Cinsel Yaşam Daha önce cinsel ilişkiye girmiş birini sevgili olarak kabul edebilir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 soru yukaridaa Daha önce cinsel ilişkiye girmiş birini sevgili olarak kabul edebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl nasıl girdiği önemli. eğer sevip yaptıysa ya da evlenip boşandıysa tamam ama eskortluk yaptıysa ya da her önüne gelene verdiyse asla. 1 0 Yorumla
personel-trainer Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yani bakir biri bakire beklentisi içinde olabilir. Ama bakir değilse öyle bir beklentisi olmasın 2 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. belli olmaz sohbet edince kafa yapılarımız uyusuyorsa olabilir 1 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ben de girdim sevdigim kisiyle. Ticari bir amac icin girmediyse kabul etmemem iki yuzluluk olur 0 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Daha önce eskortluk yapmış birini bile sevgili olarak kabul ederiz. Parmağına yüzük takıp insan içinde bizi temsil etmeye kalkıştığı an işler değişir. 0 0 Yorumla
adenll Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kabul etmem ve bu hakkı kendimde görüyorum çünkü hiç ilişki yaşamadım. 0 0 Yorumla
Gurursuzdeğilim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl bir kişi ile yaptıysa kabul ederim onun dışında asla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herkesin altına yatmış birini koluma takıp nasıl ortam içine girerim? 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. etmeme gibi bi hakkım yok 1 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Evet problem değil 1 1 Yorumla bahane1 +1 yıl Maşallah 🤩 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ederim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
nasıl girdiği önemli. eğer sevip yaptıysa ya da evlenip boşandıysa tamam ama eskortluk yaptıysa ya da her önüne gelene verdiyse asla.
Yani bakir biri bakire beklentisi içinde olabilir.
Ama bakir değilse öyle bir beklentisi olmasın
belli olmaz sohbet edince kafa yapılarımız uyusuyorsa olabilir
Ben de girdim sevdigim kisiyle. Ticari bir amac icin girmediyse kabul etmemem iki yuzluluk olur
Daha önce eskortluk yapmış birini bile sevgili olarak kabul ederiz. Parmağına yüzük takıp insan içinde bizi temsil etmeye kalkıştığı an işler değişir.
Kabul etmem ve bu hakkı kendimde görüyorum çünkü hiç ilişki yaşamadım.
bir kişi ile yaptıysa kabul ederim onun dışında asla
Herkesin altına yatmış birini koluma takıp nasıl ortam içine girerim?
Olabilir eksiklik değil ki
etmeme gibi bi hakkım yok
Niye olmasın bende yaptım
Geçmişi değil geleceği umrumda
Asla istemem öyle birini
Sevgilim olabilir tabi ki
Evet problem değil
Maşallah 🤩
Kabul ediyorum
Ederim
Yeni
Evet ne oldu