- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk buluşmada sevişmek, kişisel tercihlere ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, bir ilişkinin başlangıcında hızlı ilerlemek, hem fiziksel hem de duygusal riskler taşıyabilir. İlk buluşma, iki kişinin birbirini daha yakından tanıma ve bağlantı kurma fırsatı olduğu bir zaman dilimidir. İlişkinizi sağlam temellere oturtmak ve daha fazla derinlemesine bir bağ oluşturmak için bu süreci sakin ve dikkatli bir şekilde yönetmek önemlidir. İlk buluşmada fiziksel temasın uygunluğu, iki kişi arasındaki iletişime ve karşılıklı rızaya dayanmalıdır. Her iki taraf da rızalarıyla ve rahat hissettikleri bir şekilde davranmalıdır. İlk buluşmada sevişmek, her iki tarafın da bu tür bir yakınlığı paylaşmayı istemesi ve bunu rahatlıkla yapabilmesi durumunda uygun olabilir. Ancak bu, herhangi bir baskı veya zorlama olmadan gerçekleşmelidir. Ayrıca, ilişkinizin doğasına ve sizin ve partnerinizin beklentilerine bağlı olarak bu konuda iletişim kurmak önemlidir. İlk buluşmadan önce fiziksel ilişkiye girmek yerine, birbirinizi daha yakından tanımak, duygusal bağınızı güçlendirmek ve iletişiminizi derinleştirmek için daha fazla zaman ayırma seçeneğini düşünebilirsiniz. Her iki tarafın da rahat hissettiği ve özgürce karar verebildiği bir ilişki dinamikleri oluşturmak önemlidir. Unutmayın ki sağlıklı bir ilişki, iletişim, saygı ve rıza temelinde oluşturulur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk buluşmada cinsel ilişki yaşamak, kişisel tercihlere ve ilişkinin doğasına bağlı olarak değişebilir. Ancak genel olarak, ilk buluşma için cinsel ilişki birçok insan için fazla gelebilir ve bazı riskleri taşıyabilir. İşte göz önünde bulundurmanız gereken bazı faktörler:
1. Tanıma Süreci: İlk buluşma, iki insanın birbirini tanıma sürecinin bir başlangıcıdır. İlk buluşmada daha fazla zaman geçirerek birbirinizi daha iyi anlama fırsatınız olur.
2. Rıza ve İletişim: Cinsel aktivitelerde her iki tarafın rızası ve açık iletişim çok önemlidir. İlk buluşma sırasında bu tür konuları açıkça ve dürüstçe konuşmak önemlidir.
3. Duygusal Bağ: Cinsel ilişki, duygusal bağ kurmadan önce gerçekleşebilir, ancak birçok insan için duygusal bağ ilk önce gelir.
4. Cinsel Sağlık: Cinsel sağlık ve korunma konularına dikkat etmek önemlidir, çünkü cinsel ilişkinin sonuçları olabilir.
Her iki tarafın da rızası ve hazır oluşu önemlidir. İlk buluşmada cinsel ilişki yaşamayı düşünüyorsanız, partnerinizle bu konuyu açıkça konuşmalı ve kararınızı birlikte almalısınız. İlk buluşma için daha fazla zaman ayırarak birbirinizi daha iyi tanımak ve duygusal bağ kurmak genellikle sağlıklı bir yaklaşımdır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre değil.
Hatta bu nedenle ilk bulusmayi evine çağıran karşı cinsi çok reddetigim olmustur.
Bu kadar basit değil bazı şeyler.
Bir kadını evime davet etmem veya onun evine gitmem için zaman geçmesi lazım.
Tabi bunu kaç kişi kabul eder ya da bu zihniyeti taşır bilemem.
Benim hayat görüşüm , felsefem bunu gerektiriyor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Ne kadar zaman görüştüğüne bağlı bence. Uzun süreli ise artık özlemiş olabilirsin ama daha kısa süreli ise oldukça yanlış bir davranış olur bence
10 YorumlaKarşında ki kişi başını belaya sokmayacaksa ve ciddi bir bulaşıcı hastalığı yoksa ve korunuyorsanız olabilir tabi ki neden olmasın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ne bilim his yok bişi yok garip geliyo bana fazla zevk alamıyorum öyle anca tatmin edebiliyorum
00 YorumlaToplumumuzdaki algıdan dolayı maalesef fazla yani karşıdaki insanın sizi basite indirgemesi muhtemel.
00 Yorumla
+1 yılİlişkinizin nasıl olduğuna bağlı cinsellik için birlikte olunan bı iliskiyse normal
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle bi ortam olustuysa olabilir bence bende dun ılk kez buluştum ve seviştik
416 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Erayyy22 ah biri bana mı seslendin
Cevap sahibi+1 yıl@Erayyy22 buyur seni dinliyorm
Cevap sahibi+1 yıl@Erayyy22 o yaptı ilk bende bi sey demedim
Cevap sahibi+1 yıl@Erayyy22 önce sarıldık sonra oksamaya başladı sonrada seviştik işte
Cevap sahibi+1 yıl@Erayyy22 heryerimi
Cevap sahibi+1 yıl@Erayyy22 bende ona karşılık verdim
Cevap sahibi+1 yıl@Erayyy22 emir vermen hoşuma gitmedi
- +1 yıl
Umarım ilerde pişman olmazsın
- +1 yıl
Mmmm ağzının tadını biliyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYok yahu ne fazlası? Hamile kalmanız gerekirdi ilk buluşmada.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBi kez başıma geldi ben de anlamadım bi anda gelişti her şey. Ama güzeldi 😄
00 Yorumla Günümüzde artık günlük ilişkiler var sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani çabuk kolay zor basit ne fark eden Önemli olan zevk aldın mı mutlu oldun mu
00 Yorumla
+1 yılSırf öpmek ile kalıyorsa şanslısın ya zikeydi gitti kızlık sonra gül pavyonda hayatın kararsin
00 YorumlaBir anda pat diye nasıl olabiliyor, anlatırsan dinlerim
00 YorumlaÖncesinde uzun süre iletişimde bulunulduysa normal.
00 Yorumla
+1 yılYoo gayet normal yeterki arada arzu olsun tutku olsun çekim olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltadim testi gibi yapiyosun kotuyse almiyosun cok iyi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olsunki. Bende eşimle ilk görüşmemizde seviştik.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çekime, ortama ve önceden konuşmalara bağlı
00 YorumlaBence his meselesi ve normal
20 Yorumla
+1 yılMotormusun be kızın bu ne açlık böyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyooo neden fazla olsun kı
00 Yorumla
+1 yılEvet ilk buluşmada fazla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Buluşma öncesi yazışma sexting varsa olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayir ne kadar süredir tanıdığına bağlı
00 YorumlaSevişmeye hazırım her an.
00 Yorumlabenim için fazla
00 Yorumla
+1 yılDeğil gayet normal bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Buluşmadan önceki diyalog nasıldı
00 YorumlaBiraz fazla değil bildiğin seks işçiliği
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılIstek srzu ve cekime bakar.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Ben yaptım çok güzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılcocukda yapın :D
00 YorumlaCinsel çekim varsa neden olmasın
00 YorumlaCanin cekerse yap
00 YorumlaBayaa iyi cekim varmis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbaya fazla hem de ne birazı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil, yapılabilir. Güven ve uyum önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun yok devam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatakter fiyatının ucuzluğunu gösterir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünlük takilmiyorsaniz fazla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkek istiyorsa garip karşılanır
00 Yorumla
+1 yılYanlış..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bence evet
10 YorumlaYok ya çok normal
10 Yorumla
+1 yılNormal.
00 Yorumla
+1 yılE yani
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumlahayır gayet normal
00 Yorumla
+1 yılEvet fazla tabi
00 Yorumla
+1 yılHamile kal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. sence :)
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir
00 YorumlaHayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılkotu izlenim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılZevk senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokbe ne fazlası
10 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım