Sevısırken bazen dıyor sahılde sevıselım tanga giy ıkımız olalım sadce falan yok işte bugun gıydıgın pantol cok seksıydı falan gıbı cumleler kuruyor sonra da dıyor sadce o an zevke gelmek ıcın dedım. Bjrde surekli cok kısa mini etek gıymemı ıstıyor evde kendısıne ozel. Sizce bu adam sapık mı ya bunlarda bısey var mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bişey dicem şeylerini görmeden adam nasıl azıcak kanka hani mini etek istemesi gayet doğal ve normal bişi anlaşılan sen erkeğin tatmin olsun gözüyle giriyorsun sevişmeye, zevk almak için değil
Bunun neresi sapiklik ya adam ne guzel seni istedigini senle nasil olmak istedigini begendigini soyluyo belli ediyo hosuna gidecegine sapik diyosun
Tamam ama sevısırken sahılde tanga gıy sevıselım demesı sacma dıılmı sonrada dıyor o an zevk ıcın dedım
Bence sacma degil gayet guzel bisey bu iliskiyi monotonlaştirmaz ama sadece lafta kaliyosa bosuna söyluyo :))
Evde istiyor mk mali varipta sana sokakta mi guy diyor sonra kocam aldatti diye zirliyosunuz
Sevısırken sacma konusuyor ama sahıldede sevıselım tanga gıy vs dıyor sonrra o an zevk ıcın dedım dıyor
Nesi sapıklık anlamadım... Hayal kurmuş işte..
Tamam ama sevısırken sahılde tanga gıy sevıselım demesı sacma dıılmı sonrada dıyor o an zevk ıcın dedım
Saçma değil. Açıklamış sana işte.
Peki mını etek gıymemı ıstemesı?
Gayet normal. Başka kadından istemesi mi normal olurdu? Sen ciddi mi soruyorsun bunları? Ne kadar saçma geldi bana bu tavrın, anlatamam... Eşler arasında cinsellik olur, nazlar cilveler böyle fanteziler olur yani..
Sevısırken beni sahılde hayal etmesı sacma gelmıstı en cok
Hayal bunlar yahu.. Yükselmek için kurmuş işte... Böyle sapık filan diye etiketlere kendinden soğutursun söyleyeyim..
burada bi kac kısı sapıksal dusunceler demıs ama :(
Kişi kendinden bilir işi... Onların öyle sapık düşünceleri vardır. Gerçekten yapıyorlardır mesela açık havada, başkalarının göreceği şekilde ya da uç sapkın eylemleri gerçekleştiriyorlardır. O nedenle öyle demişlerdir.
Esımın daha once arama gecmısınde p*rno ızledıgınıde gormustum ondan en cokta sapıkmı dıye dusundum :(
Sen sapık olduğunu düşünüyorsan öyledir o halde. Ben tanımıyorum eşini. Sen daha iyi bilirsin. Bence bu düşüncede isen bir dakika durma yanında derhal ayrıl.
Guven yok daha once bu tarz seylerini gordugum için
Güvenmediğin adamla ömrünü harcama.
hohohoho kocanın uçuçk fantezileri var. eminimi cuckold fantezide vardır :D
Yani sapık mıdır
olma ihtimali yüksek başka kadınlardaki fantezilerini senin üstünde deniyor. mini etek istemeside az yatakta ka. şar. ıırs. pı gibi olmanı istemenden dolayı. fantezi bu değil bu başka.
seni başak erkekle paylaşmayı ya da bir erkek daha istermisin gibi konulara giriyor mu?
Seni cinsel manada kullanıyor onunla 1 ay ilişkiye girme seni bak nasıl gönderir evden
Fantezi kuruyor bence sana değişk geliyor olabilir tabi normal sana ters olabilie var böyle insanlar
Fetiş bunlar normal şeyler başka şeyler söylese o zaman kaçacak yer arardın bunlar normal şeyler kocan değil mi seksi oluver değişik renkli iç çamaşırları al koca karı donu mu giyiyorsun yoksa sen
Öyle arzuluyor seni giyiver ne olmuş sanki ölmezsin jartiyerli bile giymen lazım hırmızı siyah beyaz sen p*rno izlemedin mi hiç hayatında
Sen bunu milletin sapık demesi için sormuşsun, değil diyene hayır öyle dedirtmeye çalışıyorsun!
ya cok po. rno izliyor ya da gordugu kadinlarla ilgili fqntazisi var sana uyarliyor
Yani sapıkmıdır
yani bakiyomus etrafa seni de pek kendi halinle begenmeyip gordugu kadinlara benzetiyor. kac yillik evlisin yasi kac.. dusunceleri sapiksal
Cahille sohbeti kesmeseseydim cevap verirdim de sana laf anlatılmaz
Ne alaka
eşinide sapık gözüyle görende ne bileyim robot gibi yapsın o zaman adam bisey demeden
Bana dıyor o sn hayal kuruyorum sadce sanırım daha iyi zevke gelmek ıcın yanı bunda sıkıntı yok dımı
bilmem git ona sor eşini tanımıyormusun sıkıntı yok dimi diyorsun bize burada
Adam ne dese altında bi şey arayacaksın gibi giy dediği şeyler nası şeyler
Ne sapığı? Eline karşı bunları düşünmesi nasıl sapıklık oluyor?
Bacım adam sapık değil sadece libidosu yüksek.
Ya o an fantezi kurmuş sadece. Reele döndürmeni istemiyor hayal kurmuş adam
Bunda bısı yokmu yanı sence
Sorsana ciddimisin, yapalım mı diye bir bak bakalım.
Peki mini etek gıymemı ıstemesı evde ona ozel sapıklıkmı
Tabiki değil. Adam karısından helal yol ile istiyor ne var bunda ayy amma tutucusun ya böyle yapma gözü dışarıda kalır bak
Sevıstıkten sonra dıyor o an hayal kuruyorum sadce ondan oyle soyluyorum
Fantezi iyidir istekli erkekte ama öyle kadın yok işte
bazıları değişik oluyor
Bence sen aptl bi kadınsın. Sizin gibiler olmamalı
fantezi seviyor seninki
Yok sende abarttın kendince fantezi kuruyor işte
Sana karşı yapıyor ne sapıklığı millet bir değişik
Fantezi hep fantezi
muhafazakar mısın
Sapık ayril
Normal aw