Cinsellik iki cinsiyeti bağlayan şeydir tek tarafın değil 2 tarafında ihtiyacı olandır evliliği sağlam tutar, ama sen bu şekilde düşünüyorsan psikolojikmen bir problemin olabilir
Bak istekli ateşli biriyim ama bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım yalnız 😀 Umarım şimdi olmuştur 😀🙂
terslik değil cinsellikte amaç kadına öncelikle rahatlık hissi vermek konforu güveni yaşatmak bunun için erkek baskın olup ne yapacağını bilmeli 45 dk bile oral yaptığımi bilirim çene kasımın artık kapanmadığı zaman olmuştur.
ne diye gizleneyimki detaya zaten girmiyorum amaç kadının arzulaması bunun için tecrübe bilgi ve doğaçlama yı sağlam yaptınmı o işten sonra nasıldım diye telefonla seni arıyorlar.. Bir erkek olarak nasıldım diye ben hiç sormadım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yay soğuktur oğlak biraz soğuktur ikizler soğuktur koç akrep boğa ve terazi resmen ateş kupudur
Oğlak değil bence yaa
Sen oğlak burcusun anlaşıldı
Yok ben koçum. Eski sevgilim oğlaktı aşırı iyidik
Hım koç kadının ateşini bastırmak zordur ama
Aynen😂
Yapacak bir şey yok bir ateşli benim gibi koç bul sende her daim bulutların zirvesinde dolaş bence
Her şey cinsellik değil ama
Sence aşk ve sevgi olmadan cinsellik olur mu olurda FB den öteye geçmez bence
Bence sen evlenme ve üreme çünkü dünyada fazlasıyla insansı yaşıyor. Daha fazlasına gerek yok.
Sen sus bence
Neden sordun cevap verdik işte
Böyle düşünüyorsan senin adına çok üzüldüm demekki kendine değer vermeyen birisin
Ne alaka?
Cinsellik iki cinsiyeti bağlayan şeydir tek tarafın değil 2 tarafında ihtiyacı olandır evliliği sağlam tutar, ama sen bu şekilde düşünüyorsan psikolojikmen bir problemin olabilir
Tamam en psikolog sensin
Kişinin hangi ay doğduğu nasıl seviştiğini etkileyemez ya
Valla em sıcak ve ateşli istekli burç kova yani benim benimle evlenebilirsin 😂❤️🔥😍
Kovalar güvenilmezler😂
Rahatlıkla güvenebilirsin bana 😀🙂
Bak istekli ateşli biriyim ama bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım yalnız 😀
Umarım şimdi olmuştur 😀🙂
Ben başağım ve günde defalarca sevişebilirim baya azgınım
Erkeğini bilmem ama başak kadınına bulasilmaz
Erkekte?
Erkeği bilemem, erkeklerle işim olmaz 😀
Sen iyi misin hahsja
en canlilarindan biri Koç
Erkeği mi
evet bizzat kendimden biliyorum.
soğukları bilmem.
Hmm ben de koçum ama bence erkeği bencil
bencil derken
sana öylesi denk gelmiştir.
Hemen açılmıyorlar mesela
bu bencillik mi?
Ben oral yapardim o yapmazdi mesela ama belki de istisnadır
aynen
cinsellikte atesliyeceksinki ateslenesin doğal olarak negatif kutup baskısı yapacaksın yani (kadın öncelikli olacak)
sana Koç un cins olanı gelmiş😅
Neden kadın önceliklii erkek kıvama getirmeli kadını en başta
aynı şeyi dedik zaten bana burada ders verdirme genele açık
Ters adam😂
terslik değil cinsellikte amaç kadına öncelikle rahatlık hissi vermek konforu güveni yaşatmak bunun için erkek baskın olup ne yapacağını bilmeli 45 dk bile oral yaptığımi bilirim çene kasımın artık kapanmadığı zaman olmuştur.
Ay bu koç erkeği hep abartıyor 😂
yani dedim ya çok merak ediyorsan yaz özelden anlatayım burada genele yazmak etik değil
kendimi kimseye onaylatmak zorunda değilim ben yaptığımı bilirim yapılan kişiler yapılanları da bilir o sebeple kanıta ihtiyaç duymuyorum.
E gizlen😂
ne diye gizleneyimki detaya zaten girmiyorum amaç kadının arzulaması bunun için tecrübe bilgi ve doğaçlama yı sağlam yaptınmı o işten sonra nasıldım diye telefonla seni arıyorlar.. Bir erkek olarak nasıldım diye ben hiç sormadım.
Ben de sormam onu biz koçlar alfayız
iddialı olduğun şeyde geri durmak anlamsızdır. Milletin ne dediği umrumda olmaz.
😎😎
sabah sabah 😎😅🖐️
Bunu takıntı yaparsan bununla sinanirsn 😂
Sordum sadece
Boğa erkeği 😎
Soğuk mu oo
Yanlış oldu 😂
Her burç içinde mutlaka iyi ve kötü vardır
Koç, kova ve Başak olabilir sorunlu
Kesinlikle koç değil
İkizler
Erkeği mi