19 yasindayiz bi arkadasimla cinsellik yasiyoruz ama o bjraz erken bosaliyo 3 defa yaptk yani oyle oldu bu durum icin ne yapilablr
Ve cinsellikte sizce her kufur serbestmi olmali
Ve cinsellikte sizce her kufur serbestmi olmali
Hayırlı olsun karşında müzmin ve kendi sinirlerine de fiziksel , netten okuduğu saçma sapan ogretilerle de zihinsel hasarlı bir sevgili edinmişsin. O senin uzerinde kendini azdıracak sacma sapan konuları kufur kılıfında pasif şiddet tadında uygularken sen de buna sıfır direnç gostererek daha fazla coşmasına da destek oluyorsun.
Zihinsel hasarın cozumu psiikiyatridir
Fiziksel hasarın cozumu de 4 5 yıl el surmemekten geçer ve iyileşme garantisi de yok
boş ver sayfada teorik abi desteklerini sen gerçeği gormemeyi bırakmalısın ve bir durup ben neden bunlara izin veriyorum diye dusunmelisin zira bu egilimlerin sonu yok ve illa bir gün gercekten ailenle bu kişilik karşılaşacak ve onlara da yüzlerine karşı hitap degismeyecektir.
Bu arada arkadaşın ciddi problemli sen de desteklersen bir gün aile hic desteklemeyecek ogrendiklerinde ve illa ogenecekler.
Kendini topla
Annene ablana küfür eden üstelik senle bir geleceği olmayan yetmiyor gibi 5 dakikada boşalan bir manyağa neden veriyorsun. Adam bibi seks yapan efendi içinde 40 dakika kalacak bir sürü adam bulur seni zevkten uçururuz hiç olmazsa ananı ablanı küfürden kurtarırsın. Bunu düşünen bir adam ananda ablanada göz koyup s! ker pnu evine çevrene yalastirma sil gitsin
19 yaşında istismara çok açıksınız. Dinen haram olan ilişkilerde bulunmak ilk önce size zarar verecektir. Tövbe edip yolunuza temiz devam etmenizi tavsiye ederim.
Cevap
29Cevap
Pratik yaptıkça düzelir genelde. Küfür de hoşunuza gidiyorsa edin tabii.
Hosuma gidiyoda bazen aneme ablamada ediyo
Onları da hayal ediyor o zaman seninle seks yaparken
Her küfür azdırır ona takılmamak gerek fakat erken boşalması sorunludur demektir
Kegel egzersizi. Pelvis kaslarını geliştirmesi lazım elemanın...
Her küfür serbest olamaz ve erken boşalma için doktora gitmeli
Bana ettigi kufurlere bisey demiyorumda annemla ablamada ediyo 😂😂 ve doktora gitmemde diyo yani
Olgunlaşmamış daha
Ona çözüm zamanla olur kontrol etmeyi öğrenmeli erken boşalması normal
Düzenli bir seks hayatınız olunca alışır geç boşalmaya!
Ne kadar sure sonra olur sence
Erkeğin öğrenme süresine bağlı, kendine kontrol etmesini ne kadar sürede öğrenir bilemem!
seks esnasında kufuru herkes kaldırmaya bılır ben asırı konusan kadından dolayı dıkkatım dagıldından aletım resmen sonmustu oyuzden asırısıını sevmem
Hayir kufuru o ediyo etmesine bjsey demiuormda bazen annemede ablamadq ediyo spdowldoso
oha dırekt seksten sogutur anne abla babaya kufur nedırf. bunu kaldıramaman lazım
Sevglm felan degil wadece arkadas ve arada cinsellik yasiyoruz oda abartiyo isye
Erken bosalma icin egzersizler var yapabilir. Kufur konusu da partnerin neyi sevip sevmedigine gore degisir
Nasil egzersizler acaba
Üstüne oturmalı yapın şey yukarı bakınca daha geç oluyor
Daha duzenli yapmak ve rahat guvenli yerlerde yapmak
Cok mu heyecanlı birisi ondan dolayı mi bosaliyor. İlişkiye girmeden once mastürbasyon yapabilir biraz daha gec gelebilir
Bir krem var tavsiye edebilirim
Ett
Kontrol etmesi gerekir
söyle önce çişini yapsın
Şanslıymış lakin Umarım ilerde pişman olmazsın
Spor ve kegel egzersizi
Hoşuna gidiyorsa serbest olsun
Gidiyo ama abartinca anneme felanda sövüyo apfowkdiwkw
Oha yani oda 😂
Bana o... felan diyo tamam ona bisey demiyormda iste annemede sovuyo sovme dedm o an icimden geliyo dedi
Sende onun anasına giydir bakalım 😂
Yok ben ne diym ozamn deli mesela o annenide boyle yapcam ablanida yapcam felan diyo ben nw diym aldoalwkjeei
Bende babana vercem de 😂😂
Ahahsndnsnsn laf yine bana geliyo olmaz
O zman devamke 😂
Sovsun ozamn bisey demiym apsowldoodo
Sende strapon kullan anasına 😂😂
Bol bol sevişin
Tutsun geldiğinde koyvermesin hemen dölleri
olgun birini bul farkı anlarsın. ..
ilk postadan sonra 2. de mi erken geliyor
Değişebilirsin
Neyi
sen boş ver onu bana gel