26 yaşındayım, nişanlıyım. Bu zamana kadar hiç biriyle beraber olmadım. Geçenlerde ilk nişanlımla denemek istedik, ama olmadı. Daha doğrusu ben beceremedim. Oral yapınca çok sert oluyorum. Uzun süre sert kalamıyorum. Cinsel ilişkiye giremedim bir türlü. Bunun bir çözümü, tedavisi var mı? Üstelik çok erken boşalıyorum. Dokunur dokunmaz boşalıyorum desem yeridir. En kötüsü nişanlım bu durumumla dalga geçiyor. "tedavi ol, yoksa başkalarıyla yaparım" diyip gülüyor. Bu sorunlarla karşılaşıp üstesinden gelenler lütfen yardımcı olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eğer psikolojik değil ise, spor, sigara azaltımı, kan dolaşımını yükseltecek sebze meyve türleri. spor çok kritik bilgin olsun. ben sadece tiksindiğim temizliğine önem vermeyen kişiye karşı yaşıyorum bu durumu. duygusal bağ ile yapınca herhangi bir ereksiyon sorunum olmuyo. bide 1.72 boya ortalama 70 kg olman gerekir. ayrıca herşeyden önce ürolojiye gitmeni öneririm herşeyin çözümü var bu sorun bile değil. kolay gelsin.
07 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim. Erken boşalmanı bilmem ama, diğer problem temizlikten de ola bilir
- +1 yıl
Peki tedavini ne zaman alayım? Evlenmeden önce mi, sonra mı?
- +1 yıl
Nasıl? Senin ilkin nasıldı ki?
- +1 yıl
Belki de ben kızdan zevk alamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
+1 yılSen bence iyi düşün bu evlilik için
Tedavini olda
Bi nişanlın « tedavi ol yoksa başlarıyla yaparım” diyorsa büyük sıkıntı03 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istediğini anlıyorum. Ama çokta seviyorum. Onu da anlamaya çalışıyorum. Onun da canı istiyor
- +1 yıl
Anladim tedavi vardir bunun için
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Düzeldiğim zaman da başkalarını hayal ederse o zaman sıkıntı (
+1 yılilk defa yaşadıysan normaldir eğer ergenlik çağında çok mastürbasyon yapmadıysan erken boşalman yaptıkça düzelicekdir
02 Yorumla- +1 yıl
maalesef çok mastürbasyon yaptım ((
Nasıl düzelte bilirim bu durumu? - +1 yıl
birçok yöntemi var galiba tek seansta çözülebiliyor mesela tut bırak tekniği mi ne var boşalmadan hemen önce penisi sıkıyosun boşalma hissi geçince devam ediyorsun bunu sürekli yapınca zamanla süre uzuyor diye biliyorum birde şeyler var spreyler onu sıkıncı penis ucu biraz hissisleşiyor ve daha zor boşalıyorsun galiba
Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Kesinlikle bir doktora git daha çok gençsin.
010 Yorumla- +1 yıl
Doktara gitmeye korkuyorum. Ya durumun düzelmeyeceğini söylerlerse diye korkuyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim. Peki erken boşalma problemi de çözülecek mi?
- +1 yıl
İyi bir ürolog bulayım o zaman. Peki tedaviyi evlenmeden mi alayım, yoksa evlendikten sonra mı?
- +1 yıl
Evlenmeden tedavi olup düzeldiğimi nasıl anlayacağım?
- +1 yıl
Hayır gitmedim. Maaşta gidicem
Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. İlişkiye başlamadan git bi posta at sonra gel daha uzun sürer ya da kız gidecekk 😔
06 Yorumla- +1 yıl
İkinci postaya hiç sertleşemiyorum maalesef
- +1 yıl
Çözümü yok mu?
- +1 yıl
Takip attım
Gizli Üye(18-24)+1 yılTrol soru olduğunu umut ediyorum sana başkasıyla olurum demesini nasıl yedirebiliyorsun şakası bile iğrenç. Değer cok yanlış insanlarda ilginc bir çağ
03 Yorumla- +1 yıl
Sorun bu mu sence ablacım?(
Cevap sahibi+1 yılAsıl sorun bu digerine yöntem bulursun tedavi olursun da bu saflıkla her halükarda o kadın boynuzlar seni
- +1 yıl
Ben onu doyurabildikten sonra neden boynuzlasın ki?
Tedavisi var diye biliyorum bir psikolog ile görüs
04 Yorumla- +1 yıl
Neden psikolog? Erken boşalma ve sertleşme sorunu psikologda çözülüyor mu ki?
- +1 yıl
İlk olarak hangisine gitmem lazım?
+1 yılBoy kilo kaç?
06 Yorumla- +1 yıl
Boy 1.72. kilo 2 ay önceye kadar 92di. Şimdi 85 kiloyum. Önemli mi boy kilo?
- +1 yıl
Biraz önemli evet aktif olarak spor yapmaya başla yağ oranını düşür ve ağırlık çalış, testosteron seviyesi yükseldikçe iyiye doğru gider bir de ilk defa yapmış olmanın verdiği heyecanlar var zamanla düzelecektir merak etme kafana takma, stres senin bu konuda en büyük düşmanın rahatına bak, pormo star gibi sigmeyi, sigebilmeyi zaten hayal bile etme normal standartlarda bir seks yaşa ve geç ama kesinlikle yediğine, içtiğine, vücut sağlığına dikkat et, sigara içiyorsan bırak aktif spor ve ağırlık antremanı önemli öçlüde etkiler, sevgilinin dediği hiç olmamış ama onu da söylemeden edemicem :D
- +1 yıl
Nasıl beslenmem lazım abi? Anladığım kadarıyla bilgilisin bu konularda. Özelden yazar mısın bana lütfen?
- +1 yıl
est. yazayım.
- +1 yıl
engelin var mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Takip attım, yazdım sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBro hap kullan
02 Yorumla- +1 yıl
Geciktirici mi?
Cevap sahibi+1 yılSertleştirici
Baskasiyla yapacak
05 Yorumla- +1 yıl
Çözümü yok mu?
- +1 yıl
Düzeleyim, gerisi önemi değil
- +1 yıl
Ettim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erken boşalma ve tam sertleşememe problemlerinin çözümü var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat