Ben ön sevişmeyi tercih ederdim tabi ki de.. çünkü ön sevişme olmadan yeterli zevk alınmaz. hatta ön sevişmeyi olabildiğince uzun tutardım sonra da giderek tempoyu arttırırdım.. bu şekilde partnerimle gerçekten tam zevk alabiliriz.. kademe kademe ilerlemek daha güzeldir..
Bir kere günlük hayatta kaliteli iletişim varsa ancak önsöz olur. Cinsellik bir bütündür, karşılıklı iletişim ve dolayısıyla önsözün baştacı edilmesi elbette, nett. Şunu da belirtmek isterim çoğu evlilikte direkt gelişme ve sonuç odaklı olunduğu için aldatma ve boşanma vakaları artıyor. En çok ihmal edilen önsöz ama en mühim olan aslında tam da önsöz.
Merhaba, Genel olarak baktığım zaman ön sevişme şart, en çok sevdiğim ön sevişme, saatlerce sevişebilirim ancak aşkım direkt istiyorsa patır kütür çatır çutur çat çat çat fışşşk, yapıştırırım! 😅
Bazen konuya direkt girmek ve o şehveti hissetmek daha çok zevk verebiliyor “ ama bazen” genelde giriş, gelişme ve sonuç her zaman daha iyi sonuçlar verebiliyor.
Filmin sadece fragmanını izlemeyi.. ya da heyecan dolu bir filmin yarısında kalkip gitmeyi hiç kimse istemez.. baştan sona hakkını vererek.. yaşayarak.. itinayla izlenecek
Ben kendi adıma konuşuyorum biraz öpüşup koklaşıp ilerletirken bir tur daaa ayaklarina atıyorum çöküp önün de dibin de saatlerce yalıyorum ayaklarını sonra diğer yerlere geçiyoruZ