Nişanlımın erken boşalma sorunu var. Bazen sevişirken bile boşalıyor. Bazen 2 dakika sürüyor geciktirici etkili prezervatife rağmen. İçki içerse 5 dakikaya uzuyor. Boşaldıktan sonra da sarılıp uyuyor. Bir şey de diyemiyorum. Hayatımda hiç orgazm olmadım ve onun yüzünden de olamadan öleceğim galiba. Onunla bunu konuşamıyorum bir ilacı yok mu içeceğine falan katsam? :D yardım edin nolur.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsabah akşam seks. onun bu düzene alısması gerek. heycanlıdır ilkisindir ya da alışmamştır belli olmaz. sana karşı duydugu aşk fazladır kontrol edemıyodur kendini ondandır. yaşı gençtir olabilir. dizginlemesi gereken sensin onu. boşalacagı zamanı anla VE KESİNLİKLE POZİSYON DEĞİŞTİR. Pozisyon değişikliği kafasının dagılmasına yardımcı olur. bu süre. 1 ay veya 1 haftada sürebilir. ama dediğim gibi yapman gerekenler bunlar. eğer hala olmadıysa genel olarak kafasında ki düşüncelerdendir. erken boşalma problemi vardır. psikologa gitmesi gerek. genelde anti depresanlarla atlatılabilecek bir şey.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. kızım direk içine girerse ve tüm gücü genital organlara yüklerse elbette sen yarı yolda kalırsın.
nişanlına söyle öküz olmasın. önce kendiini değil seni hedef alsın sana odaklansın.
bol bol sevişin yalaşın. yalayarak elle okşayarak seni bir kaç kez orgazm etsin. sonra diğer bir orgazma yaklaşınca içine girsin.
o adam kendine odaklanıyor bir an evvel boşalıp rahatlamak istiyor. kendini unutup sana odaklansa sorun kalkar00 Yorumla
+1 yılVar. Soyle ki;
- Hep bi' pozisyonda takili kalmayin.
- Bolca degisiklik yapin, boylelikle birkac saniye bosta kalir.
- Hizli girisirse biraz yavaslasin kucuk bi' ara.
- Masturbasyon yapiyorsa, kucuk kucuk denemeler yapsin. Ejakulasiyon oncesi biraksin. Boyle alisir.
- Onsevismeyi de uzun tutun.06 Yorumla
Soran+1 yılMast denemesi dışında yapıyoruz bunları. O 2 dakika içinde 3-4 pozisyon değiştiriyoruz düşün yani 20şer saniyeden :(((
- +1 yıl
Huf, isin zor. Masturbasyon metodunu deneyin. Ya da geciktiriciler var.
Soran+1 yılGeciktirici prezervatif kullanıyoruz zaten
- +1 yıl
Bisiye yaramiyor anlasilan, baska urunler deneyin. Olmadi, uzun bi' oral yapsin sana. Dil, dudak, parmaklar falan.
Soran+1 yılKeşke
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
misal ben mast. ilk yaptıgım zaman 5sn abartısız şimdi 30dk tahriş olana kadar. Kadın bu sonuçta erkeğin hedefinin zirvesi zevk dorukta o yüzden çabuk tat alır ona adetten bahset bişeyler de biraz iğrensin sonra aklına gelir se xde ve arada sırada zevk alıcakken boşalıcakken duraksar felan çünkü 30dk mast. içinde ya kirliyse ya bilmemneyse diyorum zaman ölüyor kol ölüyor
00 Yorumla''Ya bir kere söyledim devam edelim yetmedi diye, aşkım sen iyice sapık oldun dedi bana. O yüzden açmıyorum konusunu hiç.''
senin kocan hakkaten sorunlu :))01 Yorumla
Soran+1 yıl:(( maalesef
+1 yılilacı yok tecrübe ve düzenli partner ile çözülür bu tabi teknikler ve pozisyonlarınızı değiştirebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl tedavisi olmaz ya bu erkeklerin çoğunda olan bir sorun. Mutlaka bir tedavisi olmalı
- +1 yıl
olay psikolojik fiziksel bişi yok
bunları konuşamıyorsanız o kadar da yakın değilsinizdir? bence önce bunu dert etmelisin, devamı gelir.. zira utanacak birşey yok bunda
00 Yorumlaİlaç varda ne kadar etkilidir bilemem. İlişkiden önce boşalsın 2. ye geç boşalacağından eminim
00 Yorumla
+1 yılbir kaç method var ama sıkıntılı yaa düzenli seks olmalı bir de partnerin mast. yapmazsa daha verimli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 saniyede bir pozisyon değiştirme olayi nasil oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılOluyo valla rekor
Cevap sahibi+1 yılÇok atletiksiniz sanirim
Soran+1 yılHızlı hızlı bitiyo işte o yüzden hiçbişey anlamıyorum
+1 yılDoktoru siz olun yavaş yavaş aceleye getirmeden yeri gelsin hiç dokunmadan öpüşün bir yarım saat vücut yavaş yavaş alışacaktır ve en önemlisi erkeğin organının olduğunca soğuk tutulması gerekir
00 Yorumla
+1 yılgeçiktirici siprey alsın veya EMLA diye kırem var onu alsın eczaneden
06 Yorumla
Soran+1 yılEmlayı biliyorum ama bunu ona nasıl söyleyeceğim ki
- +1 yıl
sen al ona sür olmamı
Soran+1 yılFark ettirmeden imkansız
- +1 yıl
canım acıyo de kaykanlaştırıcı krem sürelim hayatım lütfende emlayı sür
:=)
Soran+1 yılHahah iyiymiş ama sanırım onun yarım saat önceden sürülmesi lazımdı öyle hatırlıyorum
- +1 yıl
10 dk yeter 45 dk sürüyor sen neyapacaksın peki 45 dk =) bütün pozisyonları denersiniz artık 45 dk de=) kanki
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken boşalmanın çözümü:
Erkek mastürbasyon yaparken tam boşalacakken yarıda kessin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende evlıyım esımde aynı sorun var hıc bı zevk alamıyorum ben
19 Yorumla
Soran+1 yılOf of napıcaz
Cevap sahibi+1 yılben konustum bıraz anlatmaya calıstım 2 cı kez yaptığında gelme suresı uzuyor bıraz yanı ılkı değil de sonralarında uzun oluyor bıraz daha
Soran+1 yılHiç ikinciyi yapmadı ben istedim ama birinciden sonra hiç hali kalmıyormuş yoruluyormuş sanki 2 saat sürdü de yoruldu
Cevap sahibi+1 yılyoo bazen 3 bıle oluyor bızım sonra yatarız benım zevk almadığımı bılır bana zevkı yasatmadan yatmaz yatırmamda zaten o alacakta ben ne olacam konus bacı sen yoksa anlayacağı yok senınkının doymuyorum yetmıyor de
Soran+1 yılYa bir kere söyledim devam edelim yetmedi diye, aşkım sen iyice sapık oldun dedi bana. O yüzden açmıyorum konusunu hiç.
Soran+1 yılValla sapık dedi bana :(
+1 yılsenin adamda sorun yan gel yat modunda öncesi napıyorsunuz dırek bırlesmemi sevişme yok mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüzenli sexs yaparsanız yakında bırak artık dersin sen uyumaya başlarsın kafanı takma çocuk şimdi seni hep arzuluyor normal yani yakında kaldırmaya ugraşıcak :D
00 Yorumla
+1 yılilerde düzelir kontrolü öğrenir herşey kafada biriyor
00 Yorumla
+1 yılsprey denesin bence en az 5 dakika daha uzar yani denedim ben biliyorum
00 Yorumla2. ilişkiden sonra yapın ilkler kötü olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesin çözüm cinsel terapi.
00 Yorumla 😄😄😄Ilac varmis olmazmi
07 Yorumla
Soran+1 yılNe ilacı
Soran+1 yılTeşekkürler
ona rakı içir sabaha kadar taş gibi dursun.)
00 Yorumla
+1 yılcinsel ilişki terapistleri var gidi normale döner
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMotor bitikse fazla zorlama
00 YorumlaGergedan seti :D
00 Yorumla
+1 yılolay kafada biter.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılJetbuul alsin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCikarmadan 3 defa bosalsin seni bir ucursun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında