Cinsel Yaşam Yükselmek mi, yükseltmek mi? bilmeeeeeem1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Güncellemeler+1 yıl Güncelll Yükselmek mi, yükseltmek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı. Bu iş tek taraflı keyif vermez. Yükseltirken yükselmek en güzelidir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. yükseltmek. 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yükseltmek bence eğer bunu başarırsan zaten yükselmek de mümkün olur önce karşındakini tatmin edmek için çaba sarfedicen ondan sonra karşındaki seni yüksektir 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben yükseltmeyi sseviyom karsimdakini onun o halini görünce kivranirken zaten bende yükseliyor onla offf 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Her ikisi çünkü iki tarafta mutlu olmalı. Ama ne zaman ne şekilde nasıl yükseldiğine bağlı değişir. 🧐🧐🧐 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yükseltince ben de yükseliyorum zaten. Karşımdakinin zevk aldığını görmek beni daha çok tahrik ediyor 0 0 Yorumla
serotonin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Daha çok bir kızın benden dolayı yükseldiğini bilmek çok zevk veriyor 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Azdırmak daha zevkli bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence yükseltmek daha iyi. 4 1 Yorumla zibidygonzales +1 yıl tamam hadi :D Yorumla
Düşseldokunuş Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Birinin yapınca diğeri peşinden geliyor 0 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Neden ikisi birden olmasın ki 😊 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ikiside olursa tadivdamaklarda kalir 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. yükseltip yükselmek :D 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yukseltmek tabi ki de... 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Azdırılmak daha güzel 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İşte bütün mesele bu 🤣 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. İkiside hoşuna gidiyor senin 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yükseltilmek 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. ayıp ayıp :)))) 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bilmem 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yükseltmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Bu iş tek taraflı keyif vermez. Yükseltirken yükselmek en güzelidir.
yükseltmek.
Yükseltmek bence eğer bunu başarırsan zaten yükselmek de mümkün olur önce karşındakini tatmin edmek için çaba sarfedicen ondan sonra karşındaki seni yüksektir
Tırmanmak
Ben yükseltmeyi sseviyom karsimdakini onun o halini görünce kivranirken zaten bende yükseliyor onla offf
Her ikisi çünkü iki tarafta mutlu olmalı. Ama ne zaman ne şekilde nasıl yükseldiğine bağlı değişir. 🧐🧐🧐
Yükseltince ben de yükseliyorum zaten. Karşımdakinin zevk aldığını görmek beni daha çok tahrik ediyor
Daha çok bir kızın benden dolayı yükseldiğini bilmek çok zevk veriyor
Azdırmak daha zevkli bence
Bence yükseltmek daha iyi.
tamam hadi :D
Birinin yapınca diğeri peşinden geliyor
Neden ikisi birden olmasın ki 😊
Ikiside olursa tadivdamaklarda kalir
yükseltip yükselmek :D
Yükseltirsem zaten yüksek sayılıyorum
Yukseltmek tabi ki de...
Azdırılmak daha güzel
İşte bütün mesele bu 🤣