Kadınınız altınızda zevkten kıvranırken ve sesler çıkarırken ne hissediyorsunuz? Ben kendimi erkek yerine koyup düşünüyorum bazen. Penisimden aldığım zevkin çok daha fazlasını verirdi bana bu :) Kadınımın benden bu kadar çok zevk aldığını, onu tatmin edebildiğimi görmek... Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılAltımdaki kadının zevkten coşması,zevk çığlıkları atması benim performansımın katlanması demektir.Altımda kütük gibi yatan bir kadınla 1 kere yapar çeker giderim.Ama zevk alan,aldığı zevki hissetiren,coşan bir kadın beni de doyumsuz yapar ve içinden hiç çıkmak istemem
51 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru +1
En İyi Cevaplar
erkeginin üstünde senden zevk aldigini gördügün zaman ne his ediyorsan onu his ediyoruz. ne eksik ne fazla.
46 Yorumla- +1 yıl
>:( Hayır erkeğin bunu görmesi daha çok zevk verir erkeğe :(
- +1 yıl
Ama erkek o kadar kudurmuyor işte :) Boşalacağı zaman çok belli oluyor ama kadın seksin başlangıcından bitişine kadar ooooooo :) Bu yüzden erkek daha fazla alır diyorum :)
- +1 yıl
Hö? Ben farklı bir şey mi söyledim bilader hakarete ne gerek var
+1 yılBen ilişki sırasında çok ıslanıyorum, bazen bu durumdan ilk zamanlarda utanıyordum. Ama sevgilim bu durumumdan kendisinin çok memnun olduğunu söyledi. İlişki esnasında da inlerim, aldığım zevk arttıkça inilemelerim de uzar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyle olmali zaten ve erkegin bunu gorup dahada zevke gelmesi bizi dahada beter eder bence :D
21 Yorumla- +1 yıl
Oof of hem de nasıl :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
39Cevap
+1 yılbirde sey var ki oy diyorum asıl zevk orda iste kadınını elinle fıskıye gibi bosaltırken o kendinden gecisi o elleriyle saclarını yolması yatagı yumruklamasıı heryerin sırıklıksam onun sıvısı sana binlerce tesekkur opucuk erkegim demeler o an hakkaten lan ben neymisim be diosun yani..haklısın
120 Yorumla- +1 yıl
ahahaha etrafı batırdın sanırım yazarken :D:D:D
- +1 yıl
hayır ben değilll kadınım yani o sanslı bayan kimse artık hayatımda o batırıyor etrafıı..ben temiz calısırım ole batırmam ortalıgı ya
- +1 yıl
''erkeğim'' ''kadınım'' bu iki kelime bitiriyor beni. +1
- +1 yıl
beni de kadınım erkegim laflarına biten kadınlar bitiriyorr.. Bitik bi halimiz var sayın sorucu gizli gizemli insan
- +1 yıl
ahahaha :D soran da ayrı bi varlık anlayamadım tam :D
- +1 yıl
cok garip seyler oluyor yahu hahaha sabah oldu be fiskiye miskiye baslarım uyuyom ben
- +1 yıl
sabahın sekizinde muhabbete bak yahaha..simdi olsaydi da fena olmazdi hani uyumadan once neyse be öf
- +1 yıl
Hö? ipek ne diyon ben de anlayamadım seni :((
- +1 yıl
Gerek yok beybim **kunu çıkarmayalım :D
- +1 yıl
hayatın .ku cıkmıs zaten yaaaa bosver al vitesi bosa raadolcan relaxolcan haha kendimden tiskindim be..atma pm filan cok kızarım
- +1 yıl
Ama atmak zorundayım :( Gitmene izin veremem :'(
- +1 yıl
Atsanda durmam bir dakka daha burda beybiiiiiiiimmmm..kuzuuuu
- +1 yıl
:(
- +1 yıl
tamam tamam at hadi kıyamam :D
- +1 yıl
De get kafa buluyoruz burda. Zulam bitti
- +1 yıl
ya bende atcan bi mesaj diye mal gibi bekliyorum desene burda offf :( intiyarın esigindeyim sandalyeden assagı atıcam kendimi
- +1 yıl
At beybim.
- 8 ay
adam yazarken yaşadı sanki
kadınım altımta zevkten inlerken hadi koçum hadi aslanım diye sayıklaması başını arkaya doğru atım dudaklarını ısırması ve inlemelerini etraftan duymaları korkusu bene zevkten çıldırtıyor daha sert gidip gelmeye başlıyorum ve onu daha zevklendirmek için kendimde hırs yapıyorum işte o an benim bittiğim an
10 Yorumla
+1 yıltatmin olduğunu zevk aldığını görmek bir nebzede bazı artık böyle çığlık falan atan tipler oluyor onlarınkini abartı olarak düşünüyorum yada yeter bıkmadınmı artık tripleri yalan dolan olarak düşünüyorum kadından kadına değişir derim.
