Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevişmek için neden herkes duygu arayışında... Yemek yemek için nasıl bazen ihtiyaç için zorla yediğimiz şeyler oluyor ise vücut için beden içinde bu böyle olabiliyor bazen...
07 Yorumla
Soran+1 yılHayvandan farkın yok yani
- +1 yıl
Evet bunu kabul etmelisin... Keşke hayvan olsam mesela insanların hayvanligindan daha kaliteli...
Link'i oku tabi okuduğunu anlayabiliyor isen...
https://www.jinekoloji.net/cinsellik-temel-icgudu
Soran+1 yılOkuduğumu senden kat kat iyi anlarım da senin gibilere vakit harcamam
Soran+1 yılHe dayı he
Devam sen abazanlığa- +1 yıl
İşte bu ülke bu yüzden adam olmayacak. Ahlak kuralları diye ortaya attıkları saçmalıklar, onları bilimsel araştırmalardan, dolayısıyla da gerçeklerden hep uzak tutacak. Günün sonunda o kurdukları ortaçağ ahlak felsefeleride içlerinde patlayacak çünkü güdülerini bastırdıkça o güdülerin yarattığı enerjinin yok olduğunu sanacaklar. Ancak o bastırılan enerji farklı yüzlerle karşılarına çıkacak. Kanser gibi. Wilhelm Riech nin "Kanser" isimli kitabını öneririm.
Soran+1 yıl@XAmigdalax tamam hemen biriyle yatmaya gidiyorum yeter ki bilim gelişsin tr de. Peh geç bunları. Batı'nın bi ahlaksızlığını alıp sonra ay bu yüzden gelişemedik diyor ya haha 😀😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe münasebet hayatta yapmam derim de büyük yalan olur 🤣🤣
13 Yorumla
Soran+1 yılBu erkekler kötü ya baya
Soran+1 yıl😃😃
Cevap sahibi+1 yılHangi erkekler 🤣 ben erkek değilim kesin beni kandırdılar
+1 yılevet. yani sonuçta fb ya da tek gecelik oluyor. duygu aşk değilde şehvet şeklinde oluyorr. duygu var yani
10 Yorumla
+1 yılDuygu beslemediğin biriyle olmak parayla yapmak gibidir bence
03 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin hepsi esc. oluyor o zaman 😂
- +1 yıl
Hepside duygusuz yapmıyordur ya 😐
Soran+1 yıl%90 ı yapabiliyor.
Yorumda da belli
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel çekim diye bir duygu durumu var tabiki yoksa olmaz zaten duygusuz olmaz yani
04 Yorumla
Soran+1 yılLibido beğeni başka duygu başka
- +1 yıl
Hoşlaşma oluyor işte orada da
Soran+1 yılHım . Birgün denicem.
- +1 yıl
Dene benimle bence 😁
Evet sevişirim. Hem de daha uzun ve sert olur. Sen?
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevdiğinle sevişemiyon mu
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir. Seks yapmak için gereken şey karşılıklı cinsel çekim.
04 Yorumla- +1 yıl
Seks yapmak için aşık olmayı beklerseniz bakir/bakire olarak 40 yaşınızı görüp, kuruyup gitme olasılığınız var, cinselliği tatmadan. 40 yaşında henüz bir kez bile sevişmemiş bir kadın olarak, "kısmetim çıkmadı, kaderde bu varmış" demeyin, çünkü açılmadan iade olmak kendi seçiminiz olacak.
- +1 yıl
En sevmediğim hitap sözü "dayı"
Soran+1 yılTamam özür dilerim o halde
- +1 yıl
Niye sevmediğimi de yazayım. 40 yaş üstü her bireye "dayı" demek, onları sokak röportajlarında ülkenin b.. ktan durumunu övüp "çıkar lan tilifonunu, gençler iş beğenmiyor, egonomi çoh eyi yiğenim" diye cahil cahil konuşup aklınca gençleri aşağılayan malum parti seçmenleriyle bir tutmak anlamı taşıyor, ki ben asla onlardan biri olmadım çok şükür.
+1 yılsevişmek için duygudan çokkarşılıklı istek ön planda
06 Yorumla
Soran+1 yılE neden sevgili olunuyor
- +1 yıl
Sevgililik sadece sevişmeden mi ibaret)))
Soran+1 yılErkeklerin karşı cinste tek düşündüğü seks yani sence
- +1 yıl
hayır neden öyle olsun bak aşk heyecan tutku arzudur sevgi zamanla oluşur ya da yok olabilir
- +1 yıl
Erkeklerin kadınlarla ilgili düşündüğü tek şeyin seks olduğunu zanneden biriyle boşuna tartışma birader @ayhanhocangeldi
Soran+1 yıl@Banker_Bilo zannetmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSekste duygu yok siz nasıl kaslı erkek görünce uyarılıyorsanız bizde güzel kız görünce uyarılıyoruz her şeye bir anlam yüklememek lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılKaslı erkekte uyarılmıyorum ama peki
Cevap sahibi+1 yılSonda peki dedin ya eminim uyarılmıyorsundur fal taşı gibi gözleriniz parlıyor ama neyse
Soran+1 yılParlayan etkilenen illaki vardır ama tek bir şey görünüşte tahrik etmez beni ben kişisel konuşuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadını sevmeyeceksin zaten, asıl duygun yoksa kadını yatağa atarsın
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden kadını sevmemen gerektiğini düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılKadınlar söyledikleri gibi erkeğin sadık olmasini falan istemiyorlar. Eğer bir erkek kadınlarla yatmak istiyorsa toksik olmak zorunda. Kadınlar cinsel anlamda baba travmasını hatırlatan, zaman zaman onlara kendilerini kıymetsiz hissettiren erkeğe bağlanırlar
Soran+1 yılAllah korusun diyim başka bişey demiyim. Hep öyle insanlardan da uzak durmuşumdur. Katılmıyorum görüşüne bi kadın düşmanlığı da sezdim gerçi. Ama bana bulaşmıyorsan no problem..
Cevap sahibi+1 yılKadın bile kadına düşman ben niye kadına kıymet vereyim ki? Kıymet verince kadın erkeği ezik görür
Soran+1 yılÇok garip bir bakış açısı. Tavsiyem evlenip çocuk felan yapma. Çocuğa senden düşünce yapısı felan da işler felan. No no. Kalsın.
Cevap sahibi+1 yılEvlilik zaten kadına yarayan bir şey. Erkek için güzel bir şey değil. Yok evlenmem zaten ama çocuklara tapıyorum, dünyada beni tutan tek varlık çocuk. İnsanın en saf en temiz hali
Soran+1 yılAferin sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler evet kızların bazısı evet bazısı hayır
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden bötle oldu şimdi bu
Cevap sahibi+1 yılUzun mesele anlatmak isterim kabul etmezsin
Soran+1 yılEderim. Ama bildiğim şeyler. Sadece bazısı hayır demiş öylelerini nasıl bulcaz acaba. Tavi dürüstler mi bilemem.
Cevap sahibi+1 yılDoğrusuyla anlatırım
+1 yılEvlenecek miyim duygu besleyeyim hoşuma gitmişse seksiyse olurum kafamda kuruntu yapmam kızlar gibi saçma kriterlerimiz yok
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı ya da saçma hiçbir kriteriniz yok zâten
Denedim ve çok sıkıcıydı
12 Yorumla
Soran+1 yılİşim olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Beğendiysem sevişirim sevivşiyorum da
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hayır çok ufakta olsa istiyorum duygu
10 Yorumlaimkansiz
12 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerle kadınlar bu konuda çok farklı düşünüyor
+1 yılSanmiyorum
60 Yorumla
+1 yılo fb olmuyormu :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBaksana herkes fb ye tamam demiş
+1 yılO anki libido durumuna bağlı biraz bu 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet de geç
- +1 yıl
Evet
+1 yılZevk ve ihtiyac vr evt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmadığım biri ile asla yatmam...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Asla yapamam hisler oldukça önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl0 duyguyla sevişmem
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızdaki fizik duygudan önemli derim
011 Yorumla
Soran+1 yılOha ama. Kızlar böyle yetişmedi yazık ettiniz bize.
Cevap sahibi+1 yılİster inan ister inanma ruhumuz ve duygularımız bedeninimizi asla besleyemez ama bedenimiz ruhumuzuda besler bazı zevkler aşkla yaşanmaz karşımızdaki kişide olmasını istediğimiz bazı özellikleri taşıyan biri olmalı
Soran+1 yılBirde kızlara şekilci derler
Artık bende şekilciyim 😄
Cevap sahibi+1 yılErkek ne kadar seçiciyse zevkleri siz yaşarsınız
Hiç kimse seni seviyor diye bilmem nerelerini yalamaz hiç kimse seni seviyor diye 10 cm penisi 20 cm olmaz zevkler özelliklere göre yaşanabilir
Soran+1 yılHe ille biz seksi olcaz
Siz fe bakın biraz kendinize prensesler 😀 kadınlar da kalbinizi ya da cüzdanınızı sevdiği için yalamasın "14 cm "i
Cevap sahibi+1 yıl14den çok büyük ben kızdaki fiziğe önem vermişsem oda cebime verirse versin yaşamaya değsinde
Nerde görülmüş aşkın doyurduğu
Cevap sahibi+1 yılYapısal fiziksel örnekler ekleyebilsem o zaman aşktan önemli olduğunu sende anlardın
Soran+1 yılBen çok farklı yetişmişim ama belli yaştan sonra seni anlıyorum çünkü genel fikir bu erkeklerde. Ne diyim ilginç 😃
Cevap sahibi+1 yılNereye kadar yerinilir ki şimdi kanıt amaçlı fotomu ekleyeyim
Soran+1 yılNe kanıtı knk sen hala penis boyundan mı bahsettiğimi sanıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBende sadece penis boyu demiyorum ki kızdaki fizik konusuda var bazı şeyleri her kızla her fizikle yaşamak mümkün olmaz
Boy ve kilonu sorsam yazar mısın
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bağ olmalı ya
10 Yorumla
+1 yılHoş olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
10 Yorumla Hayır
10 Yorumlasevismedim
10 Yorumla
+1 yılHayır sevişmem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet. Daha güzel olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevişirm..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olabilir..
00 Yorumla
+1 yılFarketmez
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ewtt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet seviştim de
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSen sor ben alevlendiririm
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla