalmadı yani hepsi ile ses staj yeri gibi stajı birinde yapıyor uzmanlığı birinde yapıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılİki üç tane hata oldu. O kadar da degil canım ne yaptın sen 15 20 felan
Soran+1 yılAyrı kişiler
Soran+1 yılSevgilimdi
Soran+1 yılGüzellik uzmanı olucam
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bu durumu daha kolay kabulleniyor. On kadınla yatmış bir erkek eğer yakışıklı ve zenginse kadınlar kabul ediyor ama tek erkekle yatmış bir kadını kabul etmiyor erkekler. Fıtrat farkı diyelim. Elbette kadın da erkek de eşi haricinde birliktelik yaşamamalıdır ama kadınların bakirlik talebi yok gibi bir şey.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
+1 yılGeçmiş mazi nerde kaldi bizim niyazi birinin geçmişiyle ilgiliniyorsan onunla olmacaksin ilgilendirmiyorsan suratina vurmayacaksin.
10 Yorumla
+1 yılSamimiyetine inanayım güven versin guveneyim gerisi umrumda olmaz.
20 YorumlaBana yaşadıklarınj Dürüstçe anlatırsa saygı ile karşılarim ve evlenirim
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptım herşeyi biliyor
+1 yılSen kabul edilmeye muhtaç değilsin. Seninle aynı düşünmeyen insanlardan uzak dur yeterli. yamanmaya çalışıp yıpratma benliğini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen unut gitsin geçmişini ki kimse ağzına dolamasın tövbe etmişsin mutlaka gönlüne göre bulursun
10 Yorumla
+1 yılHiç işim olmaz, Allah ona uygun bir koca bulur 👍
00 YorumlaDüşünülür tabi yani tövbe edilmiş ise tabi başta biraz zorlaya bilir doğru kişiyi bulmak
00 Yorumla
+1 yılHer şey insanlar içindir. Tanımak gerek önce, tabiki bekar kalacak değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşın kaç ve ne kadar oldu bu önemli olan bu bro vurması için
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 tane oldu işte
Cevap sahibi+1 yılYani tamamen kişiye bağlı ben olsam aşık olsam evet çoğu yönümüz de uyuşsa kabul ederdim herhalde
İnsanları geçmişlerine göre değil de kendi tarihinize göre sevmeliyiz, sizinle başladığı yer geçmişinin başlangıcıdır:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet neden düşünmeyeyim evlenirim ama bana dürüst olması gerekiyor peki sen o kadar dürüst müsün
07 Yorumla
Soran+1 yılDürüst ve sadıgım ona karşı. Başka kimseyi gözüm görmüyor ondan başka
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel ya peki biliyor mu her şeyi
Soran+1 yılBiliyor hepsini biliyor. Yalan yok ilişkimde
Soran+1 yılAma ilerde yüzüme vurar diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım müsait misin şu anda
Soran+1 yılNe alaka müsait misin
Cevap sahibi+1 yılÇok sıkıldım
+1 yılAslında sevgilisi ile değil seks yapması mı seni tedirgin ediyor?
00 Yorumlayalansız bir ilişki olucaksa evet kabul ederdim
07 Yorumla
Soran+1 yıl0 yalan inan herşeyi biliyor çok seviyorum. Sadıgım gözüm başkasını görmez asla ama bi kavgada felan yüzüme vururmu durumu diye tedirginim
Soran+1 yılValla bilmiyorum ama yüzüme vurursa kötü şeyler olur işte.
Soran+1 yılAynen bende nasıl bir şey yapayım ki sinir li bi anında onu test edeyim
Bakır olmayan biri ile evlenebilirim neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse kimseyi gerçek manada sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılİstemezük
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 YorumlaAllah korusun 😶
00 Yorumla
+1 yılKaçıyla