Düpedüz aldatmak
Buna fantezi denir, olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir insan partneriyle sevişirken başkasını düşündü diyelim. Seks bittikten sonra o düşündüğü kişiyi hayal etmeye devam etmez. Bu anlık bir olay. İnsanlar cinsel hayatlarını canlandırmak için fanteziler yapabilir. Bu da bir çeşit fantazidir. O anda olur ve biter. Normal hayatta devam etmez. Bu kadar kasmanın anlamı yok. Bunu sapıklık olarak düşünenler de var. Size ters geliyor diye sapıklık olmaz. Insanlar seks esnasında yaptıklarını düşündüklerini, günlük hayatlarında düşünmeye devam etmezler. Özellikle partnerinizle uyumlu bir cinsel hayatınız varsa bu durum daha da olumlu olabilir. Örneğin, eşim bir sabah bana sarılıp, kulağıma rüyamda birisi ile sevişiyordum. Ama yarım kaldı. Tamamlamak da sana kaldı." dedi. Ben de memnuniyetle deyip devam ettim. Onu yargılamadım. O kişiyi arayıp bulacak değil. Biz birbirimizi seviyoruz. Artık bu tür basit sorgulamalar ve can sıkıcı durumlarla uğraşmanın saçmalığını kavramış durumdayız. Bence fazla detaylı sorgulamalar yerine, hayatın tadını çıkarmaya çalışın.
Bu konuda farklı insanlar farklı görüşlere sahip olabilir. Ancak, genel olarak konuşmak gerekirse, seks esnasında başkasını hayal etmek birçok insan için kişisel bir fantezi olarak kabul edilir. Ancak, ilişki içinde olduğunuz partnerin duygusal veya fiziksel olarak zarar görmemesi önemlidir. Eğer partneriniz bu tür bir düşünceyi rahatsız edici buluyorsa, iletişim kurarak bu konuyu açıkça konuşmak önemlidir. Aldatma ise genellikle gizlilik ve ihanet duygularını içerdiği için ilişkiyi olumsuz etkileyebilir. Her durumda, dürüstlük ve saygı temel prensipler olmalıdır.
Çok tartışmalı bir konu... Bazen partner tatmin olabilmek için başka kişileri hayal edebiliyor. Bence normal yeter ki partnerine bunu söyleme gereksinimi duyma. İç dünyanın sırrı olarak kala biliyorsa çok normal.
teşekkür ederim :)
Cevap
77Cevap
Bilemedim şimdi :D olsa olsa kendini aldatmak olur
tebrikler
Seks esnasında başkasını hayal etmek, birçok insanın fantezi dünyasının bir parçası olabilir. Cinsel fanteziler, insanların cinsel yaşamlarını renklendiren ve zenginleştiren yaygın deneyimlerdir. Her insanın fantezileri farklıdır ve bu fanteziler kişisel tercihlere ve hayal gücüne bağlı olarak değişebilir. Cinsel fanteziler kişisel bir deneyimdir ve başkasını hayal etmek aldatma değildir. Aldatma, partnerinizin izni veya bilgisi olmadan başka bir kişiyle cinsel veya romantik bir ilişkiye girmek anlamına gelir. Başkasını hayal etmek, sadece kişinin kendi zevki ve cinsel deneyimini zenginleştirmeye yönelik bir içsel düşünce sürecidir ve partnerinizi aldatmak anlamına gelmez.
Cinsel ilişki sırasında başkasını hayal etmek fantezi midir, aldatma mı?
geçen hafta cevabımı vermiştim. senden önce davranan @firu_zen e tebriklerimi sunarım :D
@Firu_Zen haftaya da ben sorayım :D rutine dönsün, gün yapar gibi :D
Ben görmemiştim @Firu_Zen'nin bu soruyu sorduğunu.
Dün bir uzman tarafından "cinsel ilişki esnasında başkasını hayal etmek fantazidir" demesi beni düşündürdü ve öyle sordum bu soruyu.
Merak ettim insanların ne düşündüğünü.
Evet soru güzel bir tartışma sorusu ben de tartışma sorularını severim bu sebeple sormak istedim 🙂
lütfen @firu_zen i sıkı takip edelim :D kıymetlimisssss :D
senin de soruların kaliteli ama. tartışma sorularını iyi buluyosun. net cevabı yok ve farklı bakış açılarını görmek açısından iyi oluyor
Teşekkürler ✌️ 🙏
Bunu ben sorduğumda 40 etkileşim almış @lotus-patra nın sorusu 89.
x2 etkileşim söz konusu.
Gerçi burada o +5 xperin de katkısı büyük. Onun da sebebi konunun fenomeni oluşu. Ve genel anlamda fenomen oluşu😀
Burada önemli olan kimin sorduğundan çok, insanların faydalı, sağlıklı bilgiye ulaşması 🙂
@Firu_Zen teknik analizin güzel. bana bakma, tabii ki kimin sorduğu önemli değil, ben goygoy yapıyorum. sabah enerjimi atıyorum :D
bu arada bunları okuyanlar bilsin ki kalemşor değilim, yazdıklarım cidden beğeni içerir. herkese iyi günler dilerim :D
@Firu_Zen konunun fenomeni değilim.
Bazen soruyu sorduğun saat vs çok etkiliyor etkileşimi sayısını.
Geçen gün benim sorduğum bir sorunun aynısını hatta aynı görselle başka bir üye sordu ve öne çıkanlara taşındı soru.
Üye fenomen değildi.
Ben sorduğum zaman çok etkileşim almamıştı.
Yani benim çok bir etkim olduğunu sanmıyorum insanların verdiği reaksiyon değiştiriyor durumu.
Ve evet katılıyorum kimin sorduğu değil faydalı bilgi önem arz ediyor kısmına katılıyorum ✌️😀
Bak iki kez katılmışım 😂
@lotus-patra 💖💖💖
İyi günler @softpowerr ✌️
Bu bir erkek veya kadının karaktersizliğini gösterir.😒
Şöyle ki senin düşlediğin gibi o karın veya kocan her neyse o da başkasının onu becerdiğini veya o başkasını becerdiğini düşünecek.
Bunu bana yapacak erkeği cehenneme bile sokturmam!😤 O kadar çizgim net!😏
Filmini izlediği insanları izlemek son derece fantastik ama başka birini hayal etmek aldatma durumunda
Ben de birlikte olduğum kişiyle olduğum da o izlediğim filmlerde aynısını yapıyorum
Bu aldatmaya girmiyor
Ama başka birini hayal ettiysem aldatmışım
+1
+1. Ne demek?
+1 bilmiyorum
Görüşünüze katılıyorum demek 😀
Dusunsene yani beraber oldugun adam sana kendi isminle degilde baska bir isimle hitap ediyor
Baya baya aldatmak bence ve o sirada insan kendisini nasil kötu hisseder bilemiyorum artik
Ama bundan zevk alan insanlar var.
Biz duygusal yaklaşıyoruz onlar tamamen zevk adaklı.
Ben sonrasını merak ediyorum normal hayatlarına yansıyor mu acaba 😂
Yansiyordur illaku kuzum
Bak mesela biz bir erkegin ismini söylemis olsak ooo yemedigimiz laflar kalmaz
Hemen bambaska gözle bakarlar
Ama kendileri yapinca bir sey olmaz
Neden erkek yapar kadin yapamaz diye kuralmi var
Kadondada kalp var kirilirmi incilirmi diye dusunen kimse yok tabi😊
Yukarıdaki gizli mavinin görüşünü okusana.
