+1 yılMerhaba
Biz kadınlar olarak genelde takıldığımız bir konu olmuyor çünkü Türkiye'de normalleştirilmiş bir şey olarak öğrendik büyüdük. Eşit olunması gerekli ama kanun böyle ilerliyorsa yapacak birşey de kalmıyor. Her neyse şahsi fikrimi söyleyecek olursam, dediğim gibi Türkiye'de bir kadının bakir değil istemem demesine tepki gelir ama erkeklerde normal karşılanıyor. Ben bakir birini bulmaya çalışamam kimi seversem onunla olucam. Tabiki hazmedilmesi kolay birşey değil ama elden birşey gelmiyor. Birde, yorumlara baktım geçmişinde az yapmışsa sorun yok çok yapmışsa olmaz diyen erkeklerde çelişkili geldi gözüme. Benim için 1 kereyle 10 kere arasında bir fark yok. Onu sonuç olarak yaşamıştır.32 Yorumla
Soran+1 yılSana katılıyorum bir kere ile on kere arasında fark yoktur... Ama bizim asıl sorunumuz ne olmak istediğimizdir! Batı hayatı yaşam tarzı mı? Yoksa örf adet ve gelenek göreneklere göre yaşamak mı? Peşin söyleyeyim ikisi aynı anda olmaz! Mesela batı ülkelerinde gelenek görenek örf ve adet yoktur, herkes serbest bir şekilde cinsellik yaşar ve kimse evlilik altın takı düğün diye diretmez zaten öyle şeyleri de yok ve sistem dost hayatı üzerine kuruludur! Ama bakıyorum bizim kızlarımız hem batı hayatı yaşam tarzını örnek alıp öyle yaşamak istiyorlar hemde belli bir yaştan sonra gelenek göreneklere göre örf ve adet deyip altın takı düğün istiyorlar ve dost hayatına yanaşmıyorlar, yani işlerine gelen tarafı cımbızla çekip batı hayatını örnek gösteriyorlar, ama öyle yağma yok. Bence herkesin önce yaşam tarzıyla ilgili bir seçim yapması lazım...
- +1 yıl
Ya benden önce münasebet yaşadım derse bir kadın bu sefer ben her münasebet te onun başkasıyla yattığı anı istemsizce aklıma getiririm ve psikoljikman rahatsız olurum mevzu bu benim için
En İyi Cevaplar
+1 yılHer haltı yiyen biriyle zor. Tüm sevgilileriyle cinsellik yaşamış olma düşüncesi bile beni ilişkiden yeterince iğrendirdi şu an. Sevgili geçmişi kabarık olsun mühim değil. Ama neden ayrıldıkları, ne yaşadıkları göz ardı edilemez şeyler.
80 Yorumla
Bir genç kalkıp başkasıyla aynı yatakta yatıyor ve ilişkiye giriyor, zinadır bu, çirkindir.
Bir genç kendini koruyup da kimseyle olmuyorsa, kendi gibisini talep etmekte hürdür, o zinayı edenler de kendi gibilerine layıktırlar. Durum bu kadar net bence.90 Yorumla
asla evlenmem ölsem bile
41 Yorumla
Soran+1 yılAslan parçası... Adamsın be!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılAslında geçmişi önemli değil diye düşünürdüm eskiden ama şu an görüyorum ki hayatına çok kişi girmiş birinin tanıştığı yeni kişiyi tüketmesi kolay bağlanması zor oluyor. Bir yerden sonra alışkanlık oluyor galiba, o olmassa diğeri olabilir mantığıyla. Ama tabi yinede gönül bu kimse seçemez kimi sevecegini. Evdeki hesapla çarşıdakı hesabın bırbırıne uymaması gıbı.
42 Yorumla
Soran+1 yılBence öyle her haltı yemeye alışık olanlar o huylarından kolay kolay vazgeçmez, eee ne de olsa alışıktır :D
- +1 yıl
Aynen malesef.
Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı. Herkes hata yapıp olmayacak kişilere güvenebilir geçmiş ile yargılamak doğru değil
Kendine meslek edinmekdikten ve b*okunu cikarmadiktan sonra sorun yok51 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumlamışsın ama yapanlar genelde b. okunu çıkarıyor :D
5 ayBana göre konu bazı kesimlerce yanlış anlaşılıyor. Bakire biriyle evlenmem diyen insanları cinselliği merkez noktaya almakla yaftalanıyor. Ancak uçkurunu tutanamış insanların cinselliği kendi hayatlarında daha önemli bir noktaya taşıdıklarının farkında değiller. Zina kumar gibidir bakir olmayan insan evlense dahi uygun ortam ve şartlar sağlandığında aldatmaya daha meğillidir çünkü o sınandığı yerden zaten kaybetmiş. Kadın veya erkek fark etmez uçkuruna sahip çıkmak zorunda, bunu yaşanmışlık güzellemesi ile pembe bir anı kılıfına koyulmamalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer halttan kastın ne mesela?
Olaya dini çerçevesen bakarsan hz peygamber’in 11 evliliğinden sadece Ayşe hanım bakireydi. Diğerleri en az 1-2 evlilik yapmış kadınlardı ve maria hanım ise bir köleydi. Köleleri de sahipleri istediği gibi skerler, satarlar. Sattığı erkekler de istediğini yapar.
Yeterli mi bu cevap?19 Yorumla
Soran+1 yılOlaya dini tarafından bakmadım ama eğer bakmak istiyorsan sana sadece şunu söylerim... iki insanın evlenmeden önce yaşadığı birlekteliğe ne denir? Zina... Peki sen senden önce defalarca kez zina yapan biriyle evlenirmisiniz onu söyle? Peygamber efendimizin tabi o dönemde yaşamadığımız için bilmiyoruz ama bence yaptığı 11 evliliğin duygusallıktan çok eşlerine sahip çıkma adına yaptığını düşünüyorum...
Cevap sahibi+1 yılMaria hanım ona hediye olarak verilmiş bir köleydi. Üzerinden kaç kişi geçmiş bilinemez.
Soran+1 yılPeki tamam eğer kabul etmişse ne mutlu ona... ancak o dönemlerde yaşamadığımız o günün şartları neydi bilemeyiz, ancak olaya dini tarafından bakarsak erkek olarak hepimiz kendimize 4 tane eş alabiliriz bu etik olarak ne kadar doğrudur orasıda tartışılır...
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım sana bir tavsiyede bulunayım. Kimseyi geçmişiyle yargılama. Öyle olsaydı Hz Ömer kendı kızını diri dir toprağa gömecek kadar cani bir adamdı ama bugün kendisini canş değil adalaetin sembolü olarak anıyoruz.
Soran+1 yılKimseyi yargıladığım falan yok ama bir insan yanlış bir şeyi bir defa iki defa yapıyorsa o hatadır ama 5-7-7 defa yapıyorsa kendi isteğiyle yapmıştır benim gözümde hata değildir... Ikincisi olaya dini tarafından bir bakış açısı getirmişsin, ama sence bir erkeğin 4 tane kadınla evlenebilmesi ne kadar normal söyleyebilirmisin? Tamam dini olarak bu mümkün ama vicdan olarak ne düşünüyorsun bilmek isterim...
Cevap sahibi+1 yıl4 kadınla evlilik olayına karşıyım. Ama bu zaten bir emir değil izin. Diğer taraftan erkeğe 4 kadın hakkı varsa kadının da 4 erkek istemeye hakkı neden yok sorusu da düşünmeye değer bir sorudur.
Soran+1 yılAğzına sağlık çok güzel yorumladın o zaman bizimde dini olarak bazı reformlar yapmamız gerekirdi toplum ahlakı için... Çünkü bu durumu doğu illerinde kullanan çok erkek var...
Cevap sahibi+1 yılşu an dikkat et. Kuranda ğeygamberler tebliğde bulunduğu zaman toplumları ne siyor? Biz putlarımıza taparız demiyorlar. Biz atalarımızın dinindeyiz diyorlar. Bizde de durrum aynı. Millet kendini müslüman sanıyor ama müslüman değiller. Hepimiz atalarımızın dinindeyiz. Ne zaman sorgulamaya başladın, işte o zaman aslında müslüman oluyorsun
Soran+1 yılHelal sana doğru söylüyorsun... Yani sorgulamaya başladığımız zaman kesinlikle doğru yolu buluruz zaten, ve işte o zaman gerçekten müslüman oluruz dediğin gibi :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her halt dedin😄 evlenmem arka ön dağılmışsa napayım anca takılınır onla
40 YorumlaCinsellik konusunda hayatında ben yokken yaşamış olabilir ancak ben erkeğim yaparım kadın temiz olacak kafasındaysa asla evlenmem hatalarından ders almışsa pişkinlik yapmıyosa olabilir belki
40 Yorumla
+1 yılBilerek evlenmem. Ancak bilmiyorsam olabilir. Aman Allah korusun.
32 Yorumla
Soran+1 yılInşallah öylesi denk gelmez... allah korusun
- +1 yıl
İnşallah. Amin.
+1 yılGeçmişe fazla önem vermem de ama e5 otoyolu gibi üstünden herkes geçmişsse evlenmem
24 Yorumla
Soran+1 yıl5-6 tane erkekle cinsellik yaşayanla evlenirmisin? Yoksa e5'mi dersin :D
- +1 yıl
evlenilebilir neden olmasın
Soran+1 yılVallahi sen kabul edebiliyorsan ne mutlu sana ama hazmetmesi zor bir durum...
- +1 yıl
ne yapak aga bizde mecbur yoksa temiz birisi isterimde herkesin artık flört sevgilisi var veya en az 1 kez ilişki yaşamıştır bu devirde temiz kız bulmak zor
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bak gardaş sana şöyle cevap vereyim. Güzel bir gelecek yazamayacaksan sevdiğin insanla o insanın geçmişinin temiz veya kirli olmasının önemi kalmıyor anladın mı
00 Yorumlasevmeye sevilmeye kriter koyan biri asla mutlu olamaz. benim için karşımdakinin geçmişi önemli değil
24 Yorumla
Soran+1 yılDediğine göre anladığım şey sevdinmi herşey mübahtır ve kriter koyulamaz! Yalnız evlenmeden önce 7-8 tane erkekle cinsellik yaşayan kızlar sence normal mi?
Soran+1 yılHerkesin yaşadığı kendini ilgilendirir ama çok sayıda kişiyle sevgililik yaşayana güven olmaz...
+1 yılYaptığı hataların farkında olup akıllanmışsa evlenirim tabi ki.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBunun kirlenmekle ne alakası var ki sekse düşkün biri desen soru işareti olurdu. Ama sen herseyi yaparken kadin neden yapamasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanların cinsellik yaşaması kadar olağan bit şey yoktur. bakir olmayan erkeğin bakire kadın istemesidir saçma ki o erkekse namusuna sahip çıkamamıştır. kirli kelimesi çok kötü ve yakıştıramadım. birisi sırf zevk aldığı ya da istediği bir şeyi yaptı diye kirli olmak mı zorunda. bırakın insanları artık istedikleri gibi yaşasınlar
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam öyle düşünüyorsan ve batı yaşam tarzını savunuyorsan problem yok ancak iş ciddiyete gelince evlilikmiş, düğünmüş, takıymış, kız istemeymiş gibi son kullanma tarihi geçmiş adetlerden vazgeçin ve avrupalılar gibi sistemi dost hayatı üzerine kurun :D Eğer bu dediklerimi onaylıyorsan sana hem saygı duyarım hemde helal olsun derim :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğimden mutsuzum. Her haltı yiyenle evlenirim çünkü istekli kadındır. Her haltı benle de yer mis gibi
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden mutsuzsun? Öyle her haltı yiyen biriyle nasıl mutlu olabilirsin? Hiç kafanı kurcalmazmı geçmişi?
