Karşı tarafın isteklerini önemsemeyen kendi zevkini düşünen partnere ne yapılmalı?

Karşı tarafın isteklerini önemsemeyen kendi zevkini düşünen partnere ne yapılmalı?

Yatakta bencil olan partnerin yatak dışındaki durumuna göre değişir nasıl başa çıkılacağı. Eğer yatak haricinde de bencil ve çekilmez birisi ise hiç uğraşılmaz, yol verilir. Eğer sadece bu konuda böyleyse potansiyel var demektir ve o potansiyeli değerlendirmeye çalışılımalı.
Bencil olduğu için zaten bu anlatılsa da gönüllü yaklaşmama durumu olacaktır, bunu kırmak çok zor. Eğer dediğim gibi potansiyel varsa ve kişi seviliyorsa zor kullanılmalı 😂 evet evet zor kullanılmalı.
Bu ne demek? Bağlar mısınız, kelepçeler misiniz yoksa başka şekilleri mi tercih edersiniz bilemem ama ne istenildiği karşı tarafa yaşatılmalı. Buna rağmen devam ediyorsa aynı şekilde, yapacak bir şey yok. Eğer olur da o da bunun zevkini anlar ve bencillikten vazgeçerse, hem zevk almak hem de vermeyi önemsemeye başlarsa da zevkli günler...
Merhaba,
Bencil partnerin canı cehenneme! 😅
Hiç uğraşmaya gerek yok! 😅
Her şey karşılıklı olmalı! 😅
Al gülüm ver gülüm, almazsam vermem gülüm! 😅
Sektör etmeli, bencil olmayanı şey etmeli! 😅
Cevap
25Cevap
Bencil olması sorun olmazdı sonuç da cinsellik ya da beni tatmin etsin diye evlenmedim aşk için evlendim bu tür küçük şeylere takılmam
Yol verilerek. Bencilligin olmasi gereken en son yerdir yatak. Yatakda karsi cins kisa vadede yatirim gibidir. Ne kadar cok haz ve zevk verirsen kat ve kat fazlasini alirsin. Yatakda karsi odakli olmak ayricaliktir...
Yataktan atarım, yığılı kum gibi kalsın orada.
Cinsellik iki taraf üzerinden işler. Biri üzerine düşeni yapmazsa diğer taraf mağdur olur. Böyle yürümeyeceği söylenir ve devam ederse yol verilir.
Yatakta benzinlik yapıyorsa her yerde bencillik yaparım Vur tekmeyi gitsin
Partneeim bencil olsun farketmez. Ben bencil değilim
İlişki sadece yatak için devam ediyorsa başka partner bulunmalı.
Yani ona hiç bir şey yapamazsın kıçını döner yatarsin
Bencil olmayan birisini bulana kadar vermeye devam ederek. Gerçi o zaman bir parça yollu oluyorum ama olsun size koymaz
Kötü durum o değişmez
yatağına almazsın olur biter
Kafasına odun vur
Zrveye çıkarılıp orada bırakılarak
aynı şekilde bencil davranarak
hiçbir şey yapamazin şansına küs:)
Onunla yatağa bir daha girmeyerek
yenisiyle değişrirerek
Konuşarak
Tek başına bırakarak
Çıkmayın )))
yatağa girmeyerek