Bir insanın düzenli seks hayatı biterse ve kendini bu işe kapatmak isterse ne yapmalı sizce?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bir insanın düzenli seks hayatı biterse ve kendini bu işe kapatmak isterse ne yapmalı sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
spor yapmak aşırı iyi geliyo isteği bastıramya insana ayrı bi özgüven veriyo. pc oyunlar ile aran iyiyse onlara sarmanı öneririm biraz.
Oyun oynayacak vaktim yok. Spor libido arttırır
oke
uzaklasmalı ama zor yasın kac çünkü istek biyolojik bir durumdur engel olaman
İşte bende onu soruyorum
yeni sevgili ya da es lazım bir muddet elle idare edersinde uzun sure zor kac yasındasın
Ya sen soruyu okudun mu?
Erkek istemiyorum ben. Tiksiniyorum hepsinden. Bunu anlamak bu kadar zor mu
okudum kendini bu işe kapatmak dedin
bende kapatamazsın diyorum
Neden ya tc burası kaç kadının seks hayatı var sanıyorsun
çogunun var sadece gizliyorlar
Herkesin düzenli seks hayatı olmak zorunda değil ki olur olmaz duruma göre
Soruyu okuduğuna emin misin?
İrade diye bir şey var kullanmayı deneyebilirsin.
Gerçekten mi ya. Demek irade ha. Sen obez olan birinin önüne hamburger koy bakalım napıyor. Beni anlamadığın belli. İradem kuvvetli olsa bu soruyu sormazdım değil mi
Seks yapmayınca tansiyonun falan mı yükseliyor bu nasıl bir şey anlamadım gerçekten
Sinirli gergin tahammülsüz oluyorum ve kriz anında gelen telefon yanlış karar vermeme neden oluyor. Hamburgeri yememeli bir obez bu sağlıksız
Kaç yaşındasın konuşalım biraz istersen çok zıtmışız bu konularda, başak kadını gibisin.
Cinsiyet değiştirirse kökten çözüme kavuşur sanırım
Ya ne alaka. Ne boş Bi yorum
Hobi edin o zaman
Nasıl bir hobi mesela
Mesela belediye kursları nakış , dans veya resim kursu kafayı başka yere götürecek başka yöne odaklanmanı sağlayacak
Latin dancerim
O zaman resim olur tuval başında başka şeyler düşünmeye yardımcı olur
Kendini bu işe derken eskort gibi mi olmak istiyorsun
Biraz kitap mı okusanız? Neden insanlar okuduklarını anlamada bu kadar yetersiz
Neden bitirsin ya da kapatsın ki ☺☺
Kimseye kendimi kullandırmak istemiyorum erkeklerden tiksiniyorum. Ama işte bu isteği yenmem lazım
Evliliklerin bitme sebepleri
Ya ne alaka
Öyle deme alakası çok tatmin olamıyor aldatıyor işte
Soruyu okudun mu? burada senin karınla olan sorunlarını tartışmıyoruz
Ne karısı be evlenmedim ben hiç ama evlenip ayrılıkların çoğu o işte hala hala bunu bana kadın dedi ben demiyomm kocam tatmin edemiyor du diyen de oldu
Bak soruyu oku. Söylediklerinle sorunun Bi alakası yok.
kesintisiz iki saat öpüşmeli
Ne saçma yorum
yo doğru. diriltmek lazım
sonu şeker tansiyon ve kalp krizi
Kizlar kapatılsın
güvenli saygılı gizli bi arkadşlık fb bulmalı
Soruyu okuduğunuza emin miisniz
evet okudum düzenli ilişkinin biden durması bedene zarardır az öz ve özlenen bişi hayatında devamlı olmasada arada bir olmalı yastığa yalnız konan baş aklından geçen düşünlerle sabaha sağlıklı uyanamaz
Bu konu hakkında hiç bsey bilmiyorsun bence. Seks yaptıkça yapasın gelir. Tam tersi arada bir olması uyuşturucu gibi ona bağımlı olmana sebep olur. Ben bundan kurtulmak istiyorum. Sorduğum şey bu.
gece yatarken düşüncelerin seni rahat bırakıyorsa sabaha sağlıklı dinç uyanabiliyorsan devam derim ama bunu başaramıyorsan kendine boşuna eziyet edersin
Biterse bir yenisi başlar
Yenisi yok. Olmayacak ki bu soruyu sormuşum değil mi
O zaman yenilikler şart
Güzel bir aktivite bulmalı
Sende sosyal medyadan açlığını gider
Soruyu okudun mu?
Ya sorunun cevabı basit o işi yapmayacaksın ama kendini doyuracaksın
Nasıl olacakmış seks yapmadan doymak?
Benim yöntemimle gizliden çıkarsan anlatırık
Ya ne boş adamsın. Seksting çocuk işi. Git klavye başına uğraştırma beni
Msmsmmss hahahaha neyse basit insana laf anlatacak kadar vaktim yok
kapatamazsın, su içmek gibi bişey bu
Susuz dayanmak zorundayım o halde
ölürsün
Neden peki
Kendimi kullandırmak istemiyorum erkeklerden tiksiniyorum. Ama işte bu isteği yenmem lazım
Buyur istek at veya yaz konuşalım ben sana yürümeden adam akıllı anlatırım
He istersen. engel atarsın sen bilirsin
Neden yapayım bunu
Sen bilirsin teklif var ısrar yok peş peşe yorum yazmak verine 5 dakika mesaj atarım ayrıca çalışıyorum mesaj atarsan daha rahat yazabilirim dedim neyse yinede burdayım
Kafa yapın birini kullanıp kullanmamak olmamalı anladın mı böyle dusunmemelisin neyse yazarsan konuşuruz
Burası tc senşn söylediğin levele sahip insanlar yok burada annelerimiz babalarımız muhterem dedelerimiz sağolsun
Ben Amerika da yaşamıyorum bende Türkiye de yaşıyorum bu kadar geçmişini takmaman lazım daha fazla yorum yapmayacağım görüşmek üzere
Neden öyle olsunki
Kimseye kendimi kullandırmak istemiyorum erkeklerden tiksiniyorum. Ama işte bu isteği yenmem gerek.
Hiç yaptınmıki
Ya ne saçma bir soru bu okuman yok mu?
Spor
Spora yazıldım zaten Bi kaç güne başlayacağım ama spor aslında libidoyu daha çok arttırır
Yaş kaç acabs
Bu soru şu anki soruna ne gibi bir çözüm oluşturacak
Libido yaşla değişen bir şey
28.
Kadınlar için en istekli yaşlar maalesef. Sürekli meşgul olmaya çalış. İki günde bir mastürbasyon yap
Mas sevmem
Neden
Boş iş
Valla başa çıkmak için iyi bir yöntem. Neden seks yapmayı bıraktın
Kalbim kırılıyor. İnsanım çünkü erkekler gibi hayvan değilim
Sevgilinle yapmıyor musun
Soruyu okumadın mı?
Hayat kadını mısın? Anlamadım
Ya biraz kendinizi geliştirin. Okuma anlama beceriniz sıfır. Soruda düzenli seks hayatı bitmiş yazmışım. Sence sevgilim var mı? Akıl yürütmek bu kadar zor mu
Neden bştmiş işte onu anlamıyorum. Kilit mi vurdun
Ayrılık yahu. Ne olabilir başka. Bunu bile düşünemiyorsun.
Abla yeni insanlar çıkar karşına. O zamana kadar ergenlik yıllarında gibi yaşayacaksın
Kimseyi istemiyorum sence istesem bu soruyu mu sorarım zaten yeni birini bulmuştum
Neden bıraktın peki
Ayy ikrah geldi ya ergenliğin bitmedi herhalde. Ayrıldık diyorum oğlum. Ay. Rı. Lık
Senin gibi kadını kaçırmış enayi
Konu bu mu
Abla çok yorulursan isteğin azalır
Bitemez
Beton döktürsun🤣