Çok iyi ya da bi dahakine böyle olsa daha iyi olur. Şundan hoşlandım ya da hoşlanmadım, kaç dakika/ saat sürdü gibi diyaloglara girer misiniz😄?

Çok iyi ya da bi dahakine böyle olsa daha iyi olur. Şundan hoşlandım ya da hoşlanmadım, kaç dakika/ saat sürdü gibi diyaloglara girer misiniz😄?

Evet yaparız.. Yapmadan olur mu hiç.. 😅 Hemen sonrası için de hazırlık olmuş olur.. Çiftler birbirinden ne istediğini dile getirirse daha mutlu bir cinsellik olmuş olur..
Yani fikir almak guzeldir tabiki
Egerki hatalarda varsa onuda duzeltmek icin sorulur tabiki
Sonucta önemli olan iki insaninda mutlu olabilmesidir😊🌹
Evet durum değerlenmesi yaparız tabi ki de.. mesela filmin konusun nasıldı yönetmen iyi yönetti mi oyuncular başarılı mıydı bunları konuşurduk... hey allahım :D
Cevap
18Cevap
İlk kez bişey denenmişse evet. O tepkiler sonraki düşüncesini merak ederim ama sorabilir miyim emin değilim 😄
Yok daha memeler :D ahah işim olmaz ya zaten anlar sevişirken neden hoşlanıp hoşlanmadığımı :D
İyi sevisen erkek değerlidir ve zaten kadın bunu açık açık söyler. Benim aklımda kalan en güzel değerlendirme, pamuk gibi oldum demesiydi. Agsjsksks
Evet tekrarını izler krtiğini yaparız 😀 tövbeee geçmiş gitmiş ne konuşacağım bir dahaki maça başarılar
Yok artik daha neler bence çok saçma o muhabbetlerin yapılması
Hiç gerek yok buna. Beden dili herşeyi anlatır.
Doğru bir fizibilete raporu hazırlarız beraber.
Yapmama gerek kalmıyor ki birlikte olduklarımdan belli oluyor her şey hshsshsh
Bağrıma yatirir saçlarını okşarken değerlendirmenizi yaparız
Eskiden çok oluyordu ilklerde sonra zaten sonuç belli iyi oluyor ki devam ediliyor
evet kritiği yapmadan olmaz özellikleka tane oldu ben 2-3 saydım doğrumu gibi...
Dönüp uyuyan çift çok sohbet edilir ufak dokunuşlar yapılır değerlendirme yapılır
Bazılarının etkisi günlerce konuşacak kadar sürerdi😂
@Herakkles benim vardı😂😂seks…seks.. seksss dolu bitmeyen geceler
@Herakkles evet doğru
konuşmak tabi ki de lazım sonuçta istediğini partnerine söylemen o ilişkiden alınan zevki çoğaltır
Bu bir maç sonrası yapılan program değilki bilmiyorum bence saçma. İkinizde birbirinizi seviyorsanız zevk her türlü alınır.
Hayvanlarda her türlü zevk alıyor
biz gülme krizlerine girerdik sarılıp ey gidi günler
@Ercan3737 ayrıldık mesafe girdi araya
Eşim konuşulmasını sevmiyor tamam bitti gitti işte diyor hep
Nasıl iyimiydim 🫦
Yaparim esim cok guzeldi askim der hep😅
Uzun yala vs
Ama genelde sekste soyluyoruz
Aşırı ergen bir eylem
Yaparım.
Yapmam
İyi becerdim mi diye soruyorum