selam 3 senelik ilişkim vardı her hafta sevişirdik ikimizde birbirimizin ilkiydik ve benimleyken çok zevk alıyordu benim vücudumu çok beğeniyordu bağımlı gibi bişeydi aileler yüzünden ayrılmak zorunda kaldık şimdide güzel vücudu olan kızları takip ediyor ama kimse onu geri takip etmiyor sizce benimle yaşadıklarını özler mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
open.spotify.com/.../7dFVvPxqk4O32ra3VjfUwU
ilkler her zaman hatırlanır. eğer hatırlanmak istiyorsan bir insanın hayatında ya ilk ya da son olacaksın
Özler ama başksıyla gidermeye basladıgında adını bilene hatırlamaz
yani umarım başkasını koymaz yerime
Bu dediğim senğn içinde geçerli
kaç yaşındasınız şimdi? ilkler genelde kalır kafada eğer zevkli bir deneyim olmuşsa..
ben 18 o 19 ama 3 sene beraberdik, daha önce ilişkisi olmamıştı kimseyle yakınlaşmamıştı bende aynı. Benimle çok zevk alıyordu sürekli zaten söylüyordu falan ama ayrıldık şimdi sanırım başkasını arıyor ama bana dayanamaz gibi geliyor kimse pas vermiyor tabii sadece cinsellik yoktu ikimizde seviyorduk
geçmişe mazi ölene niyazi derler. demek çokta vazgeçilmez değilmişsin ki senden ayrılmış. kafanı eskide takılı bırakma önüne bak. daha çok sevip zevk alacağın başkalarıda olur merak etme..
sevişmek bile denemez ama lise sonda minnak memelerini okşayıp öptüğüm kızı bile unutmadım ben o ilk heyecanlar unutulmaz... üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçti...
Zaten vermişsin vereceğini cepte olduğunu da biliyo özlese gelir gelmiyorsa takmıyor bile
Umarım ilerde pişman olmazsınn
neden öyle dedin
3 sene görmemişim pardon dayanmak sabretmek o süreçte zor olmalı neden dedim çünkü ilerde eşin sevgilin bakire olmayışını sorun ederse diye
evet haklısın bu zaten güzel bi durum olmaz ama okadar sene beraberdik diye ben izin vermiştim onunla ayrılmayız sanıp
İşte öyle olmuyor ya kendini güvenceye alman lazımdı nişanlı olup ayrılan bile var hayatımın kadınının başka biriyle olmasını istemem benimde yapmamam lazım bu yüzden birbirimizin ilki olunca ne kadar değerli ve özel olacak böyle mutlu bir ömür harika olurdu
Ben de aynını eşim için düşünüyorum
nasıl yani
Yani eşim unutur mu acaba diye
Çirkin sin şu an emin ol
sen nerden biliyon
Özler.
Unutuluyor
bulursa ozlemez
bulamazsa?
Ozler
Dönmuyomu
dönmüyo ama kötü bitirmiştik ilişkiyi yani ihanet falan vardı ayrılalı 6 ay oluyo stalklıyo falan bilmiyorum
Asla unutmaz.
özler
Özler ve
Unutur evet
Unuttum