Özel hayatlarına yansımıyormuş 🙄
Okudum güzelim
Ne diyecegimi bilemedim 😂😂
Hayır tabii ki canım niye aldatmıyorsun yani bunu da aldatma demişler ya aklım sırrını vermiyor e o zaman evlenmeden önce mastürbasyon yaparken insanlar herkesi düşünebiliyor selam verdiği selam aldı öğretmenini hocasını fizyoterapistine ondan sonra beğendiği bir kadını komşusunu o zaman herkes birbirini aldatıyor,, bence herkes çocuklarına DNA testi yaptırsın sonuçta düşünceyle hamile kalmış olabilirler
jsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjs
Cevabımı beğendiniz için teşekkür ederim
@guneym
Kim hayal etmez ki. Hayal etmem diyen yalan söyler. İlkede aklına biri gelir, mesela şu yan komşu🤪

Bu bir aldatma değil fantezi. Dileyen dilediğini hayal etsin be, kasmayın o kadar, anın keyfini çıkarın… Keyifli geceler. 😃🤗🌸
Çok ayıp çok 🙄 şahine binip Mercedes hayal etmek gibi mi 🙄🤣
Sen sus ya 😀
Ama ayıp değil mş ya 🙄
Ayıp diyorsun da senin tabirin çok mu edepli ala ala 😂
Yani Şahin ve Mercedes dedim diye mi 🙄
Herşeye de aldatmak demeyin be başka kızın yanında 5 kereden fazla nefes almak ta aldatmak sayılıyor herhal
Öyle deme tenedos gizli yapılıyorsa düpedüz aldatma bence.
Başkasını arzuluyor ki hayal ediyor.
Neyse bu soruda çok konuştum normalde cinsel sorularda konuşmam 😅
Aldatmak saymayana şaşarım... Düşünsene sevdiğin adam senin yerine başka birini düşünüyor seni sen olduğun için değil, başkasını hayal ederek... Yazık, la ben acırom böyle şeylere, iğrenç, ötesi, umarım kimsenin başına gelmz
Yorumların geneline baktığımızda insanların nasıl yozlaştığını ve mezhebinin genişlediğini görebiliriz.
Bunun adı düpedüz aldatmaktır ve lami cimi olmaz. Aksini iddia etmek sapkınlığına kılıf bulmaya çalışmaktır.
Kiminle ne için seviştiğine bağlı. Sevgilisiyle sevişiyorsa hoş değil... Tabii sevgili, evli olup birbirini paylaşanlar var, o ayrı konu.. Sadece seks için birliktelik yaşanıyorsa. İsteyen istediğini hayal edebilir
Swinger gibi değil mi ya bu😀😂 fantezi olarak yapan bir çok çift var. Benlik değil ben tek eşliyim kafamda da bedenimde de.
Aldatmak xmxm başka birinin adını sayiklayanlarda var vmmc
Belki yanlışlıkla sayiklamıştır ya olabilir öyle hatalar 😀
Tabiki aldatmaktır ve insanlar hangi fantezisini yaparsa hep bir adım sonrası mutlaka gelir. Çünkü insanoğlu doyumsuzdur. Ve bu fanteziler ilerde içinden çıkılamayacak derecede bir boyuta ulaşır.
Seviştiğim kadınla aynı yataktayken nasıl olurda bir başka kadını hayal ederim, o an tüm konsantrasyonum seviştiğim kadında olur, geçmişten kalma bir başkasında değil
Bazi insanlar fantezi olarak görebilir bunu ama devamlılığı fantazinin dışına cikarak kişilerin gerçek düşüncelerini yansitmaya baslar ve bu durumda hiç hoş bir hal almaz. Saygilar.
Kişilere bağlı. Kişiler birbirinden haberdar ve eğlencesine yapıyorsa fantezi olabilir ama birisi diğerinden habersiz bu hayali kuruyorsa aldatma denilebilir mi bilmiyorum ama saçmalık olur.
Abi fantezi diye oy verenlerin aklı neye çalışıyor acaba sevgilinle eşinle sevişirken başkasını hayal etmenin neyi fantezi olabilir
Aldatmanın ötesinde bir durum bu dilim varmıyor demeye
O nasıl oluyor ben çok şaşırıyorum yani ya çok isteksizce yapıyor olacağım falan hatta kadının bana belki tecavuz bile etmesi gerekebilir onunla yaparken başkasıni düşünüyor olmam icin 😅😂
Adam gibi adam yorum diye buna denir😌😂😂
Başkası geliyorsa seks yaptığın kişiden uzaklaşmışsın demektir.
