Arıyor soruyor ama amaç sadece bu. Ne dışarda bi kahve yemek. Görüşünce sadece bunu istiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsellik konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılAmacı sadece cinsellik olan bir erkekle buluşan kadın sadece ihtiyaç için buluşuyordur bunun aksi çok saçma bir yere giderdi lakin sadece cinselliği düşünen bir erkekle yaşanılacak ilişki uzun soluklu olmaz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılPardon da sizin de sağınız solunuz belli değil sağ gösterip sol vuruyorsunuz,😅
Ben beş senedir o senin istediklerinin fazlasını yapıyorum, tatile gidelim bile diyorum kadin gelmiyor yok yaranamiyorum 3 aydır görüşemiyoruz gel gitleri başladı sanırım 😒00 Yorumla
+1 yılKendini kullandırtmak istiyorsalar görüşürler. Aklı uçkurunda olan kız yokmu? İki dakikalık zevk için namuslarını onurlarını nasıl veriyorlar cidden hayret. Aynı şey erkekler içinde geçerli.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
67Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendime ait evim, arabam, güzel bir maaşım varsa, farklı farklı erkek partnerlerimi evime davet ettiğimde, evime canımın istediği saatte geldiğimde, yanımda farklı farklı sevgilim olduğu için ve onlarla dilediğim gibi istediğim yer ve zamanda samimi olduğumda ailem, oturduğum apartmandaki komşularım, çalıştığım iş yerindeki patronum ve iş arkadaşlarım orrrr demeyecekse neden olmasın? Ya da birlikte olduğum herif bunu demeyecekse neden olmasın. Ama burası Türkiye işte şehir mehir fark etmez. Bir kadın birlikte yaşasa, dilediği gibi ilişki yaşasa yani canı kimi istiyorsa onunla olmaya kalksa burnu pislikten boktan kurtulmaz. O yüzden evleneceğimiz/evlenme ihtimalimiz olan herifi beklemek zorundayız.
103 Yorumla- +1 yıl
Mertçe bir ifade olmuş
- 1 yıl
Peki seni yaratan Allah bu yapmak istediğini en büyük haramlardan kıldıysa umurunda olacak mı?
- Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZamanında böyle sorularda böyle çok görüşler yaptım dedim işte sadece cinsellik için beni kullanıyorsa benim hiçbir şeyim değildir ben onunla bir daha konuşmam filan diyordun hep ama öyle değil karşı taraf beni sevmek zorunda değil benim onu sevmem yeterli eğer ben onu seviyorsan beni istediği kadar kullanabilir ama kullandıktan sonra canımı acıtacak bir şekilde bırakmasın yani öyle bütün gerçekleri yüzüne vurup da öyle bırakmasın çok üzülürüm alıştım yani zaten kullanılmaya o yüzden pek acıtmıyor.
#reda21 Yorumla- +1 yıl
Bak bende dışari da kızlarla konuşuyorum sadece seks amaçlı ama bu biraz da karşılıklı değil mi? Yani ilk başta konuşursun amacın ne? Benimle sadece seks yapmak isteyenler de oldu. Benim hem seks yapıp Hem dışarıda çay kahve içtiğim kızlarda oldu. Sevgili olduklarım da olmadiklarimda. Ama hiç kimse birbirini kırmamalı eşit şartlarda olmalı kız nasıl istiyorsa öyle olmalı
Aklı olan, kendisine saygısı olan kadın görüşmez. Erkek iki gün sonra bırakıp gittiğinde kadının kalbinde meydana gelen tahribatın tamiri çok zor olur. Erkeğin umurunda olmazken kadın acı çeker, durur.
32 Yorumla
Soran+1 yılBenim duygularım var o ise sadece cinsellim istiyordu. Başka bi şehre gidince görülür bi mesafe koydu araya her ne kadar hayır öyle değil dese de. Sürekli wp da bana yazmayınca çıldırdım. Engelle beni görmek istemiyorum artık seni dedim engelledi çocukluk mu ettim. Çünkü zaman ayırmıyordu artık bana
- +1 yıl
Seninle sadece cinsel birliktelik için görüşmek istediğini detayda da belirtmişsin zaten. Seni seven ve değer veren bir insan iki eli kanda olsa da sana zaman ayırırdı. Belli ki senin ona karşı beslediğin duyguların, onun kalbinde yeri yok. Ona istediğini verme.. Sana değer vermeyen ve gelecek vadetmeyen bir insandan, ileride daha çok üzülmemek adına uzak dur.. Yaptığın çocukluk değil, bırak öyle kalsın, kaldırmasın engeli, kolay unutmana vesile olmuş, olur hem.
Ne bekliyon sen izin veriyorsun ama izin vermesen yok desen tekmeyi vurur seni eskort olarak kullaniyor bir farkla para vermiyor veriyor mu yoksa bir de sen sadece yataga atilmalik bir kızsın başka bir işe yaramazsın iyi ki uzagim var ya sizden ortalık o. rusbu kaynıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHaksız değilsin bende kızıyorum kendime
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer ki benim de amacım sadece cinsellikse ve karşı taraf bana saygılıysa ve güvenilirse görüşürüm. Ama yok benim beklentim farklıysa ve o sadece cinsellik istiyorsa bu durumda görüşmemek daha iyi olur. Dediğim gibi önemli olan beklentilerin uyuşması.
514 Yorumla
Soran+1 yılBenim beklentim cinsellik değil sadece. Ki duygularım var ama onun istediği sadece bu
Cevap sahibi+1 yılO zaman devam etme. Kendini bir tek sen koruyabilirsin kendi sınırını koy ve baktın hala kendi isteklerinde ısrarcı kapıya kadar eşlik et.
Soran+1 yılZaten bından bir hafta önce tatile gitti. Araya bi soğukluk girdi ve aradım üst üste. Ben artık konuşmak istemiyorum dedi ve kesti
Cevap sahibi+1 yılManipüle etmeye çalışıyor seni suçlu hissettirmek için. Bırak gitsin ve cevap bile verme bir daha. Sana ve isteklerine en baştan saygı duymayan sonra da duymaz.
Soran+1 yılSildim çıkarım her yerden. Ben de bastırmaya çalışıyorum içimde bir şeyleri. Geçicek umarım. Ben de duygu onda ise sadece cinsellik olmaz gibi görünüyor. Umarım geçer hissettiklerim
Cevap sahibi+1 yılGeçer geçer İnan bazen insan kendi sevgi eksikliğinden karşısındakinin en küçük hareketinden sevgi görmeye çalışıyor. Her şey insanin içinde. Sen sana her anlamda değer vereni bul. Dışarıda milyonlarca insan var. Olacak illaki.
Soran+1 yılİlk cümlen o kadar haklı ki beni özetliyor gerçekten. Teşekkür ederim ❤️
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canim. Hepimiz de oluyor bu hisler İnan yalnız değilsin 🙏🏻 Sen kendi değerini kendin keşfet o zaman bu insanlar hayatına bile girmeye cesaret edemeyecek İnan buna. Her şey gönlünce olsun.
Soran+1 yılYa böyle konuşuyorken bi şey daha sorabilir miyim. Gidince başka bi şehre biraz araya soğukluk girince sitem ettim. Defalarca aradım arkadaşlarımla oturuyorum dedi ben yine aradım. Sürekli wp da görüyordum ve yazmıyordu. En sonunda görmemek için beni engelle dedim. Yoksa durmadan yazacaktım çocukluk muydu yaptığım
Cevap sahibi+1 yılYani takıntı yapmışsın adam sana karşı duygu beklemediği için ve bu sebeple zorluyorsun bu kişiyi. Neden benim değerimi görmüyor? Diye bence içinde yer etmiş. Ondan hep takiptesin bir kere adam sana seni seviyorum dese İnan geçecek bu takıntı. Bu senle alakalı o adamla değil. O adamın bir yerleri kalkmıştır en fazla bana hayran insanlar var diye. Adamı her yerden sil. Ve kendine odaklan kendine yatırım yap. Sana değer verecek adam en baştan verir sonradan vermez. Bunu gerçekten yaşadığında anlarsın. Sil gitsin her yerden sen engelle o seni değil.
Soran+1 yılÇok sağol ya gerçekten iyi hissettim az da olsa. Öyle yaptım zaten sildim. Sadece iyi olmaya bakıyorum yine de aklıma gelmiyor değil bazı şeyler. O da geçicek umarım
Cevap sahibi+1 yılGeçecek neler geçmiyor ki. Aklına gelmesin diye uğraşma normal gelmesi. Böyle böyle azalıp gidecek öyle düşün. Kendine bakım yap ilgilen sen sev kendini o zaman anlarsın seni gerçekten seveni de hiç merak etme 🥰
Soran+1 yıl❤️❤️❤️❤️❤️çok teşekkür ederim… gerçekten
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Bir de bu videoyu izlemeni isterim eminim sana da iyi gelir. Bu kanal bana da çok yardımcı oluyor. https://youtu.be/3NmxTHm2oE4
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok sugardaadyy var teklıf eden var evet ama acık acık söluyor bu dahha mantıkli bence sevgili olmak ask yasamak zarar veriyor
102 Yorumla- +1 yıl
Sugardady ne la
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörüşen aptal kız çok. demek sende görüşüyorsun. sonra gelip erkekler sapık diye ağlarsınız. siz adam olsanız adamla takılırsınız
62 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın haksızsın diyemem
Cevap sahibi+1 yıle o zaman adamla seks yap terkedil. ama adamlık diyede ağlama
+1 yılKendine saygin varsa gorusmezsin. Seni kullanmasina izin vermezsin. Sadece cinsellik icin gorusup duygusal bir sey yasamazsan kendini tuketirsin burada sorularda goruyoruz nasil pisman olduklarini. Yol ver gitsin gorusme
13 Yorumla
Soran+1 yılBi hafta oldu zaten sildim her yerden o da engelledi beni. Böylesi daha hayırlıdır heralde
- +1 yıl
Bence cok hayirli olacak. Karsina seni gercekten seven deger veren biri mutlaka cikar 🌸
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle düşünen biri için sen kullan at mendil değerindesin.
Değer mi?
Asla değmez okudum yazdıklarını engeli basmışsın, çocukluk falanda değil yaptığın, kendine bir saygın olsun her zaman. Pişman olacağın şeyi baştan yapmayacaksın.10 Yorumla
+1 yılBuluşmuyor musunuz?
Buluşunca hic mi sohbet etmiyorsunuz?
Seni istese bile arada bir etkileşim varsa biraz da değer veriyorsan yürür bence22 Yorumla
Soran+1 yılİşi bitince eve bırakıyor beni
- +1 yıl
Iyy it herif
Amaci sadece cinsellik olan bir erkekle görüsülmez. Görüsenin de kendisine saygisi yoktur
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşülür, zaten çoğu kadının fakbadi tarzı ilişki tercih ettiğini düşününce, bir çok kadın bizzat kendisi sadece ilişki amaçlı görüşmek istedi benimle
00 Yorumla Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. o tip biri ile birlikte olma sadece cinsellik bile olsa amaç oturup bi yemek bi kahve içmeli insan muhabbet edemiceen insanla cinsellikte yaşama onun yerine salatalık havuç filan sok daha iyi ne gerek war ki arada duygu olmadıktan sonra
10 Yorumla
+1 yılBencil biri bana göre ve aşk sevgi yok sadece işini görmek ve bundan ne sana nede topluma fayda gelir hadım et millet kurtulsun sevaptır
10 YorumlaSen ona karşı pasif kaldığından ötürü bu durumdasin kullandırma farklı beklentilerini karsilamiyorsa o zaman
10 YorumlaKendine bunu yapılmasına izin verme değersiz olmamalı kimse bu kadar bir ihtiyaç uğruna.
20 Yorumla
+1 yılŞimdi kadınına göre her baldan bir parmak almak isteyen kadın olabilir mi olabilir zevkTabi o his oluştuğu kişiye
00 Yorumla
+1 yılBu her iki tarafın ilişkiden beklentisiyle doğru orantılıdır, sen böyle bir ilişki istemiyorsan tabiki gorusmemen en doğrusu
00 Yorumla
+1 yılTamamen bencil biri. Tabiki görüşmemen lazım. Yani seks olsa bile insan olduğunu duyguların olduğunu hatırlamalı. Ama böylesi tamamen bencillik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de cinsellik istiyorsan evet görüş, ama duyguların varsa sonuç sen üzülüyorsun. Ben de yaşadım böyle bir ilişki gerçi o gezdirip yedirir içirirdi. Sohbet ederdi ben aşık oldum sonuç EVLENDİ
21 Yorumla- +1 yıl
Gezdirir içirir yedirir sonra ne yapardı?
+1 yılaslaaa s. ktr ederim o kim köpek ben o kadar ucuzmuyum ki böyle bir şey düşünür def ederim başımdan
10 Yorumla
+1 yılgöürştüm görüşürümde o istiyor diye cinsellik yapacak halim yok
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadın olsam İhtiyaç in güvenilirse görüşürdüm ama kendim azdığım zaman ksksksk
10 Yorumla
+1 yılbi kadın sadece bunu isteseydi cok sıkıcı olrdu gercekten
00 YorumlaSadece amacı Cinsellik olan bir erkekle görüşen kadın o şekilde yaşamayı kabul etmiştir zaten
00 YorumlaSende istiyorsan görüsürsün istemiyorsan zaten neden görüsüyorsun?
00 Yorumla
+1 yılKız ya da erkek amacı sadece bu olan biriyle görüşülmemeli
00 Yorumla
+1 yılKızda olsa görüşürüm elbette ihtiyaç sonuçta zamanında vardı öyle
00 Yorumla
+1 yılKahve mi yiyor ahahaha
Normal olan durum f*ck istemiyorsan kabul etmesetdin bastan00 YorumlaCinsellik konusunda 779 cevap paylaştı. Senin istemen önemli seninde hoşuna gidiyorsa devam et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı sadece cinsellik olan kız ile görüşürüm hatta onunla her şeyi denerim o kız cesaretli ve alevdir buldum mu ona değer veririm öperim her zaman
00 Yorumla
+1 yılHayır amacı sadece cinsellik olan bir kadın ile görüşmem. Başka türden önemli şeyler de var. 😏
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
s +1 yılBenim amacıma bağlı tamamen😏
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkk aynıdr bazıları daha güzel rol yapar hepsı bu.
10 YorumlaAmacı sadece cinsellik olan bir kadınla görüşürdüm ama ona para yetiremezdim onlar paracı olurlardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😂😂😂ne için görüşürsünüz? Cidden cevabı merak ettim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun talepleriyle senin taleplerin bağdaşıyorsa devam edersin bu kadar basit
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüşenler oldu bir sorun da olmadı gayet iyiydi bitti gitti
10 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim, beklenti yok, ilişki yaşa ve normale dön.
10 Yorumla
+1 yılBu para karsiligi seks gibi bisey sadece para vermiyor. Belese geliyorsun yani. Ya duygu olacak ya da para iste
00 Yorumla
+1 yılKendine saygın olur umarım.
10 Yorumla
+1 yılBişey paylaşamıyor, oturup konuşamıyorsam istemem.
44 Yorumla- +1 yıl
@OpTeryX haklısın, biliyorsun ben seni tutuyorum 😎
- +1 yıl
@OpTeryX Yoo😒😒
Görüşürüm tabiiki. Cinsel ihtiyacımı gideririm
118 Yorumla- +1 yıl
Oldu mu hiç
- +1 yıl
Şu ara ihtiyacın var mı
+1 yılBen değil de kızlar görüşmesin kendilerini değersiz görmesine sebep olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece cinsellik düşünen kadınlarda var ve yıllardır sadece böyle görüştüm
00 YorumlaF*ck buddy aramadığım için hayır.
30 YorumlaGorusmem ben eskort muyum
20 Yorumla
+1 yılSen de sadece cinsellik istediğin zaman görüş
20 Yorumla
+1 yılPeki senin amacın ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçek bi sevgi istiyorum. Evet cinsellik de istenilecek bir şey. Ama bişey yaşadıktan hemen sonra eve bırakılmak zoruma gidiyor artık. Normal bişey sorduğumda bana hesap soramazsın diyor. Her b oku yaşa sonra bişey sorma
- +1 yıl
Onda aradığın şey yok boş ver su akar yolunu bulur sen yol ver gitsin...
+1 yılİşim olmaz. Ben kullanılacak mal değilim
10 Yorumla
+1 yılTekmeyi koy kıçına gitsin
10 YorumlaSende istersen neden olmasın
10 Yorumlabenim de amacım oysa evet
11 Yorumla
+1 yılHayır, bana göre bir şey değil.
10 YorumlaGörüşmem öyle bir şey anladığım an terk ederim
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar ne saçma sorular yarabbim yaaa
10 Yorumla Buraya yazdığına göre istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılSeni f*ck si yapmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılmalsın diyelim hem gerçek hem mecazi 🤣
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşı 3 Evetle uğurluyoruz
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır olmasın
- +1 yıl
@müqyorumluhatun son pişmanlık neye yarar.. Hediyem olsun...
- +1 yıl
Ya çıkar misiniz dedi ya üç hayirla def etmek gerekmez mii? Beynim yandı
- +1 yıl
@müqyorumluhatun gönder de nasıl gönderirsen gönder
- +1 yıl
Hihiiimmmmm
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi