Beni terk etti bir Rus ile sevgili olduğunu söyledi bnde 10 snde geliyorsun senleyken hiç zevk almadim sana katlandim sustum (bunlar doğru) o kız seni terk edecek dedim dalga geçtim cevap vermedi engelledi 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaka mi bu 10 saniye ne ya ona soyle ben senin yerinde olsam onu tasimazdim keser atardım de iyi katlanmissin ona sanirim yogun hisler besliyordun yoksa buna tahammül edeceğini sanmıyorum senin ona karsi olan duygularını sonuna kadar kullanmış birde uzerine aldatmış korkma Rus ona 10 saniye için o kadar katlanmaz senin icin daha iyi olmuş artık sende tadini alma imkanı bulabilirsin ondan kurtulmuşsun bur seyler anlayabilirsin yaşayınca zaten hic yaşamamış sayıyorum ben seni anlattigin gibiyse
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle beni bunun için günaha soktu bir iki gelip gitme yüzünden bide utanmadan Rus uydu yabancı kızlara bakıyor onllar ben gibi tecrübesiz değil tecrübeliler benim gibi susup katlanmazlar hiç zevk almadim boşalma orgazm duygusunu hiç yaşamadım
Cevap sahibi+1 yılTabiki oyle haklisin kesinlikle katlanmaz onlar bir yapar iki yapar bakti hep ayni üçüncü kez yapmazlar sen tecrübesiz olsan bile bazı şeylerin farkindasin cocuk degilsin senin duygularını sömürmus o beceriksiz bir iki gelip gitmekle olmaz ki hic bir tat almadan hemen geliyor hic bir sey anlamazsın sen bosalma orgazm duygusunu yasaman icin daha iyi bir seçim yapmalısın hem ruhunu hem bedenini doyurmali en az 25 30 dakika girip çıkmalı on sevisme haric ki bir seyler anlayabilesin biraz daha tecrubeli birisi olmali bazi insanlar sanalda bile bu duyguyu yasarken sen reelde yasayamamissin
En İyi Cevaplar
Geçilmemeli
Geçen kendini çok tecrübeli sanıyor
Hadi tecrübeli olsa da alçak bir insan olduğunu da bilmiyordur
Kendi cinsel performansı mükemmel olup başkalarıyla dalga geçen alçak insan sürüsü01 Yorumla
Soran+1 yılBen tecrübesiz biriydim
+1 yılUmrunda olma süresi 3 saniyedir, endişe etme o bunu sorun etmez. Ayrılan 2 insan birbirine çoğu zaman negatif baskılar, şaşırılacak bir durum değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu gerçek bişey ben sırf üzmek için demedim
- +1 yıl
Halâ umrunda değildir.
Soran+1 yılOlmasın ben diyim de zatn terkedilmeye mahkum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
10 saniye heralde abartı ama erken boşalma sorunu varmış demekki. Rus kız benceçok çekmez onu onlar orgazmına düşkündür. zaten kadını birkaç kez orgazm etemyeceksen o yatağa hiç girme daha iyi...
06 Yorumla
Soran+1 yılBncede Rus ona neden katlansn bn tecrübesiz biriyim kadın 50 kişiyle zksmistr
Soran+1 yılEvet ilkti 1 senelik bir ilişkiydi cinsellik konusunda gerçekten kötü misal normalde bir erkek günde kaç posta atabilr o 2 yi yapınca yoruluyordu ilkinden sonra 4-5 saat sonra ikiyi yapiyo neden bu kadar geç ayrıca neden bu kadar kısa sürüyor diye hep düşündüm ama insanlari çok iyi manipüle ettiği için bana hiç fırsat vermedi sürekli telefonda iş iicn birileriyle konuşuyor bnle doğru düzgün konusmazdi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin cinsel performansinla galga gecilse sen uzulmezmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet üzülürdüm ama aldatmış bni haketti
- +1 yıl
Aldattiysa haketmis agzina saglik
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılUmursamaz biriyse etki etmemiştir. Takıntılıysa etmiştir
00 Yorumla Fazlasıyla hatta şey de sen zevk al diye yalandan inliyordum
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç inlemedim ki
Soran+1 yılBir iki defa önlemiş gibi yaptım of ya bn buna hep iyisin falan dedim mutlu gibi davrandim gerçektn haketmedim bunu
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki seninde kusurların varmiş
06 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi kusurum var ki Rus seviyorm dedi bana 😔
- +1 yıl
Vay ya evladı. Kardeşime haksızlık yapmiş o zaman
Soran+1 yılEvet öyle 😔 ama yanında kalmaz
- +1 yıl
Onu da bir Çinli ile aldatır🤣
Soran+1 yılYok bunun cidden Rus takıntısı var
- +1 yıl
Vay arkadaş bir ben keyif almadım demekki
Öyle ölmez füze atsaydın 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke atabilsem
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 sn dogrumu bence dahada kötülemek için demissindir degilmi☺️
010 Yorumla
Soran+1 yılYok gerçektn hasta öyle bir problemi var
Cevap sahibi+1 yılYa ben hiç yapmadim bilmemde şöyle düşününce yani hepsini sokmadan 10! Saniye geçer zaten yarı yoldami kalıyor hep bu adam
Soran+1 yılEvet bazen sokuyor ve bosaliyo enfszls bir iki gelip gidiyor o şekil bosaliyor
Cevap sahibi+1 yılValla dedimya yapmadım diye ama çok merak ettiğim ve korktuğum bişey var
Soran+1 yılNeymiş
Cevap sahibi+1 yılBiraz ayıp kacar burada normalden yazayım ha böyle abaaza falan değilim engellersin zaten
Cevap sahibi+1 yılBeğendim sorunu yazmak istersen yazmazsanda canın sagolsun
Cevap sahibi+1 yılT ile başlıyor ismim
Cevap sahibi+1 yılAma kötü bişey demedimki
Cevap sahibi+1 yılSustun
Koyar. 10 sn olayı ciddi mi
08 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim
Soran+1 yılNeyden
Soran+1 yılHemen başka bir işle uğraşiyor
Soran+1 yılHiç olmadim
Kafasına sık daha iyi
00 Yorumla
+1 yılİyi demisisn hangi şehirdesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye katlandın o zaman derler adama.
17 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim için katlandim 😔ama bu durum beni üzüyordu
Cevap sahibi+1 yılE ablacım ama ya vaktinde söyleyecektin ya da ne kadar canını acıtmış olsa da bundan sonra da söylemeyecektin. Adam yansın kül olsun inşalla da senin ruhuna yazık yani.
Soran+1 yılNeden sonrasinda soylemeyim
Soran+1 yıl@theofi evettt
Cevap sahibi+1 yılYa yanlış anlama bu söylediğimi, amacım sana kötü bir şey söylemek değil ama böyle şeyler can acıtmak için söylendiğinde basit duruyor bence. Baya baya bel altı vurmak çünkü. Aldatan adamın zaten karakterinde bir yerlerinde zaafiyeti vardır, oralardan girsen bir şey demezdim, sonuçta öfkeni çıkarmak istedin ama bu mevzulara -vaktinde konuşulmadıysa- kadının asaletine yakışmıyor bence.
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sen haklısın ve o bunalıma girer.
01 Yorumla
Soran+1 yılGirsin
Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Ruslar 5 gömlek fazla sizden
04 Yorumla
Soran+1 yılRuslar 10 sn ye katlanır mi
Soran+1 yılBnce katlanmaz onlar tecrübeli bn canım tecrubesizdim neden bu kadar kısa acaba ssoylesem mi kirilr mi diye hep düşündüm haketmedim bunu
+1 yılBazen çok iğğrenç insanlara dönüşüyorsunuz yazık
02 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi
- +1 yıl
Hı hı belli yazdıklarından kim daha iğrenç
+1 yılAlınmıştır
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi yaptm
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılAldattı
- +1 yıl
Evli misin
- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılFüze atsaydın
08 Yorumla
Soran+1 yılİmkanım olsa atardım
- +1 yıl
Sen neden katlandin 10 saniyelere peki? :)
Soran+1 yılSevdiğim için katlandim 😔 ama değmezmiş ona bu özgüveni bn verdim verdiğim gibide alırım hatta fazlasını alırım
- +1 yıl
Demek sevmek yetmiyormuş. 10 saniye nedir be. Evlat olsa sevilmez.
Soran+1 yılAynen valla hasta farkında değil
- +1 yıl
Saatlerce sürenleri varken sen neye tamah etmissin. :) zevk yasayamamissin resmen.
Soran+1 yılKesinlikle öyle millet 1 saat yapiyo😔
- +1 yıl
Yani bence 1 saat de az da.. neyse :)
baya koyar
01 Yorumla
Soran+1 yılOh olsun
Yaşlarınız nedir ikinizin
00 Yorumla
+1 yılKoyar tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılKoyar tabi incinir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye katlandin
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdik
Cevap sahibi+1 yılSevene skiyorlar bilmiyonmu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de aynı durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanaldan denedin mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz