Cinsel Yaşam Eşime bundan giyeceğim, sizce nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Güncellemeler+1 yıl fotoğraftaki kişi ben değilim arkadaşlar :) Eşime bundan giyeceğim, sizce nasıl? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Böyle dururrsa üstünde harika. Direk sertleşmesi lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl inşallah Yorumla NangaParbat +1 yıl Hadi bakalım :) Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Bunu mumyanın karşısına giyip gitsen canlandırırsın o derece yani 0 3 Yorumla Soran +1 yıl diyosun 😊 Yorumla AmanAliBeeey +1 yıl Aynen öyle değişik yapar insanı Yorumla AmanAliBeeey +1 yıl Bunu benim için yapacak kadının olmaması ayrı değişik hüzünlendiriyo beni Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen böyle oldukdan sonra ikinizinde mutsuz olmasi imkansız yaşıyorsun hayatı 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler 😂 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hiçbiri sudyen tanga ve jartiyer üçlüsünün yerini tutamaz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kisiye gore degisir Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. fanteziyi seviyorsunux kocaniza tebrikler iyi bir istekli esi var.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl O resmi gören eşin ya da seni anında yatağa atar her şey tavan olur. en az 1 saat senin ile ilgilenir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Harika oral yaptirmayi seviyorsan off deyme keyfe 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm güzel ama oyle siradan oral degil vakumlanarak ice cekilip somurularak tabi dayana bilirmisin bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl zaten öyle de yapıyo guzel oluyo seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende somurmayi vakumlamayi seviyorum ama esin gibi sansli degilim manesef 😔 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne şanslı adamlar varyaa Ama o da şimdi bu ne böyle basit görünüyorsun demesin sakın 🤭🤭 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Üstünde görmeden yorum yapamayız belki sana gitmiyor ten rengine uymuyor 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Dünde siyah değilmiydi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl siyah derken? Yorumla Leonidas3 +1 yıl Dün biri attı da aynısı gibi ondan benzeri resmi , bence güzel renkte değişik kırmızı siyah dışında farklı olmalı bazen 👌 Yorumla Soran +1 yıl anladım ben atmadım bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Havaya atar yakalar sever 2 2 Yorumla Soran +1 yıl eee bende onu istiyorum zaten 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naylon degilse al Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bence çok iyi seksi olur 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oooo süper seksi benim kuşu kaldırır o 0 0 Yorumla
Yunus3577 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Mavi ya da siyah al !!! 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bundan giymisti sevgilim 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Fiziğe ve ne göreceğine bağlı bence 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok iyimiş yırtmaya gerek yok 0 0 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Eşine sordan daha iyi olurdu sanki 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kız ciddi misin ya orta kısmı açık mı onunn 🙈🙈🙈 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet ciddiyim Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Ooooo 😂😂 Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. İçinde külot yok sanırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yok zaten Yorumla Buraklegollas +1 yıl Rütüş ile diller ve yarık silinmiş Yorumla Soran +1 yıl fotograf benim degil, manken o fotodaki Yorumla Buraklegollas +1 yıl Farkındayım senin olmadığını mankenin rütüş yapmışlar Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sabaha kadar dumaz adam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hadi insallah o zaman 😊 Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Her deligine girer baştan cikar Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 alemsin Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Ama öyle renk ve vücudunu cömertçe gösteren elbise senin hakkını vermek lazım gözünden yaş gelene kadar sabaha kadar hem önden hem arkadan zevkini cikarmali Yorumla
Diyetisyen-Alp Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Bence bunu giydiğinde uykuyu unut 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl niye 😂 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. sendede boyle duruyorsa harıka 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Gayet şık 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok iyi 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. itici doğal değil 0 0 Yorumla
1stSeksTanrısı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl İyi becerilmeler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler 😂 Yorumla 1stSeksTanrısı +1 yıl 😋😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Böyle dururrsa üstünde harika. Direk sertleşmesi lazım
inşallah
Hadi bakalım :)
Bunu mumyanın karşısına giyip gitsen canlandırırsın o derece yani
diyosun 😊
Aynen öyle değişik yapar insanı
Bunu benim için yapacak kadının olmaması ayrı değişik hüzünlendiriyo beni
Sen böyle oldukdan sonra ikinizinde mutsuz olmasi imkansız yaşıyorsun hayatı 😄
teşekkürler 😂
Hiçbiri sudyen tanga ve jartiyer üçlüsünün yerini tutamaz.
kisiye gore degisir
fanteziyi seviyorsunux kocaniza tebrikler iyi bir istekli esi var..
O resmi gören eşin ya da seni anında yatağa atar her şey tavan olur. en az 1 saat senin ile ilgilenir.
Harika oral yaptirmayi seviyorsan off deyme keyfe
evet
Hmm güzel ama oyle siradan oral degil vakumlanarak ice cekilip somurularak tabi dayana bilirmisin bilmiyorum
zaten öyle de yapıyo guzel oluyo seviyorum
Bende somurmayi vakumlamayi seviyorum ama esin gibi sansli degilim manesef 😔
Ne şanslı adamlar varyaa
Ama o da şimdi bu ne böyle basit görünüyorsun demesin sakın 🤭🤭
Üstünde görmeden yorum yapamayız belki sana gitmiyor
ten rengine uymuyor
Dünde siyah değilmiydi
siyah derken?
Dün biri attı da aynısı gibi ondan benzeri resmi , bence güzel renkte değişik kırmızı siyah dışında farklı olmalı bazen 👌
anladım ben atmadım bilmiyorum
Havaya atar yakalar sever
eee bende onu istiyorum zaten 🤣
Naylon degilse al
Bence çok iyi seksi olur
Oooo süper seksi benim kuşu kaldırır o
Mavi ya da siyah al !!!
dikkat et eşin kalpten gitmesin
Bundan giymisti sevgilim
Fiziğe ve ne göreceğine bağlı bence
Çok iyimiş yırtmaya gerek yok
Eşine sordan daha iyi olurdu sanki
Eşinden önce herkese göstermişsin.
Eee giyersen giy bize ne
Kız ciddi misin ya orta kısmı açık mı onunn 🙈🙈🙈
evet ciddiyim
Ooooo 😂😂
İçinde külot yok sanırım
yok zaten
Rütüş ile diller ve yarık silinmiş
fotograf benim degil, manken o fotodaki
Farkındayım senin olmadığını mankenin rütüş yapmışlar
Abla kıyafet niye delik. Fare mi kemirdi 🐀
Sabaha kadar dumaz adam
hadi insallah o zaman 😊
Her deligine girer baştan cikar
😂😂😂 alemsin
Ama öyle renk ve vücudunu cömertçe gösteren elbise senin hakkını vermek lazım gözünden yaş gelene kadar sabaha kadar hem önden hem arkadan zevkini cikarmali
Benimkinde hiç böyle hevesler yok. Eşin çok şanslı
Bence bunu giydiğinde uykuyu unut 😅
niye 😂
sendede boyle duruyorsa harıka
Eeeee.
Gayet şık
Pörfekto
Seksi
Oha linki var mi
Cok guzel
Giy giy
Tabikide seninde fiziğin uygun olmalı