Cinsel Yaşam Cinsellik olmadan ilişki yürür mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Şart mı? Artık herkes yapıyor Cinsellik olmadan ilişki yürür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kadın ve erkeği bir araya getiren, aradı özel bağın adı nedir sence? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedir Yorumla Karga1993 +1 yıl Bunu sen düşün. Buna sen karar ver ve ona göre hayatına birisini al Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evlenmeden önce olmaması gereken evlinince olan bişey bence 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evlilik sonrası zor öncesi zaten yapılmamalı pişman olan çok oluyor 0 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ya fark yaratanlardan olursun ya da fark yaratamayan odunlardan & Cevat akarsu Kurtlar Vadisinden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim ben şahsen ama olursa da sadece yüzeysel ve oral yaşamak isterim siz yapıyor musunuz peki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne yaparsaniz yapin mk sadece bakireyim demeyin ona buna verip insanlari kandirmayin yeter 0 0 Yorumla
Saçmalardanseçmeler5 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl 18 sen yürür 28 sen yürümez 0 0 Yorumla
Kate_naHava-giri Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bende sevgili yaomama gerek o zaman 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Yürümez dostum, cinsel hayat önemli. 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsellik olmadan ilişki yürür ama renksiz olur.. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsellik olsada yurümuyor 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Şartoğlu şart. 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yürümez 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yürümez 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yürümez ☺️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Kadın ve erkeği bir araya getiren, aradı özel bağın adı nedir sence?
Nedir
Bunu sen düşün. Buna sen karar ver ve ona göre hayatına birisini al
Evlenmeden önce olmaması gereken evlinince olan bişey bence
Evlilik sonrası zor öncesi zaten yapılmamalı pişman olan çok oluyor
Ya fark yaratanlardan olursun ya da fark yaratamayan odunlardan & Cevat akarsu Kurtlar Vadisinden
Evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim ben şahsen ama olursa da sadece yüzeysel ve oral yaşamak isterim siz yapıyor musunuz peki
Ne yaparsaniz yapin mk sadece bakireyim demeyin ona buna verip insanlari kandirmayin yeter
18 sen yürür 28 sen yürümez
Bende sevgili yaomama gerek o zaman
Şart , olmazsa yürümez bence
neden yürümesin evlilik mi bu
Yürümez dostum, cinsel hayat önemli.
Cinsellik olmadan ilişki yürür ama renksiz olur..
Sende yap gorucu usulu evlendiginde
Cinsellik olsada yurümuyor
Yürür evet
Yürümez bana göre
Sende yapıyor musun
Yürür ama sen bakire misin
Nope
Şartoğlu şart.
Yürümez
Yürümez
Yürür
Artık şart