sesten kastım kastınız neyse işte...🤦🏻(seviyeli görüşler lütfen...)

sesten kastım kastınız neyse işte...🤦🏻(seviyeli görüşler lütfen...)
Benim için fark etmez yani sesli de olabilir sessiz de buna çok takılmıyorum zaten kim nasıl isterse bence öyle takılabilir sorun yok. zevkler farklı oluyor çoğu insan da
Seks tabi ki sesli olmalı, sessiz seks de olur ama o seks eksik kalır aynı sessiz film izlemek gibi. O da bir tercih evet ama eksik bir deneyim olur 🙃
İnsanın zevk alma miktarını duyu organlarını ne kadar kullandığı belirler, ne kadar az duyu organı kullanılırsa o kadar eksik bir deneyim olur. Bütün duyular kullanıldığında da maksimum deneyime ulaşılır.
İşe bu sebeple ses de duyma deneyimimizi etkilediğinden tam bir seks zevki için ses de olmalı ki eksik kalmasın. İnlemelerin olmadığı bir seks deneyimi eksik kalır, aynı diğer herhangi bir duyumun olmayışının da seksi eksik bırakacağı gibi 😀
🙄😂😂😂eig verende mi kabahat şimdi efenim😂😂🤦🏻pardon bir daha vermeyiz
Görüş nedir?
Cevap nedir beyfendi? Aradaki üç farkı alalım 😂
Eig yi eic mi yaptılar 🤦🏻 ben daha neler öğreneceğim 😂😂😂sanki sitede değil uzayda yaşıyorum ya
Hortlak görmüş gibi avaz avaz bagirma olmamalı ama düet yapar gibi birlikte inleyen nağmeler eşliğinde daha güzel olur ve ayrıca bu inlemeler seksin gıdasıdır.
Sessiz sinema mı oynuyoruz ya.. İnlemeler, konuşmalar o ana eşlik etmeli. 🤪
Cevap
26Cevap
Tabikide sesli olmalı
Ses olmadan zevki nasil çıksın
Ses olmadan yapilan bir durum
Sessiz sinemaya benzer 😊
Sesli olması herkes aldığı hazzı sonuna kadar yansıtılması hem göze hem kulağa hede şeylere hitap etmiş olur
Zevk ne kadar fazlaysa ses o kadar yükselir 😏
Sessiz seks mi olur? Ruhlar aleminde mi yaşıyoruz :d
Aşırı inleme bence itici. Tadında zevk aldığını belli etmek daha çekici geliyor. İki taraf için de geçerli bu
Tadında inleme
Dört duvar inlemeli o sesten ama duvarlar ses geçirmez olmalı
Hafif inlemeli abartıdan nefret ediyorum her ne kadar zevk alınsada
O an duymak istediğim sesler partnerimin çığlıkları ve şaplak sesleri.
Yerine göre olmalı dünya seks üzerine kurulu 🌹
Kavga eder gibi bağırıp çağırış yapmaya gerek yok keyif alındığı süreci inlemeler daha fazla renk katar
Alt daireye yeni evli çift taşındı şu an çığlık çığlığa seks yapıyorlar
Muzik soyliyecek halin yok sesli
😂😂👍 müzik söylenmez ama açılır belki
Aga soylemekten iyidir sjsbshhe
😂😂😂👍🍀
Yani birazcık olsun sesi olmalı hatta karşılıklı konuşulmalı birbirinden zevk aldığını yüzüne söylemeli ama sahte inlemelerde demiyorum yani
Bebeğim çılgınlar gibi bağırarak olmasını isterim. Onun zevk iniltilerinin her yerde yankılanmasını isterim😘
Sesli olmalı daha heyecan verici oluyor zevk aldığını ve verdiğini anlıyorsun.
Dozunda sesli olması iyidir, kâfi.
sevişmede yapılanın zevk verdiğini gösteren inlemeler mutlaka olmalı
Hafif sesli hafif inleme ile olması lazım güzel
sesli olmalı inlemeli
İkiside olabilir
Sessiz, devlet ciddiyetiyle
Sessiz olan senin olsun, sesli olan benim olsun..
Sesli..
Sesli daha çarpıcı
Sesli ve mümkünse argo olmalı
Ses zevki katlar.
Hafif sesli
Desibel daima yüksek
Sesli tabiki
Sesli olmalı bağırmalı çağırmalı
Sesliii
Sesli olmalı bence
Sesli ve inlemeli
Sesli argolu