B seçeneğini yazarken bile irite oldum resmen🤦♀️😅
Aldatmanın ilk evresini yani zihinsel aldatmayı oluşturur.
Farklı kişileri hayal etmek fantezidir, ilişkiyi renklendirir😝
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

B seçeneğini yazarken bile irite oldum resmen🤦♀️😅
Karşındaki kadın boş , erkeğinde hiçbir etki bırakmayan ,
onun parasını yemek dışında ne bilgi ne manevi destek nede başka bir faydası olmayan ve sürekli zarar olan biriyse ozaman erkek , başkasını hayal etmekle kalmayıp başkasını bulup onla görüşmeye başlamalıdır hiç vakit kaybetmeden.
Normal şartlarda seven erkek böyle bir şey yapmaz sevdiği kadını düşünür ama Türkiyede kadınlar yapar ve yaygın olarak yapıyorlar bu ülkede , çünkü çoğu kadın kendi bir erkekle tanışmaya hiçbir çaba göstermeyip sadece her kadının üzerine saldıran sapıklarla tanışabiliyor ve erkekleri PARASINA MADDİ DURUMUNA göre seçiyorlar..
sapık gibi çağrılmadna karşısındaki kadın hiçbir adıma tmadan ona bakmadan ilgilenmeden her kadına saldıran bu erkeklere aklı olmayan kadınlar cesur erkek diyorlar :-) komik.. bunu her erkek yapabilir ama etik olarak yapmıyorlar düzgün erkekler. Düzgün erkekler tanışmak için karşısındaki kadından 1yeşil ışık beklerler onunda istediğin sevdiğini belli etmesini beklerler ve istenmedikleri yere gitmezler (ayrıca bir erkek kariısındaki kadın evli mi , sözlümü , nişanlı mı, sevgilisi var mı diye düşünür etik olarak buyüzden 1 ışık bir adım beklerler kadınlardan ama kadınlarınb unu düşünebilecek zekaları yoktur, erkekleri köpek zannedip neden ayağımıza gelmiyorlar diye düşünüp dururlar kendileri tanışmaya hiçbir çaba göstermeden.. zeka ve IQ sorunu) ama kadınlar tam tersini bekleyip TVde sabahtan akşama kadar erkeklere "SAPIK KATİL TACİZZCİ" denilen bu ülkede erkekler köpek olsun ayağımıza gelsin üzerimize saldırsınlar diye bekliyor. hayal dünyası işte, yalan dolan düşünceler.. butür zırva saçmalık telkinleri taktikleri ve düşünceleride , kendisi akıl hastası feminist ya da arıza kel gay ilişki uzmanlarından öğreniyorlar.. cesur erkekmiş alfaymış durp duruken kadını üzerine saldırmalıymı , seni seviyorum demeliymiş.. komedi ilkokul çocuğu zekası düşünceler ve çoğu kadın aynen bunları düşünüyor.. buyüzden düzgün erkekleri değil hep itlerle pislik erkeklerle tanışabiliyorlar.. tanışmaya çaba yok , kibir ukalalık şımarıklık erkeği parası için seçmek var ama..
neyse konu dağılmadan böyle yamuk yumuk ucuz karaktersiz düşünceleri olan bozuk insanlarla dolu bir ülkede tabiki birbirini sevmeye iki insan çıkar için zoraki tanışınca erkek ETİ için , kadın PARASI için seviyormuş gibi yapıyor ve ilişki yaşarlarken başkalarınıda düşünüyorlardır normaldir bu insanlara :-) hakettikkleri bu zaten.
Buarada gerçekleri söyleyen erkekleride sevmez kadınlar.. kötü erkek , kadın düşmanı vs vs diye yargılamalar başlar.
gerçekler böyle.. ETİ için ve PARAsI için birlikte olan kadına ve erkeğe yakışır başkalarını düşünerek aldatmak 2+2=4 NORMAL :-)
Sadece son cümlene katılıyorum. Öncesindeki üslubun tamamen saldırgan. Sapık olup kadınların üzerine atlamıyor olabilirsin. Ama bu şekilde kadınları aşağılamak da sapıklıkdan farksız emin ol.
Kadının da erkeğin de sapığı da var düzgünü de. Tüm kadınları aynı kefeye koymak da ayrı bi bağnazlık.
Sana öyleleri denk geldi diye bütün kadınlara b*k atamazsın. Kendi eline, zihnine yapışır. Yukarıda da olduğu gibi.
Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovmazlar her zaman.
Ama yanlış üslup, doğru sözün celladıdır her zaman.
yorumlarda insanlar ne kadar büyütmüş olayı. başkasını hayal ederim, eşimden de soğumam. bu fantezidir. bunda gocunacak bişey de yok. her insanın karanlık bir tarafı vardır. eşimden zevk alsam da başkasını hayal ederim. niye insanların hayallerine bile ket vuruyorlar anlamadım
Aldatma değil fantezidir ona bakarsanız evlenmeden önce insanlar mastürbasyon yaparken birçok kişiyi hayal ediyor kimin hayal dünyasından kimin geçtiğini bilemezsiniz o zaman dünyada herkes birbirini aldatıyor temiz hiç kimse yok o yüzden aldatma değil hayaldir
Teşekkür ederim
Aldatmaktır tabii ki de gözünü kapatıyorsun üstündekinden yararlanıyorsun aklındakinden haz alıyorsun hdjdjjfjf
Cevap
24Cevap
Şerefsizliktir başka açıklaması yok o zaman ona git
Ona gidince de seni hayal eder artık 😂
Sg sjmjmjzjz
En başta kendisini ardından birlikte olduğu insanı aldatmaktır.
Eğer böyle bişey varsa eşinden soğuma evren başlamış demektir.
Ya psikolojik danışmanlığı başvurmanız lazım ya da ayrılmak.
abi ne yapalım mastürbasyon ta mı yapmayalım :D
Yapmayın yassak😂
sen aldatma olarak mı görüyorsun peki mastürbasyon yaparken başkalarını izlemeyi, hayal etmeyi :)
Soruda mastürbasyonu değil cinsel ilişkiyi sordum.
Aktif bir cinsel hayatı olan birinin başkalarını hayal ederek mastürbasyon yapması aldatmaya girer bence de.
Çünkü niyet önemlidir her konuda olduğu gibi.
aktif cinsel hayatı olanın aynı kişi ile maks 2 seneden sonra heyecanı kaçar, daha heyecanlı şeyler arzular...
Aynı kişiyle de heyecanlı şeyler arzulayabilir. Fanteziler bunun için var.
yani kem küm, şimdi o dediğin pek öyle olmuyor ama olması gerekeni ifade etmişsin :)
Ne fantezisi yahu? Mezheptir mezhep. İnsanın mezhebi bunu nasıl kaldırabilir onu bilmiyorum. Karakter ve davranışsal bozukluklara da yol açar.
Zihinde aldatmanın fiziki aldatmadan bir farkı yoktur.
Aldatmadır, net.
Aldatmadır, gitsin hayal ettiği kişiye o zaman
Kesinlikle aldatmaktır. Böyle bir saygısızlık ve ihanet affedilemez.
A A kadınım ve ben 3. Kişiyi başkası öpsün 😁
O ana odaklanmak varken başkasını ne yapayım 😀
Başkasını hayal ediyosan karşındakini arzulamıyosundur verimsiz olur
Kayısı şerbeti içer ken ayran tadı almak gibi düşün ne denli abes bir durum ise a ile sevişirken b yi hayal etmekte aynı şeydir
Valla ana odaklanmak varken nasıl başka sını düşünüyor insan anlamakta zorlanıyorum büyük meziyet, zor işi başarmak gibi bir şey.
Angelina jolie ile sevgilimi aldatsam benimle gurur duyar bence :D :D
Yani şimdi sevgilin seni Brad Pitt 'le aldatsa gurur duyacaksın yani😀
bız reel yasıyoruz alakası yok sevgı olduktan sonra
Hayal gerçege dönüşmedigi sürece aldatma sayılmaz
Kişilik bozukluğunun birinci evresi diyebilirim.
Bu konu felsefe yapılacak bir konu değildir.
Hayal etmek yapmanın yarısıdır. (nokta)
İlişkinin rengidir karşı tarafa daha fazla haz verme taktigidir
Puştluktur net asdjdk
Ne kadar üstüruplu bir cevap sjj
Tü tü sjkss
Ben cuckoldum. Bence her kadın yapar bunu. Farklı erkeklerle sevişmek de bence her kadının hakkı
Çok ilişki yaşamış kadınlarda yüksek olasılık
Çok ilişki yaşamış erkeklerde durum ne peki?
Ota boka aldatma diyen yurdum insanı ne zaman aydınlanacak acaba
Aldatmadır çocuk olursa hayal ettigin kişiye benzer
Kişilik bozukluğudur, y4vşaklıktır
Fantezidir yani monotonluluğu canlandırır bence
Bence aldatmaya girer
Bence kötü bir şey yani
Zihinsel aldatmadır
Aldatma
İrispiliktir.
Böyle sansür görmedim 😂
Bazı modlarin sahi solunbellinolmuuor bunada el arıyorlar
Aldatma