Cinsel Yaşam Sevgilimin yanında bunu giyeceğim hoşuna gider mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Seks hayatımız yok o yüzden daha normal bir şey tercih ettim gece uyumak için.. esmerim ve vücudum hatlı sizce nasıl? Sevgilimin yanında bunu giyeceğim hoşuna gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Transparan bir şey giysen iyi olurdu bu sadece kısa 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Göğüs kısmı dantel burada belli olmuyo Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Fiyatı ne bunun Yorumla Soran +1 yıl 160 TL Yorumla Soran +1 yıl Kaliteli birYerden aldım bunu Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl www.hepsiburada.com/daria-siyah-transparan-ve-deri-kadin-fantezi-gecelik-pm-HBC0000130UYD Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl İşim tekstil ve ağırlıkla kadın ürünleri düşün istersen Yorumla Soran +1 yıl Açılmadı Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Bende hemen açılıyor maviyi tıkla Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Daria Siyah Transparan ve Deri Kadın Fantezi Gecelik Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Akasya duraandaki nuri babanın karısının giyeceği bir şeye benziyo dkdkdkd 0 0 Yorumla
ufukgürerrr Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Gitmezse zaten sen o çocuğu bırak valla bırak...:)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vücudum hatlı bir de 😀 Yorumla ufukgürerrr +1 yıl Oo daha ne sorun sevgilinde olur o zmn sen mükemmelsin bence Yorumla
Bir-Piremses Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eski zaman şeyleri gibi bu ne böyle 😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Önü dantelli aşkımmmm burdan belli olmuyo Yorumla
hayyambukowski Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Gayet güzel bence. Düşüncelisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koylu isi cokta şık degil 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Köylü işi mi 😂😂😂 önü dantelli onun seks hayatımız yok jartiyer mü giyeyim kardeş 😂😂 Cevap sahibi +1 yıl Aman ne giyersen iste. Sonucta iki meme 😁😁😁 Soran +1 yıl 98 cm lik bir meme fkljlş Cevap sahibi +1 yıl Oyle bir olcutmus varmis o ne yaa🤪🤪 Soran +1 yıl E cup 😂😂😂 Cevap sahibi +1 yıl Iyi mi kotu bilmem de baya buyuk bisey heralde.. sarkksmistir Soran +1 yıl Sarksın ne olacak 😅😂 Cevap sahibi +1 yıl Haha benlik bisey yok guzelim. Zevkinize kalmis. Dik dolgun sevenler dernegindenim ben 😁😁 Soran +1 yıl Benim hiç sıkıntım yok yavrum fıstık gibi kızı😂😂 Cevap sahibi +1 yıl Haha tama oylesindir. Ben cirkinsin dedigimi hatirlamiyorum.. kafam kadar memelerinin olmasi seni cikin yapmaz ki Soran +1 yıl Tamam napalım genetik :((( bende üzülüyorum ama dalga geçme :(( Cevap sahibi +1 yıl Bu arada boy kilo neydi senin sayin iddali bayan Soran +1 yıl 55 kiloyum 1.63 boy Cevap sahibi +1 yıl Takilmistim kirici olmak icin demedim. Sorry. Sen sevmiyomusun buyuk olmasini Cevap sahibi +1 yıl Fizik olculerinde iyiymis aslinda.. ben cok kilolusun sandim Soran +1 yıl Kilolu değilim balık etliyim göğüslerim büyük işte genetik o da.. Cevap sahibi +1 yıl Baliketli hatun iyidir. Sende sek. sisin sordugunseyde bir harika durur sende. 🙃🙃 moralin duzel di mi simdi
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Kötü 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neyi kötü Yorumla delidayı0234 +1 yıl Ben sevmedim elbise yi Yorumla Soran +1 yıl Gecelik bu Yorumla delidayı0234 +1 yıl Hoşuma gitmedi daha güzel bir şey bulabilirsiniz Yorumla
dersmiçalışsan Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Babanne şeyi bu be neyini beğensin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neresi babaanne be önü dantelli burada belli değil. Seks hayatımız yok diyoruz. Yorumla
Asi3458 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Siz kadinlar hep ayni😅 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla Asi3458 +1 yıl Esimde☺️sex istefigi zaman bu tarz giyinir Yorumla Soran +1 yıl Seks hayatımız yok demiştim size sadece hoşuna gitsin sadece beni arzulasın istiyorum Yorumla Asi3458 +1 yıl Bizimde yok arada bi Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sever 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Guzel canim 0 0 Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Tatlı 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Güzel zevkli 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güzelmiş 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gitmez mi 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Rahat durmaz 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gitmez mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Transparan bir şey giysen iyi olurdu bu sadece kısa
Göğüs kısmı dantel burada belli olmuyo
Fiyatı ne bunun
160 TL
Kaliteli bir
Yerden aldım bunu
www.hepsiburada.com/daria-siyah-transparan-ve-deri-kadin-fantezi-gecelik-pm-HBC0000130UYD
İşim tekstil ve ağırlıkla kadın ürünleri düşün istersen
Açılmadı
Bende hemen açılıyor maviyi tıkla
Daria Siyah Transparan ve Deri Kadın Fantezi Gecelik
Akasya duraandaki nuri babanın karısının giyeceği bir şeye benziyo dkdkdkd
Gitmezse zaten sen o çocuğu bırak valla bırak...:))
Vücudum hatlı bir de 😀
Oo daha ne sorun sevgilinde olur o zmn sen mükemmelsin bence
sirtini dön poponuda şeyine daya ohh sabahlar olmasin
Eski zaman şeyleri gibi bu ne böyle 😅
Önü dantelli aşkımmmm burdan belli olmuyo
Gayet güzel bence. Düşüncelisin
Bunu giyince olmayan hayat başlar
Koylu isi cokta şık degil
Köylü işi mi 😂😂😂 önü dantelli onun seks hayatımız yok jartiyer mü giyeyim kardeş 😂😂
Aman ne giyersen iste. Sonucta iki meme 😁😁😁
98 cm lik bir meme fkljlş
Oyle bir olcutmus varmis o ne yaa🤪🤪
E cup 😂😂😂
Iyi mi kotu bilmem de baya buyuk bisey heralde.. sarkksmistir
Sarksın ne olacak 😅😂
Haha benlik bisey yok guzelim. Zevkinize kalmis. Dik dolgun sevenler dernegindenim ben 😁😁
Benim hiç sıkıntım yok yavrum fıstık gibi kızı😂😂
Haha tama oylesindir. Ben cirkinsin dedigimi hatirlamiyorum.. kafam kadar memelerinin olmasi seni cikin yapmaz ki
Tamam napalım genetik :((( bende üzülüyorum ama dalga geçme :((
Bu arada boy kilo neydi senin sayin iddali bayan
55 kiloyum 1.63 boy
Takilmistim kirici olmak icin demedim. Sorry. Sen sevmiyomusun buyuk olmasini
Fizik olculerinde iyiymis aslinda.. ben cok kilolusun sandim
Kilolu değilim balık etliyim göğüslerim büyük işte genetik o da..
Baliketli hatun iyidir. Sende sek. sisin sordugunseyde bir harika durur sende. 🙃🙃 moralin duzel di mi simdi
Kötü
Neyi kötü
Ben sevmedim elbise yi
Gecelik bu
Hoşuma gitmedi daha güzel bir şey bulabilirsiniz
Babanne şeyi bu be neyini beğensin
Neresi babaanne be önü dantelli burada belli değil. Seks hayatımız yok diyoruz.
Siz kadinlar hep ayni😅
Nasıl?
Esimde☺️sex istefigi zaman bu tarz giyinir
Seks hayatımız yok demiştim size sadece hoşuna gitsin sadece beni arzulasın istiyorum
Bizimde yok arada bi
Sever
Guzel canim
Bunu giyersen olur
Tatlı
kesin gider
Güzel zevkli
Iy cok kotu
Neresi kötü canım
Senin fiziğine ölçülerine bağlı
güzelmiş
Gitmez mi