42 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çığlık attıran erkekler de var ehehehehheh
- +1 yıl
sorduğun zaman gerçekten desede kolay kolay inanmam tamam sırtımız tırnak icinde kalıyor o çığlık esnasında ama birşey eksik gibi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerimle ön sevişme ile malum bölgenin ıslanmasından sonra yavaş yavaş içeri girerken ilk heyecan yaşanır kalp ritimleri hızlanır sonra inceden hızlanmaya başlanılır iyice kayganlaşır kaygan olması rahat bi ilişki olacağının habercisidir içerdeyken gidip gelirken o kayganlığı ıslaklığı hissettikten sonra tatmin olmaya başlanır karşındaki partnerimin yüzünü mimiklerini gözlerini iyi takip ederim şehvetli nefes sesleri kadınımın inleme sesleri bi aradaysa bu işin düzgün gittiğine emin olurum ve tarifi yapılamayacak bi haz yaşarım çok mutlu olurum kesinlikle iki taraf içinde mutlu sonla biter ve ilişki sonunda kenetlenerek uyulur...Ancak karşındaki partner odunsa çekinerek yaşıyosa ilişkiyi hiç bi zevk almazsın yaparsın ama poşete sokmuşsun gibi gelir mutsuz olursun. Herşey uyumlu olduğu zaman inanın karşı cinsle dünyada yapacağınız sizi en mutlu edecek tarifi olmayan şeydir.
11 Yorumla- +1 yıl
Çoğ uzun la.
Kadın erkekten daha fazla zevk alır. O an yüz ifadesini seyretmek titremesini hissetmek sanırım sex in en zevkli anı bu :D
310 Yorumla- +1 yıl
Evet beybim benim de söylediğim bu :D +1
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Biliyorum beybim aldım istediğim cevapları da :)
- +1 yıl
Hahhahahahaha. Bunun cevabını google bile veremez. :)) Tahmin etmeye çalışıyorum ben de naçizane, n'payım :)
- +1 yıl
Öhöm... O zaman :)
Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Güzel bir soru.. Ben geçen gün seviştiğim kadına şöyle dedim: İnan senin boşalmana bakarak ben boşalabilirim girmeme gerek bile yok.. yok böyle bir haz alma.. inleme bağırma bi yana kendini kaybediyor ve çırpınırken zor kontrol ediyorum..
13 Yorumla- +1 yıl
:)))) Fazla detaya da giremedim silindi 2-3 sorum bu yüzden :)
- +1 yıl
Yani tutmuyor kendini? Zevkle sevişiyor? Zevkle sevişmeyen kendini tutan zaten zevk almaz, almayaınca göstereceği zevk olmaz peeh çok uzattım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte o zaman gözümü kapatıp onun o sıcak nefesinin yüzüme çarpışı ve o iç gıcıklayan sesini tüm hücrelerimde hissdiyorum ve var gücümle giriyorum sonra ise pommm büyük patlama sonra 100 metre koşmuş gibi nefes nefese kalıp dudaklarına bi buse kondurmak hayatımın vaz geçilmezi...
30 Yorumla
+1 yılDahada tahrik ediyo daha hızlı daha sert oluyorum. oluyorum ki daha çok zevk alsın daha çok inlesin beni daha çok istesin diye.Belki bu dahalar olmuyo ama bende o sesleri duydukca daha cok zevkj vermeliyim düşüncdesi oluşuyo
42 Yorumla- +1 yıl
''Daha çok zevk vermeliyim'' İşte bu. Süpersin (:
- +1 yıl
daha cok zevk verelim ya heycandan yanlıs yazmısım o anlar geldide aklıma ondan yanı yoksa dogrusu daha cok zevk vereyim diye düsünürüm :D
ses çok önemli tabiiki acaip tahrik eder ve partnerini doyuran erkek olsun bayan olsun daha fazla zevk alır bu bir gerçek.
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler yorumun için :)) +1
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle çok güzel "Kadınımın benden bu kadar çok zevk aldığını, onu tatmin edebildiğimi görmek... " bu cümleye katılıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Artı bir bebeğim
+1 yılkesinlikle,zevk vermek,kadını zevkten çıldırırken görmek daha zevkli
11 Yorumla- +1 yıl
Kessinlikle :)
erkek olmanın en güzel anıdır belki bu... düşün hatunum şeyimle beraber olmaktan çok memnun varmı ötesi
22 Yorumla- +1 yıl
Yok ötesi :)) +1
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefes alışverişlerinin düzensizleşmesi ve gözlerinin kayması daha çok tahrik ediyor beni. Orgazm esnasında sıkıca sarılması, tırmalaması falan da çok hoş.
Kısacası seks güzel şey be... :)12 Yorumla- +1 yıl
Bebeğim o kadarını yazamıyorum. Kaldırılıyor soru :) Çok haklısın canım +1
Cevap sahibi+1 yılniye kaldırılsın ki aaa :)
+1 yılAynen öyle.Onu benim deli ettiğimi bilmek yaşadığım heyecanı ve zevki ikiye katliyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Aynenn işte buunu söylüyorum muck +1
- +1 yıl
muck derken :)
- +1 yıl
abaza kız modeli yani :)
- +1 yıl
ipek derdin ne yavrum?
- +1 yıl
yok ya ne abazalığı, ne alaka.Teşekkür ederim.Benden de sana muck :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende cok bagiriyorum ve doggydeysek falan ayaklarim tutmuyo duramiyorum misyonere gecip bitiriyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
+1 Çok iyi yapıyorsun canım :) Aldığın zevki göster hep erkeğine :)
Karşılıklı zevk alındığını bilmek güzel bi durum...
20 Yorumla
8 aybazen şey düşünüyorum insanların hayal dünyalarına fazla dalmamak lazım yoksa hemen aşağıda gibi sonuçlarla karlışalabiliyoruz (evet 1 yıl sonra yazdım)
00 Yorumla
+1 yılşimdi penisten aldığın zevkten fazla olamaz bu bir gerçek ama penisten aldığın zevki katlayabilir kanatlanıp uçuyorken o ses ve zevkten kıvranma seni bulutların üstüne çıkarır
10 YorumlaSadece Bağır Yeter Erkek İçin Zevkten 4 Köse Olur Erkek
11 Yorumla- +1 yıl
Vuhhuuu beybi :F +1
sessiz sex hiç tarzım değil tutamamki zaten kendimi...
11 Yorumla
+1 yılal işte aklıma düşürdünüz. nerde benim aşkımm :D
22 Yorumla- +1 yıl
Hanimişş :D
- +1 yıl
aklıma düşürdün. kimsede oyk yanımda bu işin sonu iş :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen bunu üşünüyorsan lezbiyenlide var demektir:) elbette seni gib düünür erkekde:)
11 Yorumla- +1 yıl
Yok beybim empati yeteneem güçlü :F
erkeklğini hissettirir
23 Yorumla- +1 yıl
Evvet :) Çok güzel cevap +1
- +1 yıl
Gerek yok bey amca.
Gizli Üye(18-24)8 ayKızlar sürekli zevk alıyor ama biz en çok zevki boşalmaya yakın ve boşalırken alıyoruz ama tabiki kadının tepki vermesi zevke geldiğini göstermesi bizi daha çok istekli yapıyor ve daha çok zevke geliyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin dediğini düşünene kada ben hızımı alamayıp boşalıyorum..
11 Yorumla- +1 yıl
Çoğ üzüldüm :(
ronaldodan daha hızlı olduguma inandigim an.:)
40 Yorumladaha çok tahrik ediyo , o anı görmek ..
11 Yorumla- +1 yıl
Elbette :))
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin düşündüğünün tam aynısını düşünüyorum.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. dahada tahrik ediyor evet
10 Yorumlazevkin doruklarında bulut üstünde yürüyüş.
11 Yorumla- +1 yıl
:F
+1 yılaldığım zevki X 10 yapardı kesinlikle :)
11 Yorumla- +1 yıl
Vuuhhuhuuu beybim işte bu +1
dün gece fazla bağırmışsın anlaşıldı
12 Yorumla- +1 yıl
Aahahahhhahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl zevk bu zaten :)
12 Yorumla- +1 yıl
Artı bir :)
Cevap sahibi+1 yıltarif edilir gibi birşey değil gerçekten :)
+1 yılOlum pembe hesap açıp durmayın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende seninle aynı fikirdeyim katılıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Katılıyorum
10 Yorumla
+1 yılÇok keyif alıyorum :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbayılıyorum o ana =)
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de :)
Evet
00 Yorumla
+1 yılbeni çıldırtıyor.dahafazla tahrik olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzevkten bişe düşünemez
02 Yorumla- +1 yıl
>:(
Cevap sahibi+1 yılo ne işarettir arkadas :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekliğim zirveye çıkıyor
10 Yorumla