birliktelik esnasında ne hissediyorsun? yani kadın hislerini biliyorum ama erkekleri merak ediyorum
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılzevk hissi bir yana psikolojik olarak da çok iyi gelen bir yanı var, o his çok iyi geliyor yani bir kıza kadına sahip olma hissi terapi gibi çok iyi gelen bir his, duygusu çok güzel, özellikle sevdiğin kız ile yapıyorsan o an kızı öperek okşayarak onun tüm kıyafetlerini çıkartıp yatağa uzatıyorsun kıza o an bir süre seyrediyorsun kıza tamamen kıyafetsiz ve senin olmaya hazırım diyen bakışlarını görmek çok mutlu eden bir duygu... sevişmeden sonra benim en çok hoşuma giden an kızı tamamen altıma aldığım anki duygu, o an saç baş darmadağınık kız altımda yatıyor bacaklarını açıyorum içine yavaş yavaş girmenin yavaş yavaş kendini kıza bastırmanın hissi hazzı muhteşem, o an yüzüne bakıyorsun kızın ve onun yüzündeki ifadeyi seyretmek ve aııııııhh diye inleyişini dinlemek psikolojik olarak terapi gibi çok iyi gelen bir duygu... vajina hissi sımmsıcaklığı ve aşırı dar oluşu, penisin zorlanarak kayıp girmesinin hissi, o an kızın kendini sıkıp kastıkça penisi sımmsıkı sıkıştırması ve yakıcı sıcaklığını hissetmek muhteşem duygular.. kız kendini kastıkça penisi sımsıkı sıkıştırması da penise çok tatlı bir zevk hissi veriyor, çok hoşuma gider o histe, kızın kendini sıkıp kasması.. vajina içinin ıslak ve vıcık vıcık oluşu da çok hoş hissettiriyor girerken, ıslaklık yumuşaklık hissi veriyor ve çok tatlı bir his o... ruh hali olarak bir kadına sahip olmanın hazzı keyfi, onun altımda inleyip kıvranmalarını seyretmenin hazzı bambaşka bir keyif veriyor, ben özellikle penisi içine tamamen kökleyip kendimi tamamen bastırarak bir süre hareket ettirmeden içinde bekletmeyi çok severim, vajina en dibinin yakıcı sıcaklığını peniste hissetmenin hissi muhteşem oluyor, içinden hiiç çıkartasım gelmez, içinde bekletirken de öper okşarım kızın her yanını göğüslerini özellikle sürekli avucumda okşarım ve bir elimle de kızın klitorisini mutlaka okşarım.. o an kızın zevkten kıvranmalarını seyretmek mayışık mayışık inleyişlerini dinlemek çok çok hoşuma gider, bir de ayrıca penisi içine tamemen kökleyip bekletince bir süre sonra vajina en dibinde hafiften bir vakum etkisi hissediyorum ve adeta penisin başını emiyor gibi oluyor o hisle ve dehşet tatlı bir zevk hissi veriyor penise, içinden hiç çıkartasım gelmez o yüzden terapi gibi çok iyi gelir bana ve beni asıl tatmin eden bu duygular oluyor, yoksa bu duygular hisler olmasa 5 dakka git gel yapıp boşalıp bırakırsın tatmin olamazsın sadece boşalırsın ve 5-10 saniye boşalırken ki zevki hissedersin ve hemen biter.. ama benim için öyle olmuyor, hissettiğim haz zevk öyle 10 saniyede geçip bitmiyor... sarılıp kenetlenmenin onun vücudunun sımmsıcaklığını hissetmenin de apayrı bir hazzı var hissettiğim...
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
13
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kutuptasın soğuktan donuyosun bi ışık felan parlıyo içeri bi gidiyosun sıcacık. sonra sıcak çikolata felan içiyosun.. öyle :)
00 Yorumla
+1 yılTamamlanmışlık. Gerçekten yaşadığını hissetmek. Erkek hissetmek
00 Yorumla
+1 yılBakirim hiç yapmadım onun için bir şey diyemeyeceğim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSıcacık bi kayganlığon içinde gelip gitmek. Çıldırtıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldünya duruyor ve hazdan başım dönüyor sanki. Ya sen?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHissettiklerinin daha fazlasi ,:))
00 Yorumla
+1 yılsıcaklık zevk ve kayganlik
00 Yorumla
+1 yılAnlatılmaz yaşanır tatlım... hiç yapmadinmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. kadın hislerini nerden biliyorsun
00 Yorumla
+1 yılHaz tutku ateş zevk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzun uzun anlatmak lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılzevk
00 Yorumla Yazar mısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası