Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında kadın cinsel anlamda erkeğe göre daha isteklidir fakat ülkemizde kadınlar baskı gördüğü için bu duygusunu baskılar. Sevgiliyi geç evlenince eşlerine bile uzunca bir süre isteklerini belli edemiyorlar bu yüzden
23 Yorumla- +1 yıl
Peki bir şey soracağım. Bir yorumcu aşağıda demiş ki. Hipersex kadınlar aşırı isteklidir ama erkekte duygu ve çekicilik arar. Ben de soruyorum sana.
1. Bir kadın olarak senin erkekteki çekicilik kriterin ne? Mesela sen hipersex bir kadın olsan bir erkeği kendine partner seçmen için o adamın Kenan İmirzalıoğlu gibi bir adam mı olması lazım. Yoksa ortalama bir erkek de arzular mısın?
2. Partnerin olacak kişide duygusallık arar mısın?
Cevap sahibi+1 yılBen sadece aşık olduğum adamı arzulayabiliyorum. Aşık olmak bütün şehvetimi uyandırıyor ve bu konuda kendime sınır koymuyorum
- +1 yıl
Doğru senin için öyledir mutlaka. Ama hipersex olup f*ck tarzı takılan kadınlar var. Spor salonunda bir arkadaşım var. Herifle tipimiz boyumuz hemen hemen aynı. Beraber gezeriz. Ama arkadaşım daha efendi ağır. Ben daha deli dolu daha konuşkan bir adamım ve ayrıca ondan daha maskülenim. Spor salonunda bir kız var. Bizim arkadaşla f*ck bir ilişki yaşamış ama sevgili olmamışlar. Benim anlamadığım şu. Benim iletişimim, sohbetim, sıcak kanlı tavırlarım o arkadaştan daha iyi olduğu hâlde kız niye gidip onunla sevişiyor. Benim ne eksiğim var. Hem boyum ondan uzun. Hem de sohbetim, iletişimim, sempatim ondan daha fazla. Niye yani. Bende eksik olan yanlış olan ne?
En İyi Cevaplar
Abazan kadın vardır. Devamlı seks yapsan da devamlı seks isteyecek kadın da var lakin kadınların bir erkeğe yürümesi genelde nadirdir. Abazanlık altında ise çeşitli sorunlar yatabilir, tehlikeli de olabilir bu durum. Kendinde değişiklikler yapmalısın önce. Sonrasında kadınları tanımalısın, arkası gelir ancak abazan kadınlar genellikle olgun görünür ama içinde çocuk gizler, onu görürsen sana deli olur ve hep yanında olmanı ister. Bu açıdan uzun dönemde sorunlar yaşayabilirsin. Olgun, sert görünen kadınlar ise onlara yürümeyi beceren erkek sever, sınırsızdırlar lakin onları keşfetmelisin.
26 Yorumla- +1 yıl
Çok çok çok teşekkür ederim azizim. Aradığım yorum da tam bu standartta bir şey. Ben şuna kızıyorum. İnsanların sorduğum sorulara cevap verecek bilgi/fikir donanımı yok. Ya laf sokuyor, ya hakaret ediyor. Ya da saçma sapan aforizmalar yapıyor. Yok efendim. Birileriyle bir şey yaşamak gerekmiyormuş da Kendi başıma da mutlu olabilirmişim de.
Birisi bunları yazmış. Ya defol Allah aşkına. Sorularıma cevap verecek bilgin, birikimin, tecrüben yoksa en azından saçma sapan fikirleri kendine sakla dedim kaldırdım yorumu.
CEVABINI EİC SEÇECEM. MUHTEMELEN Bİ BOT DA SEÇİLECEK. TEŞEKKÜR EDERİM DEĞERLİ FİKİRLERİN, KONUYLA ALAKALI CEVAPLARIN VE SAYGILI/YAPICI ÜSLUBUN İÇİN. - +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun. Ben kendimden değil kadınlardan başladım. Son tahlilde gömleğin ilk düğmesini yanlış ilikledim. Ardından ne yaptıysam netice hüsrana gitti hep.
- +1 yıl
Tip, boy, fizik ve iletişim anlamında hiçbir sıkıntım olmadığı halde niye kadınlara diğer sıradan erkekler kadar bile çekici gelemediğimi anlamakta zorlanıyorum. Üzerimde toksik bir maskülenite görüyor olabilirler mi? Bu mu antipatik geliyor dicem. Çünkü gerçekten aşırı maskülen bir konuşma tarzım, ifadelerin var. Bu biraz da yüksek libidomla alakalı. Bu sağlıksız masküleniteyi bir türlü baskılayamıyorum. Özellikle gergin anlarımda seks yaparken. Bir partner, seks yaparken benden korktuğunu söyledi. Karşındakine sonsuz hükmetmeye çalışıyon bu doğru değil hoş da değil dedi.
- +1 yıl
İşte kontrol sağlayamıyorum. Kadınlar sekste niye böyle ki. Seks demek, bir erkeğin partneri olan kadına bedenen/ruhen hükmetmesi, onu yönetmesi demek değil mi? Erkek ve kadının yaratılışı bunu gerektirmez mı? Biz güçlüyüz, onlar cazibeli. Sekste partnerim üste çıkmasını bile hazmedemiyorum. Öyle bir maskülenlik var bende. Ben devamlı üstte olacam, o altta olacak.
Erkeğin varsa kadınında vardır. Her canlı çeşit çeşit maşallah...
15 Yorumla- +1 yıl
Tâbi ki her ikisinde de var ama kadın kendini bu konuda doğuştan eğitmiş. Bu içgüdüyü ne zaman kiminle yaşaması gerektiği konusunda seçici.
- +1 yıl
Spor salonunda bir arkadaşım var. Herifle tipimiz boyumuz hemen hemen aynı. Beraber gezeriz. Ama arkadaşım daha efendi ağır. Ben daha deli dolu daha konuşkan bir adamım ve ayrıca ondan daha maskülenim. Spor salonunda bir kız var. Bizim arkadaşla f*ck bir ilişki yaşamış ama sevgili olmamışlar. Benim anlamadığım şu. Benim iletişimim, sohbetim, sıcak kanlı tavırlarım o arkadaştan daha iyi olduğu hâlde kız niye gidip onunla sevişiyor. Benim ne eksiğim var. Hem boyum ondan uzun. Hem de sohbetim, iletişimim, sempatim ondan daha fazla. Niye yani. Bende eksik olan, yanlış olan ne?
- +1 yıl
Yani son tahlilde bu benim arkadaşımdan daha yetersiz olduğumu falan göstermiyor yani. Haklısın. Renk dedin de aklıma geldi. Arkadaşım esmer, ben beyazım. Demek ki kız, esmer seviyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet var tabi ki de..
02 Yorumla- +1 yıl
Tamam öyledir de boy, fizik ve iletişim yönünde hiçbir eksiğim yokken hiçbir abazan kadına ben niye denk gelmedim o zaman. Ya da onlar beni niye tercih etmedi.
- +1 yıl
Efendi bir adam falan da değilim. Her türlü p. clik var.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet.. erkeğin abazasına göre iyi ama bence anlayış sevileri daha yüksek oluyo en azından
15 Yorumla- +1 yıl
Tamam öyledir de boy, fizik ve iletişim yönünde hiçbir eksiğim yokken hiçbir abazan kadına ben niye denk gelmedim o zaman. Ya da onlar beni niye tercih etmedi.
- +1 yıl
Efendi bir adam falan da değilim. Her türlü p. clik var.
- +1 yıl
Ya Barış okumuyon yazdıklarımı herhalde. İletişim yönünden hiçbir sıkıntım yok diyorum. Sosyal bir adamım yani sonuç olarak.
- +1 yıl
Pardon kardeş Emir yerine Barış yazmışım. Başka bir arkadaşla karıştırdım.
+1 yılAbazanlar seçici değildir. Nefes alsın yeter dedikleri cinsten.
11 Yorumla- +1 yıl
İşte o ayrımı yapamıyorlar doğru. Libido ile abazanlık aynı şey değil. ABAZAN KADIN YOKTUR, LİBİDOLU KADIN VARDIR. ABAZANLIK ERKEĞE HASTIR, KADIN MADDİYATA HASTADIR.
+1 yılErkeğin olduğu gibi kadında var, ama erkeğin adı çıkmış
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle.👏👍 Lakin aradaki fark şu. Erkek, içgüdüsel olarak neslini her kadın devam ettirmek ister. Kadın, içgüdüsel olarak neslini her kişi er kişi üzerinden devam ettirmek ister.
O yüzden erkeğin abazası seçmez ama kadının abazası seçer. - +1 yıl
Erkek, içgüdüsel olarak neslini her kadın üzerinden devam ettirmek ister. Kadın, içgüdüsel olarak neslini her kişi değil er kişi üzerinden devam ettirmek ister.
O yüzden erkeğin abazası seçmez ama kadının abazası seçer. - +1 yıl
Eyvallah 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım sen NEMFOMANİ diye bir şey hiç duymamışsın :D
08 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda hiperseksüaliteyi biliyorum da adının NEMFONANİ olduğunu bilmiyordum. Hipersex olmak abazan olmak değil. Her hipersex kadın sokakta gördüğü erkeğin kucağına atlamıyor.
Libido erkekte de kadında da var olan bir gerçekliktir. Abazanlık ise amatör erkekler/kadınlar için kullanılan bir niteleme sıfatıdır.
Cevap sahibi+1 yılTamam işte bu abazalık oluyor Ama tutupda kadın tabiki sokakda gördüğü adama atlayacak demek değil bu zira kadının yapısı böyle çalışmıyor. Fakat Nemfomani olan kadın sürekli ister ve diğer kadınlar gibi cinsellik vermek için talep üstüne talep kusup pazarlıklara girişmez. Zaten çok istekli burada ki fark şu onda bile üç aşa beş yukarı çekici bir partner ve duygusallık bekler. Bizim farkımız burada ortaya çıkıyor. Erkekde tabi nemfomani yok zira erkeğin doğası nemfo desek daha doğru olur neyse bu ayrı mesele bizde ki fark seviye kalite gözetmek sizin şayet erkek cinselliğe çok düşkün ve açsa Kadın seçmeden dalar. Özetle mevzuya gelirsek Nemfoman baya bildiğin kadının abazasıdır. Zaten abaza kelimeside sonradan dilimizde anlam kayması yaşayan bir kelime çünkü düşün Osmanlıda adı ABAZA mehmet paşa gibi isimler var. Sonradan duruma uydurulmuş kimse bu devirde böyle bir isim kullanmaz. :D İşte nemfomanin karşılığı abazalık oluyor yani kadının abazası
- +1 yıl
Eline emeğine sağlık. Aydinlatıcı bir değerlendirme olmuş. Bende duygusallık sıfır azizim. Halâ baskılayamadığım üzerimden atamadığım toksik bir maskülenite var üzerimde. Kızlar, ilk karşılaşmada beni Ankara b. rzolarından zannediyor ama biraz entelektüel konuşmaya başlayınca şaşırıyorlar. Gerçi b. rzo bir geçmişim var. Apaçi bir geçmişim var. 4,5 yıldır KS'de kaliteli insanları, fenomenleri takip etmeye başladım. Yıllar geçtikçe yontuluyorum.
Beni ne anne babam, ne öğretmenlerim, ne öğretmenlerim, ne patronlarım adam edemedi ama 4,5 yıldır KS'de kendimden küçükler çok şey kazandırdı. En başta 4,5 yıl önce yürüyüp reddiye aldığım ama bir süre sonra yazılarını, sorularını bencelerini okuyup sevdalandığım KS güneşi. Asıl beni değişime, dönüşüme zorlayan o oldu.
KS bir galaksi. O da etrafında 23K gezegenin döndüğü bir güneş. Ben de o gezegenlerden biriyim sadece. 4,5 yıldır onun ısısıyla, ışığıyla hayat oldu bana. Topraklarıma yağmur oldu. Dağlarımı yeşertti.
DİŞİLİĞİNE HAYRAN, KİŞİLİĞİNE AŞIK OLDUĞUM KADIN, İSMİNİN KARŞILIĞI KRALİÇE OLAN PLATONİK SEVDİĞİM, UMUTSUZ SEVDAM. https://youtu.be/3vNtVJ7dGxg?si=UIlshEDz94Su1scJ
Cevap sahibi+1 yılMesele cinsellikse illa duygusallık olmaz zaten kadın erkek doğasını bilen birisi olarak şunu söyleyebiilirim zaten Kadın için cinsellikle duygusallık birebir bağlıdır Ayırt edemez. Bu yüzden illa duyguda arar fakat erkek duygusallıkla arzuyu cinselliği birbirinden rahatlıkla ayırt edebilir. Yani cinsellik yaşamak için illa duygusal bir bağ aramaz veya durum. Buda farklardan bir tanesi Bu arada toksik maskülenite söylemleri çoğu durumda bir safsatadır Kendini böyle yadırgama böyle ithamlarıda görmezden gel Zaten kanka olmanında kızları çeken bir yanı var. Tabi entellektüel olmanda artı bir değer oluyor. Daha fazlasını öğrenmek için redpilli öğrenmen yeterli olacaktır
- +1 yıl
Redpill nedir ki?
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/bcUOYWmUmCg?si=ADLr_n3o_VZJT6zd seriyi bitir anlarsın
- +1 yıl
Hocam sen beni yanlış anladın. Ben İnsel değilim. İlişki yaşadım. Doğru insanı bulamıyorum sadece.
Cevap sahibi+1 yılİnsellikle bi alakası yok :D redpil insel öğretisi değildir. Daha genel bir şey
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer insan cinsellik iç güdüsüyle doğar yani erkeği kadını yok. Bazı însanlar bu konuya uzaktır bazı însanlar çok fazla istek duyar
21 Yorumla- +1 yıl
Benim sorum da konum da o değil. Her insan libidoludur abazanlık başka bir kategori. Diyorum ki;
1. Abazan kadın diye bir şey var mı yoksa bu bir çizgi roman konusu mu? Şehir efsanesi mı?
2. Varsa kimlere abazan, kimlere değil?
3. Artılarımla, eksilerimle etrafımdaki erkeklerden hiçbir farkım olmadığı halde boy, fizik ve iletişim anlamında hiçbir sıkıntım olmadığı halde niye etrafımdakilere denk geliyor da bana denk gelmiyor abazan kadın?
Bu üç sorunun cevabını istiyorum. Son iki soruya hiç cevap alamıyorum. İnsanlar alakasız aforizmalar yapıyor.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer