Soruların coğu penislerin boyutunun yetrsiz olduğu boyutun performansda etkili olacağı gibi yanlış kanılarda olanlar. unutmayınkı cinsellikde doyum sevgiyle olan birşeydir. siz burda 19..20.22.25 cm gibi işkembeden atan ölçmeye diz kapağından başlayan aç elinde gezen abaza palavracılara bakmayın. bayan nikiyle gezip büyük severim diyen dönme top troo üyelerinde yorumlarına takılmayın derim.. en ideal boyut 15 cm ve dimdikkkkk duran penisdir. kısaca her büyük olan büyüz zevk haz vericek diye kuralda yokdur. sadece sölemek istedim
Bir organdan basediyoruz deilmi ;) Olaya şu pencereden bakalım ayağın daha büyük olduğunda daha iyimi yürür ya da koşarsın ya da kulağın daha büyük olduğunda daha iyimi görürsün göz mesela büyük olduğunda daha net ve uzağımı görürsün burdaki algı sadece ego kızlar bunu sorun yapmazken erkekler için gücün simgesi mi?
Yahu burası hala bıraktığım gibi devam ediyor. Defalarca söyledim boyu, laşınlığı vs önemli değil! As olan içerde ne kadar süre kaldığıdır. En derin vajina 8-10 cm iken neyin boyunu tartışıyoruz 8)
Eksikliğini duyanlar için önemli olabilir. Aslında hacim daha önemli. Yani erkeklerin yarısı ortalamadan uzun ama mesela 15 ve kalın olan 17 ve ince olandan daha tatmin edici bulunabiliyor
Fiziksel boyutuyla sorun cikarmayacak olculer dahilindeyse onemli degildir onemli olan o penisi kullanmayi bilmek ve partnerini doyuma ulastirabilmek seks sadece penis boyu ile yasanmiyor
Bu penis boyu sadece bakire olmayan daldan dala atlayıp vajinasını haşat eden kızlar için sıkıntı halbuki sadece bir partnerle takılsalar vajina ona alışkın oldugu ıcın penis 10 cm de olsa sıkıntı olmaz işte bu kadınlar da kafa yok kendileri cok şey istiyorlar hem daldan dala atlıcaklar hemde istedikleri gibi olacak öyle yağma yok ha sımdı dıceksın seninde penisin kücük hayır canım 18 cm uzunluk 5 cm kalınlıgında hayatta empaty kurmak lazım yoksa kaybedersin
Ya sence burdaki anket ne kadar gerçekci olabilir? Tr nin penis boyu ort. Zaten 13 cm. Bunu tartışmanın bir anlamı yok. Bu tür şeylere kasacağınıza giden ön sevişme nasıl yapılır falan onlara yoğunlaşın
Psikolojik olarak kızlara büyük penis heyecan veriyordur ve buda erkekler arasında küçüktü büyüktü korkusu sarıyor 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne grzkl insanlar varya biz kızların vajina derinliğini soralım ne kadar komik Bide penis boyu çıktı ne grzkl hemcinslerim varya penisim yok şu bilmem 20 cm vs )) grzkllar insanlar cokya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Boy pos önemli.. -21 cm tum islevsel 15-7 cm kalinlik 4,5 cm olmali
Bunu nesnel veriler söylüyor yoksa benim ilgim dışı beni ilgilendiren kızlar :) pek fark yok demedim aman aman bir fark yok dedim Türkiye ortalamasıda 14 cm zaten
Ülkelerin penis boy ortalamalarına bakmayan bir cahil için fazla bir şey anlatmaya gerek yok istersen araştır :) azıcık bilgi sahibi olursun Avrupa dediğin Kenya değil
En İyi Cevaplar