şuursuz şekilde açlar kadınlara karşı , farklı ülkelere bakıyoruz böyle şeyler çok az , kadınlar bu kadar rahatsız edilmiyor ya da bir obje olarak görülmüyor , bence erkekler bilinçlendirilmeli bazı konularda siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇünkü cinselliğin yoksulluğunu çekiyorlar. Toplumsal bakış açısı nedeni ile pek çok genç duygu ve düşüncelerini bastırıyor. Mastürbasyon günah, hayat kadını günah, sevgili günah derken bırak seks yapmayı bir kızın elini tutmak bile hayal oluyor.
Dipnot olarak; sevgililer arasında el ele tutuşmak, sarılmak gibi durumlarda literatüre göre cinsellik sayılmaktadır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda eleştiri yapacak taraf erkeklerdir. Siz önce giydiklerinize bakın. Giydiğiniz çoğu şey seks mesajı veriyor. Eril bir hayvanın içgüdüsü bu kadar mesajı görmezden gelmesini bekleyen bir dişi canlıya ne anlatıyorum bende.
04 Yorumla- +1 yıl
Ben gayet güzel giyiniyorum , profilime bakıpda fiziğin çok güzel diyen erkek dolu mesaj kutum , profilimde bunu söyleyecek ne var yani açıklayın
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yaptım sizi örneklendirmedim sadece, sizler olarak bahsettiğim bayanlar. Yaşadığım şehirde eve gidene kadar tahrik edecek çok şey görüyorum. Erkek olmak çok zor.
- +1 yıl
Kadınlar örtünmeli dinimize göre , erkeğin tesettürü de gözleridir, bakmayın?
Cevap sahibi+1 yılKadınlar uzuvlarını örtünmeli. Başından tahrik olmuyoruz. Aslında eden var yalan yok. Geçen metroda kız sözde örtünmüş, giydiği neyse tişört ya da triko artık çekip göğüsünü belli etmeye çalışıyordu. Mesela mesaj meselesi. Kapalı dediğin bunu yapıyor.
İnternet denen şeyi icat etmişler ama insanlar yine cahil.
Belki de Türkiye'den daha azdır ama kadınları rahatsız edecek her olay yaşanıyor. Obje olarak da görülüyor, yolda laf atan da oluyor, her şey yaşanıyor.00 Yorumla
Bir meyveyi düşün muz çok tatlı bir meyvedir ama yemezsen onu özlersin dimi oda öyle bişey cinselliğe özlem var genelde bizde oluyor çünkü kadında olsa da bunu bastırabiliyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü yaşayamıyorlar ki kız eli bile tutmayan var daha. kızlar da aynı şekilde tek farkı kızlar bunu gizliyor ya da baskıdan dolayı söyleyemiyor. ama bu bir insana karaktersiz olma sapık olma hakkını vermez kesinlikle.. yani bir insanın cinsel açıdan istekli olması aç olması doğaldır. vücut hormonları yüzünden. ama gidip de karşı cinsi rahatsız ediyor ya da sapıklık yapıyorsa da her türlü en ağır cezayı alması gerekir.. bir insan zaten kendi karakterini belirler davranışları ile.. maalesef ki ülkemizde insanlar cahil olduğu için her türlü iğrençliği ya da sapkınlığı yapabiliyorlar..
Zaten ülkede adalet yok neredeyse her konuda gerideyiz. eğitim yok çünkü ya da bilinçsiz insan çok.
16 Yorumla- +1 yıl
Kız elini tutamadığı için insanlara sapıklık hakkımı doğuyor? Barış yapma beğğğ sen mantıklı birisin üzüldüm bu yorumuna
- +1 yıl
Yorumumun hepsini okudun mu?
- +1 yıl
''ama bu bir insana karaktersiz olma sapık olma hakkını vermez kesinlikle..''
- +1 yıl
Pardon yanlış anladım , o benzetmeyi yapmam hoşuma gitmedi diye anladım özür dilerim..
- +1 yıl
Sorun değil ben özür dilerim..
- +1 yıl
🤦♀️🤦♀️
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence kadınlarda erkeklerde birbirini tanımıyor o yüzden iki tarafta cinsel açıdan yoksun. Erkekler bunu açıkça gösterdiği için göze batıyorlar sürekli.
Toplumda seks zaten bir tabu. Kadınlar üzerinde toplumun baskısı olunca seksten ve erkeklerden uzaklaşıyorlar. Erkekler de kadınların bu baskısını fark etmedikleri için kadınları suçluyorlar. Bazı erkekler aşırı abartıp kadınları iyice korkutuyorlar. Kadınlar yıllarca sevgili olduğu erkeğe bile güvenmiyor ve evlenince yapıcaz diyip kandırıyor erkekleri. Kandırıldığını anlayan erkeklerde nefret etmeye başlıyor kadınlardan vs..
Böyle böyle içimize kapanıyoruz. Sonuç ortada20 Yorumla
+1 yılAç değiliz olması gerektiği şekilde istiyoruz ona bakarsanız kadınların da var ama belli etmezler, yani evlilik azaldı kadınların ekonomik beklentileri geçim sıkıntısı saçma sapan gelenekler hayat pahalılık durumu evlilik olmayınca ve insanlar Allah rızası için değil çıkar evliliği yaptığı için evlilik kalmayınca erkeklerde cinselliğe aç kaldı.
Üstelik cinsellik yemek içmek uyumak gibi ihtiyaç artık erkekleri abaza görmek yerine neden herşeyde kadın bedeni kullanılıyor bunu sorun, reklamlarda dizilerde haberlerde hep kadın araba galerisinde reklam yapan kadın hep cinsellik odaklı her şey durum böyle olunca suç erkeklerin değil sizi cinsel obje yapan sistemin,12 Yorumla- +1 yıl
Ooo çok güzel yorum 👍🏻
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılbu genellemeler herkes için geçerli değil ve bireysel farklılıklar vardır illaki, burada Bi kıza selam versen sapık gözüyle bakar doğru düzgün iletişim kuramazsın ama yabancı ülkelerde böyle değil, hatta onlar bile teklif edebilr yani o yüzden yabancılar cinsel açlığını böyle giderebiliyor türkiyede böyle bir şey yok bir kızla konuşmak için ya ultra yakışıklı olman lazım ya da çok sıcak kanlı biri olman lazım yabancı ülkelerde boyle değil
17 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin çoğu Abaza olursa akılları bacak arasında olunca merhaba diyen bir erkeği yanlış anlamak gayet doğal
- +1 yıl
İşte diyorum ki buradaki kadınlar çok gururlu yabancılara karşı güyya sorun o ben kızlığımı bozamam yok onu yapamam evlendiğimde bunu kocama nasıl söylerim yok günah şöyle böyle bunların sebebi ise büyütülmesebepleri yani sıkıntı geri kafalı ebeveynlerde yüzeysel düşünmeyen modern bir görüşü olan aile çocukları böyle düşünmez
- +1 yıl
Yazdıkların tamamen saçmalık istersen oku tekrar
- +1 yıl
Bilmiyorum benim düşüncem böyle
- +1 yıl
Yorumlarda mesela şimdi okudum idam demişsin ama idam falan gelsede bu suç oranları veya taciz olayları azalmaz çünkü bir insan suç işlerken hapise gireceğini göz önüne alarak o suçu işlemez zaten bu ayrı bir konu bence ceza olarak her şey verilebilirde idam cezası hiç etik bir ceza değil çünkü böyle olursa ileride iftiradan sırf idam edilen gereksiz yere öldürülen insan görürsün haberlerde en iyisi rehabilite
- +1 yıl
Rehabilite mi , sen böyle insanların başvuracağını falan zannediyorsun sanırım. Çok iyi niyetlisin
- +1 yıl
Ceza olarak bahsediyorum ben hapis cezalarının ve hapishanelerin rehabilitasyon merkezine çevrilmesinden, sorunları kaba kuvvet veya şiddetle çözmek geride kaldı bu tarz uygulamaları gelişmemiş orta doğu ülkeleri yapıyor böyle insanları rehabilite edip 1 tanesini bile topluma kazandırmayı başarsan bile direk hepsini idam etmekten iyidir genel olarak düşünürsen mantıklı olan bu duygularınız bastırılmış olduğu ve belkide bu olaylar hakkında birşeyler yaşadığınız bir konu olduğu için böyle düşünüyor olabilirsiniz ama rehabilitasyon uzun süreli daha etkili bir çözümdür
+1 yılbaşka ülkelerdeki kadınlar erkekleri bukadar aç bırakmıyor çünkü daha kolay ve hızli veriyor o başka ülkelerin kadınları sayesinde oluyor o işler eşimi bile ikna etmek için ugrasiyorum bakirelergibi naz yapiyor ne beklersin bu ulkenin erkeklerinden tabiki aç kalcaklar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekler değil kadınlarda bilgilendirilmeli. Çünkü bu açlığın nedeni aile ve toplumsal baskı. Bu baskıyı kirarsak eğer duzelebilir. Çünkü kadınlarda evleniyo mesela hicbirsey bilmeden erkekte aynı şekilde sonra farklı farklı şeyler yaşayınca aldatmalar şunlar bunlar oluyor. Baskı tamamen baskı açlığın nedeni.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılValla bilmiyorum ama ne zaman bir erkek ile konuşsam cinsellik. Bence de açlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir gün hepsini ifşa edip gidicem bu siteden
- 10 Yorumla
çok rahatsızım benim de psikolojimi bozuyor öyle görülmek
kadınlardan uzak durmayı tercih ediyorum
10 Yorumla
+1 yılEgitimsel olarak zayıflık öz givensizlik parasızlık kendini geliştiremem baskı içinde kalma cinsellikten uzak kalma nirmalleşememe cinselliği ileri düzey nimetten sayma
00 Yorumla
+1 yılBaska ulkedeki kadinlar veya erkekler toplum olarak baski altinda degil bence... birde kadini elde etmek cok yuksek basari gibi algi yaratiliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar ilişkiye girmeyi tercih etmedkleri, aile baskısıyla yetiştikleri için erkeklerde cinsel açlık var
10 Yorumla Erkekler değil kadınlar da aç. Dünyanın her tarafında bu böyle. Bugün Fransa'ya git dersin ki Türkiye'ye kurban olurum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Cidden haklısın görüyorsunuz bu da kanıtı
13 Yorumla- +1 yıl
İdam getirilse keşke bıktık artık
- +1 yıl
Bunların çoğu 50 60 yaşında bakmayın çok ciddiye almayın
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın cinselliği özgür olmadığı için, bunun nedeni de yine, evleneceği kadının bakire olmasını isteyen erkekler.
00 Yorumla
+1 yıl15-17 yaşında seks hayatları başlıyor 20-25 gibi kadına doyuyor yurt dışında. Nedeni tamamen bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAç felan degil hermişlette aynı ama onlarda normal bizde ayıp günah aaaa diye karşılandıgı için öne çıkıyo yoksa onlarda aynı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYabancı ülkede bulundun mu tecavüz bizden fazla taciz bizden fazla şiddet bizden fazla
02 Yorumla- +1 yıl
Güldürme beni illa kendinizi haklı çıkaracaksınız
- +1 yıl
Araştırabilirsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBizim kadinlarimiz da diger kadinlardan cok daha abaza. Ama kendilerinj bi ödûl olarak kullanmayı ögenmisler kültürel olarak. İstediklerini elde etmek icin kullaniyorlar
00 Yorumla
+1 yılkızlar doyurmadığı için😊 ama artık kadınları daha çok aç😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Bunu sadece erkeklere yıkma örf adet ve kültürel sebepler etkisi ile kadınlardan kaynaklı aslında sorun
00 Yorumla
+1 yılkadınların modern ilişki yaşamaya çalışıp geleneksel evlilik takıntıları yüzünden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkemizde neden kızlar cinselliğe aç bence kızlar bilinçlendirilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörende ülkedeki bütün kadınları bakire zanneder
00 Yorumlaİyi yetistirilemedikleri icin.
10 YorumlaDoyasıya cinselligi yasayamadigimiz için..
10 YorumlaSıcak iklim erkekleri böyle olur.
00 Yorumla
+1 yılYurtdışında ne kadar yaşadınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki siz cok toksunuz aksine siz daha cok acsiniz fakat belli etmiyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yapacak birini bulamiyor
00 YorumlaYasak olduğu için galiba
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermiyorsunuz, çok uğraştırıyorsunuz : /
010 Yorumla- +1 yıl
Annen veriyo mu
Cevap sahibi+1 yılAnnenle meslektaş değiller vermiyor
Verdiğim cevabı şahsi olarak algılayıp küfredecek kadar komplekslisin- +1 yıl
Ee annen kadın değil mi? Bende kadınım onada aynı soruyu iletiyor musun ya da kız kardeşine vermiyorsun diyebiliyor musun? Yoksa annen erkek mi gay çocuğu falansın anladım
Cevap sahibi+1 yıldüşük zeka seviyesi bas bas ben buradayım diyor : (
- +1 yıl
Sen önce aklını uçkurundan çıkar öyle muhattap ol insanlarla , beyni s.. kinde olan insanlar yazdıklarımı anlamamazlıktan geliyor işlerine gelmiyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım demedim ki, anlamayan sensin, çok saldırgansın bu da düşük zekanın göstergesi :)
Ayrıca kompleksin var anladığım kadarıyla, birilerinden kazık yemişsin, yazdığım genel bir yoruma bu kadar havlaman ondan.- +1 yıl
Bence annen kazık yemiş , gizli üye olarak yorum yapıyorsun. Erkek ol biraz
Cevap sahibi+1 yılDoğru tespit hahahaha
Annen, annen deyip durmandan annenin ne kadar değersiz olduğu anlaşılıyor...- +1 yıl
Doğru tespit tabi annen kazığın iyisini yemiş
Cevap sahibi+1 yılKazık uzmanı işte ahahaha
Afiyet olsun yediklerin, annesi değersiz
+1 yılmaalesef
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların tabuları genelde
00 Yorumla Kadınlar çok çirkin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenemedikleri için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece erkekler mi 😂
00 Yorumla
+1 yılkadınlarda aç bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı