Cinsel Yaşam Erotik kitap merakı kızlarda yaygın değil mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Özellikle genç kızlarda çok yaygın gibi 😀😀 Erotik kitap merakı kızlarda yaygın değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet bi süredir böyle bişey var maalesef çok gereksiz bence. 1 24 Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç yaşındasın? Arkadaşlarından mı gördün? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet arkadaşın eskiden bu tür kitaplar okuyordu ve o zaman reşit dahi değil di ben 20 yaşındayım. Yorumla Soran +1 yıl Senin ilgini çekmeme nedeni ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimi kötü hisseddirecek bişeyi niçin okuyayım. Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anlama. Cevaplamak zorunda değilsin. Sorum seni rahatsız ediyorsa bunu belirt susayım. Ama merak ediyorum. Seni neden rahatsız eder ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu tür şeyleri okumaktan hoşnut olmuyorum vede beni rahatsız ediyor. Yorumla Soran +1 yıl Onu anladım ama neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendimi kötü hissediyorum işte dedim ya. Yorumla Soran +1 yıl Sen beni anlamıyorsun. Kendini kötü hissettiren ne? Bu konuları uzak olman vs tam olarak ne yani onu soruyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle şeyleri okumak hoş gelmiyor bana işte Yorumla Soran +1 yıl Peki izlemek konuşmak yaşamak vs yine mi öyle? Bakire olduğun için falan mı sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzlemekte okumakta hoşuma gitmiyor bakire olmakla bi alakası yok bence. Yorumla Soran +1 yıl Aslında şöyle bu konu da benim yaşadığım bazı şeyler var. O yüzden sorup merak ediyorum. Ama seni rahatsız etmekte asla istemiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍🙏 Yorumla Soran +1 yıl Konuşabilir miyiz peki 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Tamam yorumdan değilde özelden devam etsek olur mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıkarsan hemen ulaşayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım yaz Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam.. Yorumla Noname6n +1 yıl Peki sence aile baskisi bunda etkilimi? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lise zamanı okurdum grinin elli tonu falan 😈 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaş tavsiyesi mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akranlar arasında popülerdi diyeyim Yorumla Soran +1 yıl Bende seziyorum. Lisede görev yapıyorum da. Nasıl bir his uyandırıyor peki sende? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lise de öğretmenim ben de. Wattpad tarzı okuyorlar şimdi derste okumadiklari müddetçe karışmıyorum ilgi alanimin dışında artik Yorumla Soran +1 yıl Meslektaşız desene. Orayı da duydum ama tam bilmiyorum. Nasıl bir yer orası? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir platform. siteye üye olup, hikaye yazabiliyorsun. Genelde ergen yaştakiler hem okuyanlar hem yazanlar. Çocukların ellerindeki de orada tutup yayınevleri tarafından basılmış kitaplar. Mafyali, şiddetli cinsel içerikli ucuz aşk romanları işte Yorumla Soran +1 yıl Hımm. Hala ilgi duyuyor musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok hayır. 1-2 sene sürdü o durum. Şu an Goethe -Faust okuyorum Yorumla Soran +1 yıl O nedir? Birde branş ne? Yorumla Soran +1 yıl Neden sustun? Yorumla Soran +1 yıl Hocam? Yorumla Soran +1 yıl Olmadı böyle 😞😞 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Lisede bir kızda vardı yüz fırça darbesi :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet bi süredir böyle bişey var maalesef çok gereksiz bence.
Sen kaç yaşındasın? Arkadaşlarından mı gördün?
Evet arkadaşın eskiden bu tür kitaplar okuyordu ve o zaman reşit dahi değil di ben 20 yaşındayım.
Senin ilgini çekmeme nedeni ne?
Kendimi kötü hisseddirecek bişeyi niçin okuyayım.
Yanlış anlama. Cevaplamak zorunda değilsin. Sorum seni rahatsız ediyorsa bunu belirt susayım. Ama merak ediyorum. Seni neden rahatsız eder ki?
Bu tür şeyleri okumaktan hoşnut olmuyorum vede beni rahatsız ediyor.
Onu anladım ama neden?
Kendimi kötü hissediyorum işte dedim ya.
Sen beni anlamıyorsun. Kendini kötü hissettiren ne? Bu konuları uzak olman vs tam olarak ne yani onu soruyorum.
Böyle şeyleri okumak hoş gelmiyor bana işte
Peki izlemek konuşmak yaşamak vs yine mi öyle? Bakire olduğun için falan mı sence?
İzlemekte okumakta hoşuma gitmiyor bakire olmakla bi alakası yok bence.
Aslında şöyle bu konu da benim yaşadığım bazı şeyler var. O yüzden sorup merak ediyorum. Ama seni rahatsız etmekte asla istemiyorum.
👍🙏
Konuşabilir miyiz peki 🙂
Evet
Tamam yorumdan değilde özelden devam etsek olur mu?
Tamam
Çok teşekkür ederim
Gizliden çıkarsan hemen ulaşayım
Çıktım yaz
Yazdım
Tamam..
Peki sence aile baskisi bunda etkilimi?
Lise zamanı okurdum grinin elli tonu falan 😈
Arkadaş tavsiyesi mi?
Akranlar arasında popülerdi diyeyim
Bende seziyorum. Lisede görev yapıyorum da. Nasıl bir his uyandırıyor peki sende?
Lise de öğretmenim ben de. Wattpad tarzı okuyorlar şimdi derste okumadiklari müddetçe karışmıyorum ilgi alanimin dışında artik
Meslektaşız desene. Orayı da duydum ama tam bilmiyorum. Nasıl bir yer orası?
Bir platform. siteye üye olup, hikaye yazabiliyorsun. Genelde ergen yaştakiler hem okuyanlar hem yazanlar. Çocukların ellerindeki de orada tutup yayınevleri tarafından basılmış kitaplar. Mafyali, şiddetli cinsel içerikli ucuz aşk romanları işte
Hımm. Hala ilgi duyuyor musun?
Yok hayır. 1-2 sene sürdü o durum. Şu an Goethe -Faust okuyorum
O nedir? Birde branş ne?
Neden sustun?
Hocam?
Olmadı böyle 😞😞
Lisede bir kızda vardı yüz fırça darbesi :)
😂😂