Erkekler daha iyi anlar sizce bu kişinin amacı cinsellik mi?

Bu kiaiyle 2022 Ağustos ayinda tanistik Beni yolda durdurup tanismak istedi evimin yakininda calisiyor ve hep saatlerimi denk getirmeye calisiyormus neyse bir sekilde konusmaya basladik ve basta niyetimi belirttim niyetim ciddi iliski diye bana ona gore yaklassin iletişimini ona gore kessin ya da baslatsin istedim oda devam ettirdi ben yinekesmek istemistim oda hemen sizi ailnizden istiyemem ki dedi bende zaten oyle bir sey mumkun olmaz ama ben ısinamadim size felan dedim konusmak istedi enazjndan kahve icseydik gozlerinizin hatrina felan demisti peki dedim ama biranda konusmayi kestik ne o yazdi ne ben aylar sonra ben yazdim yolda karsilasiyorduk selam veriyoddu sonra konusmâya basladik yine ve bulustuk ailemin onunla konustugumu duyunca biraz korktu gibi oldu ve yine bitti sonra o yazmaya basladi aylarcada yaziyor hatta sevgili olmak felan istedi yeniden ama tavri şu bulusmaya yanasmiyor ama gormek istiyor camda da olsa yolunu uzatip gormek istiyordu ama bulusmuyor geçende hikaye yanir verdi dudaklarin cok guzel opmek isterdim diye bende dedjm zaten bu yuzden sevgili olmak istersin dokunayip opeyim diye degilmi oda tovbe estagfurullah ne alaka dedi yani 1 senedir neredeyse konusuyoruz ara ara konusmayi kessekte fakat bir orta yolu bulamuyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Off artik kimse yok burada nasil bir uygulama bu ya kimse yardimci olmuyor
Erkekler daha iyi anlar sizce bu kişinin amacı cinsellik mi?