Arkadaşlar ufak bir kaza geçirdim ve yüzümde bir kaç çizik oluştu yara bandı koyduk sevgilimle bulusucaz 2 saat içinde yapalım mı dedi ama emin değilim cidden bu halde yapamam gibi geliyor bana çok cekiniyorim halimden yaa😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ciddi bir rahatsızlığın yoksa yapılır bence, 2 3 çiziğin nesini sorun ediyorsun ki? o zaten başka şeylerle ilgileniyor yüzündeki çiziğe bakmaz yani
05 Yorumla
Soran+1 yılAma çizimlerin üstünde yara bandı var yüzünün üstünde 2 tane yara bandı olduğunu düşünsene 🥲
Soran+1 yılCiziklerin üstünde
- +1 yıl
Eğer gerçekten seviyorsa o çizikleri görmez hatta endişelenir bile ama sen onun 1 çizik için senden soğuyacağını düşünüyorsan o doğru kişi değildir zaten ve cinsellik için seninleyse onu dert edeceğini düşünme bile çünkü aklı orada olmayacaktır :) Ben olsam dert etmem çiziği yani ona gelene kadar daha başka sorunlar var :D
Soran+1 yılSorun şu ki bana görüldü attı foto attığımda cidden moralimi çok bozdu şu an🥲
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
+1 yılUlan kaza yapmışsın sana gel yapak mı dedi sende gidip vercen senin ben aklını seveyim 🤦🏻♂️
12 Yorumla
Soran+1 yılBüyük bir şey değil ki ufak bir olay
- +1 yıl
Yinede düşünmesi lazım
Ben kaza yapıp hastanede yatarken ben hiç sormadan sevgilim gelip gereğini yapmıştı. :D bence tadı ayrı oluyor :D :D
00 YorumlaMerhaba, geçmiş olsun, ilişkiye engel bir durumun yoksa ki buna psikolojin de dahil, yapsan da hem haz alamaz hem haz veremezsin
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Yüksek iç kanama ve böbrek yetmezliğine sebebiyet verebilir.. Bir doktor kontrolünde yapınız
00 YorumlaYuzunden birsey olmaz sevgilin zaten ozel bolgenle ilgilenicek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapılır neden yapılmasın belli ki sende istiyorsun zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ozguvenim düşük ve yeni sevgiliyiz bu halime erekte olur mu bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılErkek bu iki yalasan kalkıyor orasını hiç düşünme sert yaparsa biraz canın yanar belki o kadar
Soran+1 yılAma bilmiyorum bu halimle iğrenmez mi sence benden savaştan çıkmış gibi duruyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok düşünme detaylara takılma git ve zevki yaşa bende az önce yolladım manitayi
Seni önce şevkat le sevmeli eğer istek ve arzu oluşursa sevişmeli sırf bu işi yapmak için gelirse bırak ondan Bi bk olmaz ilkönce yaranı saracak sonra sen saracaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılır yapılır kaza nedirki aklımdaki daha değerli sen için
00 YorumlaYaptınız mı geçirdi mi sana
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha buluşmadik emin değilim daha of
Soran+1 yıl1 kez oldu ve bu olay oldu sonra😔
Soran+1 yılBozuk cidden ya😔
- Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılUlan kaza geçirmişsin derdine bak 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ufak bir şey sadece çizik sevgilim ufak gormeyebilir ve benden igrenebilir bilmiyorum ya of
- +1 yıl
Ufacık bir çizik yüzünden senden soğuma ihtimalini düşünüyorsan bu ilişkide problem vardır dostum 🙂🙂
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yaparsin kendine gelirsin sifa olurrr
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım nefret etmez benden😔
+1 yılsevgilinin bunu dert edeceğini sanmıyorum
08 Yorumla
Soran+1 yıl1 haftadır sevgiliyiz bilmiyorum o yüzden
- +1 yıl
daha önce yapmadınız mı
Soran+1 yıl1 kez yapmıştık sonra bu olay oldu
- +1 yıl
kendini iyi hissediyosan ve istiyorsan yap. Yani kendini zorlama
Soran+1 yılIstiyorumda yani ama bu halimle bana yükselmez gibi geliyor
- +1 yıl
dedimya bence sorun etmez 😉
Soran+1 yılUmarım ya utanicagim bir deneyim olmaz cidden😔
- +1 yıl
sen istekli olduğun sürece onuda motive edersin
Neden yapılmasın yaptiginiz yermi çizildi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok yapmayın iyiolsun öyle yapın
00 Yorumla
+1 yılYapılır niye yapılmasın
00 Yorumla
+1 yıltakma kafana bir şey olmaz
00 YorumlaSeni sevdiğinden emin misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah baska dert vermesin
111 Yorumla
Soran+1 yılYa ozguvenim düşük gerçekten dış görünüş her şeyi etkiliyor yeni sevgiliyiz bide 1 hafta sadece 😔
Cevap sahibi+1 yıl1 hafta ve siz direkt ise koyulmussunuz cok iyi aferin ne ozguveniymis bu boyle 1 haftada aynen cok dusmus belli.
Soran+1 yılBu olaydan ötürü düşük sadece
Cevap sahibi+1 yılOlsun siz yinede 1 haftada bu noktaya geldiyseniz siz baska seviyesiniz
Soran+1 yılSoru bu değil yalnız ya niye anlamıyorsun ki😔
Cevap sahibi+1 yılAnladik yav, sende abarttiginin ve bir sorun olmayacaginin farkindasin iste neden uzatiyorsun ki bende bunu anlamiyorum...
Soran+1 yılNormal görüşmüyorum çünkü iğrenir benden diye korkuyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılO ne demek fb misiniz. Adam sanki ona mi takilir sey olsun yeter ona.
Soran+1 yılUmarım ya😔
Soran+1 yılYani moralim bozulsun istemiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılBu saatte de bunu ayarlamaniz, bunu mu dusundunuz sadece yatip uyusaniza. Korunmayi unutma he bak sonra vay hamile kaldim vay anam babam naparim demeyin.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. olm yara yüzünde şeyinde değil ki 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe ettiniz yaptınuz mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapar o nefes alıyorsan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. o takmıyorsa sen de takma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılyapılır tabiki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapılır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkanka pıttığında bi sorin var mı
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama yeni sevgiliyiz rahat değilim
Cevap sahibi+1 yılYa al Adamı bacaklarının arasına zaten yüzünle işi yoktur ver ağzına ver ağzına Emsin yalasın yutsun😃😃 düşünme grisini
Cevap sahibi+1 yılyşlar kaç
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapma böyle şeyler uzak dur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. daha heyecanlı olur.
00 Yorumla
+1 yılyaparsın bişey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılOzguvenim düşük ya
Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Olur olur
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalun nasıl
01 Yorumla
Soran+1 yılYorgun değilim ama ozguvenim düşük sadece😔
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında