Cinsel Yaşam Tutku duymadığın biriyle sevişir misin? (Sayfa 3) HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 922 Tutku duymadığın biriyle sevişir misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 31 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uzun süre birsey yaşamadıklarımız olabilir 1 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Karşılıklı duygu olursa keyifli olur duygu yoksa olurda zevki az olur Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Değişir kişiye ortam göre 1 0 Yorumla
mkoc196 Takip Et Xper 6 Yaş: 61 , eic 69% +1 yıl Arzularsın. Eğer arzuluyordan neden olmasın? 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cinsel aclıgıma baglı bir durum 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. eğer çekici ise problem yok 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır sevişmem 1 0 Yorumla
Lycian48 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Zaman mekan uygunsa arada çekim de varsa olur 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Seksi ise belki 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olmam 2 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Hayır 2 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Duygu olmalı 2 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Hayır sevişmem 2 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. aynen öyle olabilir 1 1 Yorumla emircan2001 +1 yıl sevişmem Yorumla
cd_sude Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Sevişirim 1 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Duygusuz olmaz 1 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Hayir asla 1 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nooo 1 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Sevisirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Uzun süre birsey yaşamadıklarımız olabilir
Karşılıklı duygu olursa keyifli olur duygu yoksa olurda zevki az olur
Değişir kişiye ortam göre
Arzularsın. Eğer arzuluyordan neden olmasın?
Asla yanına bile gelemem
Bu saatten sonra çok zor
Birkac kere yaptim pisman oldum ya
Ay hayır denemeyin bile iyi bir şey değil
Cinsel aclıgıma baglı bir durum
Cix.
Biseyden etkilenmem gerekir
eğer çekici ise problem yok
Hayır sevişmem
Zaman mekan uygunsa arada çekim de varsa olur
Ben sevişemem
Olmaz bence