Aldatılma sayılır
Asla olmaz diyenleri hayal ediyorum da (bakın bu da bir fantezi) kendilerine bile yalan söylüyorlar,
Bunu yapan yarın öbür gün aldatır demekki aklın başkasında
Eşin varsa aldatmak çünkü üzerinde kadının var
seks yaptığım birisi olacak ve aklım başka yerde olacak mümkün değil.
Daha çok zevk veriyorsa karşı tarafıda mutlu eder senide
Bence aldatma konusunda burada ilişkide çok başka bir sorun var demektir.
Aldatmak sayılmaz bence ama neden hayal edesin ki? Hele bir de sevdiğin kişiyle seks yapıyorsan 😁
Merhaba kendini aldatmiş olur, madem baskasini dusuncek bemim yatagimda işi nedir?
Anca kendini aldatırsın, Hayaller paris Gerçekler Somali hesabı.
2. kişinin bilmediği 3. kişi varsa aldatmadır.
aslasevdigim kadin ile hayalim disinda bir talebim
olmadi
Bazen istemesende yaşanan bir durum adını sen koy.
Baskasini hayal ettigini nerden bilecek zaten partnerin nan :D
Karşılıklı yapılan bir fantazidir. Tek taraflı yapılan zihnen aldatmaya girer.
Ben ediyorum. Sevişirken fantezi hayal etmek heyecan veriyor sekse.. Neden aldatmak olsun ki. Seks bitince hepsi bitiyor nasıl olsa.
Mütemadiyen askerdeki komutanımı düşünüyorum allah affetsin
Ota boka aldatmak mı denir ya. Millet kafayı fena sıyırmış
Seks yapıyorsan aklın yanındakinde olacak, bitti 😀
Bi ara aklimda vardi ama sonra o haz gectikden sonra bir daha düşündüm nefrete döndü 😅😅
İhanettir buna fantezi diyenin aklından şüphe ederim.
Aldatmak hele diyorlar ki çocuğunuz düşündüğünüz birine de benzeye bilir
Aldatma olduğunu zannetmiyorum. Bence daha çok fantezi. Fakat bunu partnerle de paylaşacak cesaret olmalı.
O anı onla yasamak isterim yasarkende o olsun kafamda baskasina yer yok
He tabi kendin icin sordun da neden arada araci kullaniyon hayret
Belki onay varsa sapıkça bir fantezi olur
Biz reelde yapıyoruz eşimle bence tamamen fantezi
Özel alacak ama tamamen merak sorma sebebim.
Bir başkasını hayal etmek aranızda sorun çıkarmıyor mu?
Hayal ettiğiniz kişileri birbirinize söylüyor musunuz diye kafam da deli sorular var 😀
Bunun sadece fantezi olduğunu bildiğimiz için sorun olmuyor çünkü işimiz bitince her şey yatakta kalıyor hayal ettiğimiz kişileri evet birbirimize söylüyoruz bazende ben veya eşim biribrimize onu hayal şunu hayal et diyoruz
Anladım yani karşılıklı olunca aldatılmış gibi hissetmiyorsunuz dolayısıyla da zevk alıyorsunuz.
Bunu seks ve sonrası diye ayırabiliyorsanız rahatsız olmuyorsaniz iyi.
Sağlam bir psikoloji gerektirir bence bunu yapmak.
Benim dikkatimi çeken kısım psikoloji.
Cvp verdiğiniz için teşekkür ederim.
Evet ayırt ediyoruz tabiki psikoloji önemli bunu genelde sorun edenler kadınlar oluyor kadın çok farklı düşünüyor erkek öyle değil ama zevkine bakıyor diyebiliriz rica ederim :)
Bence aldatmak.
insanların yaptıklarını sorguluyorsunuz onu anlıyoruz da kafalarının içindekini rahat bırakın en azından ((:
Tabiki aldatmak ne fantazisi
Aldatmak kesinlikle
İkiside olabilir. Aldatma da olabilir.
fantezi. Herkes baskalarını icguduael arzular.
bız tek erkek ve cıftler ıle bırlıkte de oluyoeruz
Aldatmanın dolaylı yolu bu , böyle fantezimi olur
Dübedüz aldatmakh
Direkt aldatmak
Aldatmak oluyor
Beyinde yaşana bir fantezidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?