Ya çok uzatmadan yazmak istiyorum, çalıştığım ortamda sık sık aynı insanlarla karşılaşıyorum ama tek bir kişi çok ilgimi çekiyor o karşılaştığım diğer insanlarda gerçekten yakışıklı denecek ve genç çok insan var ama benim gözüm benden 25 yaş büyük birinde adam her gördüğünde selam verir gülümser ismimi bildiğinden halimi hatırımı sorar vs. bunu diğer karşılaştıklarım da yapıyor ama ilgimi sadece o çekiyor ve ben bir fırsatını bulsam bu adamla cinsel ilişki yaşamayı çok isterim onu her gördükten sonra da bunun hayalini kuruyorum zaten geceleri de sık sık düşünüyorum ama düşündükten sonra adamla inadına gibi sık sık yüz yüze geliyorum ve her denk geldiğimde çok utanıyorum. Nasıl engel olabilirim kendime?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok haz verici bi izlenimi var adamın. İhtiyaç duyduğunu görüyorum ki bu öyle libidon yüksek ve o çekici geliyo sana hayal kurup bunun karsılığını görmeyip kendi kendine kırıntu yaptığın için utanıyosun. Bakmamaya çalış gözlerine hakim ol ve baska seylerle meskul ol bunu atlatırsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence engel olun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılUtanmana gerek yok ki. Bekarsa yürü işte, ya da belli et.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılNeye engel olacaksin utanmana mi adami arzulamana mi
00 Yorumla
+1 yılEngel olamak bistemiyorsun çünkü sen bir erkeksin yasin büyük genç kızların sorudan ilgisini çekmeye çalışıyorsun
00 YorumlaHayatında kimse yok mu
02 Yorumla
Soran+1 yılVar
+1 yılBecerir ortada koyar seni uzak dur bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılAllah bilir o adamda evli?
00 Yorumla
+1 yılNeden utanasın kı duyguların bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam evli mi seni bu denli adama çeken ne
023 Yorumla
Soran+1 yılBen de bilmiyorum ki o yüzden saçma geliyor
Cevap sahibi+1 yılAurasi falan mi yuksek adamın
Soran+1 yılAşırı karizmatik yani istemsizce her gördüğümde detaylı inceleme ihtiyacı duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılFarkinda mi adam bunun gozlemlemiyor musun hic adamin sana karşı olan tavirlarini
Soran+1 yılBence farkında olmaması imkansız sık sık göz göze geliyoruz zaten koridorda vs
Cevap sahibi+1 yılHic adim atmıyor mu ki temas etmez mi hic bakışları nasil kisa süreli mi
Cevap sahibi+1 yılburada senin karar vermen onemli birisini istemek arzulamak utanilacak bir sey degil ki fakat adamin yaklasimi güvenilirligi de cok onemli bir etken
Soran+1 yılYa arzulamak istemsizce olan bir şey ama hem beyefendi aşırı büyük hem de her gün yüz yüze gördüğüm biri o yüzden tuhaf geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılTuhaf neden geliyor ki her gün yuz yüze gelmenin de etkisi var zaten arzulamanda ilk kez mi büyük birisini arzuluyorsun yaslariniz kac merak ettim
Soran+1 yılAçıklamada 25 yaş bir farktan bahsettim ama sanırım daha fazla yaşından çok emin değilim ama 50 üstü olabilir eğer öyleyse yaklaşık 30 yaş bir fark var denebilir
Cevap sahibi+1 yılSana iyi gelebileceğini afedersin seni doyurabilecegini dusunuyor musun yas farkını yataga yansıtmaz sorun olmaz diye mi düşünüyorsun oyle bir izlenim mi veriyor sana fark epey varmis
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim 25-30 yaş aradığında gerçekten hoş denebilecek bir erkektense onu tercih ederim hiç düşünmeden fizik olarak çok iyi zaten kendine iyi bakmıyor yani belli boy pos da yerinde
Soran+1 yılBakıyor ya bakmıyor değil klavye hatası 🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılHic düşünmeden tercih ediyorsan sen resmen adami deliler gibi istiyorsun ufak bir temas etse sanki yangın yeri hep buralar sayende olacaksin :) yatakta sadece fizik boy pos yetmez biliyorsundur herhalde
Soran+1 yılBiliyorum ama kendinin de genç birini aradığının farkındayım tavırları çok net belli ediyor bunu o doyurma potansiyeline sahip olduğu çok belli
Cevap sahibi+1 yılHangi tavırları sana bunları dusunduruyor nasil net belli ediyor ki genc aradigini yani nerden anliyorsun ki doyurma potansiyeline sahip olduğunu is yerinden baska birileriyle olmuş da onlardan mi duydun dinledin kulağına bir seyler mi geldi
Soran+1 yılSürekli benimle yakın yaşta olanlarla muhatap oluyor ya bilmiyorum bir de bazı erkekler belli ediyor bence kendini bana aşırı istekli hatta hayvan gibi …ebilen bir hava veriyor yani tam benim istediğim gibi
Cevap sahibi+1 yılIs gereği muhattap oluyorsa bunu yanlis anlamis olabilir misin cok ilginc insan sarrafı misin :) asiri istekli hayvan gibi ... yapabileceğini nasil anlayabiliyorsun ki sanirim hic karsilasmadin o tarz bir iliski
Soran+1 yılYok iş gereği değil sürekli goy goy muhabbeti dönüyor son soruya gelince de öylesiyle karşılaştım
Cevap sahibi+1 yılBu kadar goy goy muhabbeti varken nasil temas etmez hayret ettim tabiki temas edebilecek ortam vs varsa yanlislikla temas etmis gibi de olsa cidden hayvan gibi mi seviyorsun ya
Soran+1 yılÇalıştığımız ortam ona pek müsait değil resmî bir kurum çünkü ve evet ben cinsel anlamda o şekilde seviyorum
Cevap sahibi+1 yılInanilir gibi değil soylediklerin cok şaşkınım ilk kez böyle bir seyle karşılaşıyorum yanlis anlama genelde oyle derler fakat yatak odasına geçince genelde dur aciyor yavas ol aciyor vs derler çalıştığınız ortam etkiler doğal olarak yaklaşımını davranislarini tavırlarını cok acik olamayabilir ister istemez
Cevap sahibi+1 yılBana onun hakkında ve genel anlamda söylediklerini duymus olsa kapina dayandırdi muhtemelen:)
+1 yılAzmıssınız
00 Yorumla
+1 yılBul birini kendine
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem