Aklın yolu birdir onu anladıkta peki sexin yolu bir midir?😂😂😂 Beyin fırtınası hadi😂😂😂😂😂💡💡💡
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aklın yolu birdir onu anladıkta peki sexin yolu bir midir?😂😂😂 Beyin fırtınası hadi😂😂😂😂😂💡💡💡
Aklın yolu birdir, deyiminde sonuç önemliyse,
Seksin yolu birdirde de sonuç önem arz eder. Çünkü amaç belli.
Lakin, nüans farkı var ki, bu aslında izlenen yolun önemine işaret eder.
Hülasa, biraz elma ve armut toplamak gibi bir örneklem oluyor.
Nitelik ve nicelik farkı gibi.
Seksin yolu bir değildir, birden fazladır da çok iyi soru olmuş ya 😀 Aklın yolunun bir olmasının sebebi bir sonuca sadece bir yoldan ulaşabilmektir, mesela çarpmayı baz alalım 1×2=2 başka iki sayının çarpımı 2 olmaz, e aklın yolu bir 😂
Fakat seksin yolları farklı farklı, o daha çok mesela 24 gibi 1×24 de olur, 2×12 de olur 3×8 de olur, olur da olur... Bunun da sebebi kişilerin farklı kişiler ve haliyle farklı seks yapma şekilleri ve davranışları olması.
O yüzden seks aklın yolunun bulduğuna benzemez ve zaten sekste de bir noktadan sonra akıl devreden çıkar, tamamen hormonlara ve ilkel benliğe yönelir yani içgüdülere. Oradan da ne çıkarsa bahta 🙃
Siz ne kadar çok düşünmüşsün bu soruyu ya😂😂😂🤦🏻cok matematiksel olmuş 🤔😊🙃
Düşünmüşsünüz*
Onu -sünüz yapacağına sizi sen yapsan daha kolaydı 😀
Düşünmedim ya, böyle sorularda krndiliğinden akıyor bunlar. E işin içine akılla cinslliğin bağdaştırılması falan da girince matematiği dahil etmezsek olmaz, çünkü doğasında var her şeyin bir yere kadar 😂
Sürtünme ile hamile kalır mıyım sorularından sonra bu sorular nimet 🤣
Siz dedim çünkü ilk defa sorumda gördüm ilk izlenim önemli😂😊 ayrıca sorum trolller ile kıyaslanmasın lütfen ağlarım😂🤦🏻🥺
Olabilir:)) ilk cümleyi iltifat diye kaptım sağolun 🙏😂😂😊bazen beklemediğim sorular soruyorum farkettim😂🤦🏻 yanlışlıkla oldu biraz 😂😂🤦🏻🙈
Hatta Fenomen olduğun etikettedir herhalde diye takip ederek cevaplarımdan buldum doğru hatıtlamışım 😀
Aşkın mevsimi olur mu? ↗
Arada farklı etiketlerde sormak iyidir ya, bazen ben de niyetleniyorum diger etiketlere bakmaya da fazla uzun sürmüyor niyet 😂
Ne demek estağfurullah hakkı ya hakkını verdim ben sadece 🙏🍀
Toplum değerlerini kaybetmekte olsa da ben değerlerimi korumaya kararlıyım:)) bibot haksızlık yaptı ya bu nasıl süper seçilmedi onu anlamadım🤔🤦🏻🙃
Üç yıl sitede olupta bunları hala tam olarak bilmemek🤦🏻😂aman bibot işte klâsik Türk bibotu😂😏
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyorlar o tarifeden yararlanayım bari😂😂🤦🏻🙃🥳
Ayrıca soruya demedim soru zaten süper seçilmişti sorduğum an cevabınıza dedim :))
Aahahah hiç sorma ne popüler ama😂🤦🏻senin kadar değilim:)) ben sadece bir üyeyim:)
Eşitiz p'si bile yok konusunda o zman:)
Ne tek yol olmaz desen seks derdim. asla bir yolu bir yöntemi ve bir kalıbı olmayacak olgu sekstir.
🙏✨🎈
🍀🙏
Cevap
12Cevap
Evet insan sadece sevdiği aşık olduğu kişi ile seks yapmalı yani ben öyle yapardım
Malefiz neler oldu sana böyle uğrar mıydın sen bu kategoriye😃
Tanışıyor muyuz? ayrıca değişiklik olsun
Seks diye diye bi gün diğer tarafa cünüp gideceksiniz :D
😂😂aahaha bu komikti
Aynen karşılıklı seks yapıp birbirimizi boşaltmak. Sinirimizi stresimizi atmak
Yolu bir olsa da fantezileri değişiktir ama eninde sonunda yolu boşalma ile biter 😆
anlamadım birisi açıklayabilirmi teşekkür
😂😂
Son hep aynı son😬
Herşeyin kuralları var... oyun kuralına göre oynanırsa güzeldir...
Ahahahahahah. Bence değildir.
Mutlu sonla biten yolun sonu hep aynıdır 😀
kime göre neye göre :DD
tek yerde birleşiyor sonuçta
Sen bana bir özelden yazarmisin kuzu
Olmuyor tatlım
Simdi dene
Birdirrrrr
Değildir
Değişkendir
Hahahah bilemedim
Bizde sadece arka yol var ))