Cevap sahibi+1 yılKurcalamaz. Sonu ben olayım da. Her gece mutlu etsin de. Geçmişinden bana ne
İnsanlar eclilik öncesi ilişkiyi nekadar özümsemiş..
Yazık20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmak istemiyorum
İnş evlenmem32 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın be...
- +1 yıl
Eyvallah 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet biraktiysa nede n olmasin hayati o tercih etmiyor
00 Yorumla
+1 yılHerkesin yeni bir şansı var bu hayatta. Önemli geçmişinden vazgeçip geleceğini şekillendirmektir. Ölmeden Allah bizi yargılamak istemiyor neden biz yargılıyoruz birbirmizi? Geçmiş geçmiştir.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam geçmiş geçmiştir ama aynı hatayı 1-2 defa yapmakla 10 defa yapmak aynı değildir değil mi? Birde biz türk toplumu olarak önemli değerlere sahibiz ve batı ülkelerinde ki çoğu insan bizim gibi olmak istiyor, çünkü onların sistemi dost hayatı üzerine kuruludur ve oralarda evlilik dışı çocuk yapmak normaldir. Yani eğer batı yaşam tarzını yaşamak isteyen varsa bütünüyle yaşasın ve istediğini içinden cımbızla çekip bizlere çağdaş yaşam diye yutturmaya kalkmasın! :D
+1 yılBirbirlerini seviyorlarsa evlensinler. Geçmişi göz önüne alıp şimdiyi şekillendirmek ne kadar saçma. Sadece geçmişten ders çıkarıp geleceğinizi şekillendirin.
02 Yorumla- +1 yıl
+1
Soran+1 yılOnlarca erkekle yatıp kalkan kız neyin dersini çıkartacak? O. luğun mu?
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkek icin konusuyorum evlenirm onemli olan simdisi
06 Yorumla
Soran+1 yıl7-8 tane kızı üzüp, vaatler verip yalan söyleyip kandırmışsa bile böyle bir erkeğe güvenirmisin?
Cevap sahibi+1 yılboyle yapsa bile benim bundan nerden haberim olcak? bana iyi gorunur muhtemelen ve ben de oyle zannederim ama duyduysam sans vermem
Cevap sahibi+1 yılama senin dedigin sey duygusal bir sey. ben cinsellikten bahsediyordum.
Soran+1 yılÖyleleri ilk başlarda iyi davranır ama zamanla ne halt olduklarını anlarsın ve genelde eşlerine sadık olmaz ve üzerler...
Cevap sahibi+1 yılkonu buraya nasil geldi
Soran+1 yılKonu konuyu açtı diyelim :D
+1 yılGeçmişi kirli denmez. Geçmişi cahilliklerle dolu denir.
Ve eski halinden eser kalmamışsa neden olmasın.
Sen her hatanda beni biri hak etmiyor dediğin oldu mu?16 Yorumla
Soran+1 yılBir şeyi bir defa iki defa yaparsan ve ondan sonra gelecek erkeklere benim niyetim ciddi evlenmeden cinsellik falan yaşamam dersen o kıza cahillik etti hatasından döndü gözüyle bakarım... ancak evlenmeden önce bilerek, isteyerek 5-6-7 tane erkekle sevgili olup cinsellik yaşıyorsa o hata ve cehalet değildir kendi isteğiyle yapılmıştır ve böyle birine güvenilmez ve içinde varmış derim...
- +1 yıl
Ne dersem diyim cahile laf anlatamam.
Sen kendi kararını vermişsin zaten sadece seninle aynı görüşe sahip insanlara denk gelmek istemissin o yüzden adında soru niyetiyle burada paylasmissin.
Senin görüşün , senin görüşündur. Saygı duymak gerek.
Soran+1 yılZaten ne zaman biri çıkıp sizinle aynı görüşte olmayınca ancak cahil derseniz, çünkü benim gibi karşıt görüşlü insanlara tahamüllünüz yok :D E doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış :D
- +1 yıl
Asıl siz herkesle aynı düşünüyorsunuz bu da sizi basit ve değersiz yapar
Tabi toplumun çoğu sizi onaylayinca ki siz de bunu istemiştiniz zaten. Doğruyu bildiğinizi sanıyorsunuz.
Umarım siz de bir hatayı on kere yapmadan doğrusunun ne olduğunu anlamazsınız da o zaman belki ne demek istediğimi anlarsiniz.
Ama şunu da demem gerekiyor ki bu kız geçmişinden memnun ise bu durumda haklısınız. Ama ben pismandir diye dusunurek yorum yapmıştım. Şimdiden kusura bakmayın.
Soran+1 yılEğer bir şeyi 1-2 kere yaparsan o hata sayılır ama aynı şeyi 5-6-7 kere yaparsan o hata olmaktan çıkar kendi isteğiyle olmuş sayılır ve öyle bir insan pişmanım diyemez çünkü aynı şeyi defalarca yapmıştır...6-7-8 kere bu işi yapanlar pişmanım deyip yedikleri haltlara sadece kılıf uydururlar :D
- +1 yıl
Anladım.
+1 yılİstemem de artık bir şey yaşamamış kız bulunması zor olduğundan mecbur kandırılacağız:)
01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah öyle bir oyuna gelmezsin kardeşim...
+1 yılKirli sensin ve senin zihniyetin cinsellik yaşadım yaşarım sadece beni ilgilendirir bunu sorun edecek birini bırak sevgilim tırnağıma oje yapmam
60 Yorumla
+1 yılİlişki yaşamakla kirlenilmediğine göre sorun olmaz. Sorun olan kendi bakir olmayıp bakire isteyen beyin fukaraları
34 Yorumla
Soran+1 yıl@GöLge_06 Yediği haltlara kılıf uyduruyor ne olacak :D
Bayan tercih etmiyorum, böyle erkekler çok onları da tercih etmiyorum
20 YorumlaGeçmiş geçmişte kalır. Kaldırabileceği ne er min olmak lazım. Anlık ya da kusa sürede verilen kararlar sorun çıkartabiliyor ilerisi için...
10 YorumlaHayır kesinlikle
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana..
hayır evlenmem
11 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın...
Geçmişi kirliyse umarım evi temizdir
12 Yorumla
Soran+1 yılEvide pistir öylelerinin :D
Hayir
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana...
Geçmişi beni alakadar etmez
07 Yorumla
Soran+1 yılYalnız 8-10 tane erkekle cinsellik yaşamışsa bile kabul edermisin?
Soran+1 yılBravo sana türkiye'de böyle geniş görüşlü erkekler olduğunu tahmin etmezdim...
Soran+1 yılVallahi ben seninle aynı görüşte değilim, çünkü bir insanın geçmişi geleceğinin aynasıdır... Devam ediyorum, misal eşin olacak kızla tanışmadan önce geçmişinde esrar satıcılığı yapan biriydin ve geçmiş geçmiştir deyip söylemedin ve evlendikten belli bir zaman sonra eşin bunu öğrendi sence sana geçmiş geçmiştir diyecek yoksa "yalancı düzenbaz benden böyle bir şeyi nasıl saklarsın mı" diyecek? :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDersini almışsa olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok o riski göze alamazlar bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal be...
Cinsel Yaşam konusunda 17,7b cevap paylaştı. evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek olsaydım evlenirdim
00 Yorumla
+1 yılHêr körün bir alıcısı vardır
10 Yorumla
+1 yılMotor mu bu yeğen 😏
00 Yorumlafarketmez
00 Yorumla