Cinsel Yaşam Penis kalınlığı ne kadar önemlidir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim yorumlar için acitip acitmayqcagini merak ediyordum acıtmaz demekki Penis kalınlığı ne kadar önemlidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. kürdan var onu sadece dişlerimizi temizleriz ki zararlı diş için ama odun çekiç sapı örneği 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu KS degismis önemli değil de ne kadardir diye sormustum) Yorumla çoktaumurumda +1 yıl :D :D Rakı bardağına sığmıyorsa iyidir Yorumla Soran +1 yıl Anladim😂😂 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl zekanıza hayran kaldım Yorumla Soran +1 yıl Aa burada hakaret mi görüyorum ben Yorumla çoktaumurumda +1 yıl tam aksine ben zeki kadın severim vurgulamak istediğim bu Yorumla Soran +1 yıl Hmmm tamam alinganlik var bende dikat dikat ❗️çok baskilamayin❗️😄😄 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl havalar zaten sıcak fazla baskı cilde zarar Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. parmaklarına göre 4 ünü bi araya getirebilirsen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim parmaklarım uzun) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tam güç kalktığı zaman 3 parmaktan çok azcık ince, 2,85 diyelim :D kalkmamış haldeyken 1,5-2 parmak arası... şu an senin için ölçtüm üşenmeden :D 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama kızları parmakları erkeklere oranla daha ince olacağı için 3,5 parmak kalınlığında düşün Yorumla Soran +1 yıl Ahahha teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim bileğim kadar abartmıyorum gören neden bu kadar kalın diyor 0 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2-3 parmak kadarcık mı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Penisi olanlar öyle cevaplamis Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne yapcan ona göremi bişey ayarlıcan 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaklaşık 3 parmağını birleştir 0 0 Yorumla
_Ergashev_ Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Unun gibi bişey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla _Ergashev_ +1 yıl Önemli değil Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. üç parmak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dur bakayım 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Enlemesine 3 parmak ama senin parmaklarından kalındır benim parmaklarım Yorumla Soran +1 yıl Benim parmaklarim uzun dolayısıyla biraz da buyuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dur parmağımıda ölçeyim Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok hdhdh aldım cevabimj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cetvel bulamadım şimdi banka kartı varya onu dik parmak arasına koyduğumda işaret parmağım ile aynı boyda orta parmak biraz daha uzn yarım cm kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne kadara dayanabilirsin sıkıntı o Yorumla
muhasebedahisi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl 3 parmak 0 2 Yorumla muhasebedahisi +1 yıl Parmak mi soktun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
kürdan var onu sadece dişlerimizi temizleriz ki zararlı diş için ama odun çekiç sapı örneği
Soruyu KS degismis önemli değil de ne kadardir diye sormustum)
:D :D Rakı bardağına sığmıyorsa iyidir
Anladim😂😂
zekanıza hayran kaldım
Aa burada hakaret mi görüyorum ben
tam aksine ben zeki kadın severim vurgulamak istediğim bu
Hmmm tamam alinganlik var bende dikat dikat ❗️çok baskilamayin❗️😄😄
havalar zaten sıcak fazla baskı cilde zarar
parmaklarına göre 4 ünü bi araya getirebilirsen
Benim parmaklarım uzun)
tam güç kalktığı zaman 3 parmaktan çok azcık ince, 2,85 diyelim :D kalkmamış haldeyken 1,5-2 parmak arası... şu an senin için ölçtüm üşenmeden :D
ama kızları parmakları erkeklere oranla daha ince olacağı için 3,5 parmak kalınlığında düşün
Ahahha teşekkür ederim
Benim bileğim kadar abartmıyorum gören neden bu kadar kalın diyor
2-3 parmak kadarcık mı
Penisi olanlar öyle cevaplamis
Ne yapcan ona göremi bişey ayarlıcan
Yaklaşık 3 parmağını birleştir
6cm kalınlığı var benimkinin şahsen
2-3 parmak arası olabilir
evet olabilir 3 parmak benim
Üç parmak kalındır, iki parmak ideal!
Bakirim sence yeterli olur mu benim ki
Unun gibi bişey
Teşekkür ederim
Önemli değil
eger bakireysen vok zor kanka
Tecrübe ettireyim
Pecete rulosu
Benim 3
Olur tabi benimki daha fazla
üç parmak
Dur bakayım
Enlemesine 3 parmak ama senin parmaklarından kalındır benim parmaklarım
Benim parmaklarim uzun dolayısıyla biraz da buyuk
Dur parmağımıda ölçeyim
Gerek yok hdhdh aldım cevabimj
Cetvel bulamadım şimdi banka kartı varya onu dik parmak arasına koyduğumda işaret parmağım ile aynı boyda orta parmak biraz daha uzn yarım cm kadar
Sen ne kadara dayanabilirsin sıkıntı o
Benimki üç parmak
Yetermi sana
3 parmak
Parmak mi soktun
Evet
19 yetmez mi
Benimki 3 parmak